Eibar – Levante 3:0 (kon.) | Valencia – Real Betis 2:1 (kon.) | Leganés – Alavés 1:1 (kon.)
Granada – Celta Vigo 0:0 (kon.)
konec
Granada CF
0:0 (0:0)
Celta de Vigo
Sobota 29.02.2020, 21:00 • Estadio Nuevo Los Cármenes (Granada) • Španělská LaLiga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Máme za sebou utkání 26. kola španělské La Ligy mezi Granadou a Celtou Vigo, které skončilo bez branek. Diváci se dnes při sledování utkání příliš nebavili, neboť šancí k vidění bylo pomálu. Přesto by mohli domácí příznivci odcházet ze stadiónu v dobré náladě, pokud by Puertasova hlavička z 85. minuty skončila v síti, jenže balón se odrazil od jedné tyče do druhé a zpátky do hry.

    Remíza pro Granadu znamená, že zůstává devátá, ztráta na osmý Villareal činí jeden bod. Celta se také neposunula, je sedmnáctá o tři body před sestupem ohroženou Mallorcou.

    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (22:56:52)
     
    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 0:2. Střely mimo: 7:3. Rohy: 6:1. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 14:11.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Poslední šanci utkání měl znovu Rafinha, který jako tank prorazil skrze třemi protihráči, jenže proti zakončení se postavili další dva, mezi nimiž se balón zastavil.
     
    90+3
    Iago Aspas nabral velkou rychlost po pravé lajně, ale k ohrožení branky se nedostal, jelikož se Španělovi postavil do cesty Domingos Duarte. Křídelník vytěžil alespoň aut.
     
    90+2
    Brazilec Rafinha si nabíhal za obranu, jenže lob od Yokuşla přišel moc pozdě. V té době už se středopolař nacházel v postavení mimo hru.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby čtyři minuty.
     
    90
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Fran Beltrán, přichází Pape Diop.
     
    89
    To si Köybaşı také po chvíli uvědomil a tak rychle skočil zpátky na nohy a zapojil se do hry. Ihned vybojoval míč na pasivně stojícím Rafinhovi.
     
    88
    Ismail Köybaşı byl tvrdě dohrán Mallem a zůstal ležet za postranní čárou. Hra ovšem může pokračovat, neboť turecký fotbalista je mimo hrací plochu.
     
    87
    Roberto Soldado si vůbec neporadil se zpracováním nakopávaného míče vyslaného stoperem Duartem. Kulatý nesmysl se od jeho nohy odrazil jako od zdi, Blanci si už připravuje balón na odkop.
     
    86
    Tlak domácích neutichá, svěřenci kouče Martíneze chtějí v závěru strhnout vítězství na svou stranu. Rána Machíse z voleje proletěla vysoko nad.
     
    85
    Zničehonic mohli domácí vstřelit s největší pravděpodobností vítězný gól! Na centr Azeeze z pravé strany si naskočil Antonio Puertas, jehož hlavička se odrazila od jedné tyčky do druhé a zpátky do hry! Obrovská smůla.
     
    84
    Antonio Puertas neměl podporu spoluhráčů a tak se sám vydal proti dvojici protihráčů. Pral se statečně, avšak nebylo mu to nic platné, přes Malla nepronikl.
     
    83
    Vzápětí se ale Lucas Olaza dopustil školácké chyby, při vhazování se totiž dopustil přešlapu. Podle pravidel se aut otáčí, hraje Granada.
     
    82
    Obrannou práci si na jedničku odvedl Lucas Olaza. Nepustil před sebe dotírajícího Puertase, míč nechal doputovat až do zámezí.
     
    81
    Rozběhla se závěrečná desetiminutovka základní hrací doby. Domácí rozehrávali rohový kop, José Antonio Martínez se přes Murilla k hlavičce neprotlačil.
     
    80
    Beltrán pěkně uvolnil Minu, k němuž se ale včas stáhl Jesús Vallejo. Stoper dokázal soka vytlačit z ideální střelecké pozice, Španěl vůbec nezakončil.

    Milan Huppert

    Branky:

    Karty:   42. Vico (GRN), 54. Y. Herrera (GRN), 79. Soldado (GRN) – 23. N. Araujo (CVG), 52. Sisto (CVG), 60. Aspas (CVG), 73. Mallo (CVG), 75. S. Álvarez (CVG)


    Držení míče: 40 % : 60 %.
    Střely na branku: 0:2. Střely mimo: 7:3. Rohy: 6:1. Ofsajdy: 3:4. Fauly: 14:11.
    Granada CF: Rui Silva – J. Vallejo, D. Duarte, J. A. Martínez – Foulquier, Y. Herrera, Eteki (57. Azeez), Köybaşı – Vico (74. Machís), Vadillo (63. Puertas) – Soldado (C).
    Náhradníci: Etxebarría – Azeez, Díaz, Bastiao Dias, Puertas, Machís, Antoñín.

    Celta de Vigo: Blanco – Mallo (C), Murillo, N. Araujo, Olaza – Beltrán (90. Pape Diop), Yokuşlu, Rafinha – Aspas, Smolov (57. S. Mina), Sisto (70. Méndez).
    Náhradníci: S. Álvarez – Aidoo, Pape Diop, Juncà, Méndez, S. Mina, Sáenz.

    Rozhodčí: Cuadra – Sobrino, López
    bahis siteleri