Augsburg – Mönchengladbach 2:3 (kon.) | Dortmund – Freiburg 1:0 (kon.) | Hoffenheim – Bayern 0:6 (kon.)
Mohuč – Paderborn 2:0 (kon.) | Kolín nad Rýnem – Schalke 3:0 (kon.)
konec
FC Augsburg
2:3 (0:0)
Borussia Mönchengladbach
Sobota 29.02.2020, 15:30 • WWK Arena, Augsburg • Německá Bundesliga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Mönchengladbach, který svého soupeře porazil výsledkem 3:2. Borussii vyšel vstup do druhého poločasu na jedničku, v krátkém časovém sledu se totiž dostal do dvoubrankového vedení. Augsburg přesto snížil na rozdíl jediné branky, další dvě branky přitom padly v poslední desetiminutovce. Mönchengladbach se dostal zpět do vedení o dvě branky, domácím se povedlo alespoň snížit, k bodům to ale nevedlo. (17:24:01)
     
    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 4:5. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 10:6.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Žlutou kartu dostává Tin Jedvaj (FC Augsburg).
     
    90+3
    Augsburg si dokonce vybojoval rohový kop, který málem přinesl kýžené vyrovnání. Vargas totiž prodloužil míč k zadní tyči, kde moc nechybělo Finnbogasonovi.
     
    90+2
    Borussia se v během nastaveného času strachuje o výsledek. Max totiž zkoušel odcentrovat směrem na Córdovu, avšak před ním včas zakročil zadák Elvedi.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, koncovka bude ještě hodně zajímavá. Musíme totiž počítat s nastaveným časem.
     
    88
    Embolo se ihned po svém příchodu na hrací plochu dostal až před Koubka, jenomže český brankář mu znemožnil zakončit. Koubek navíc odkopl míč do zámezí. O pár desítek vteřin později běžel sám na branku Hofmann, který trefil Koubkovu nohu.
     
    87
    Hlavní sudí si před malým momentem všiml faulu poblíž autové lajny, kde se na zemi ocitl hostující Neuhaus, který tak svému celku zajistil další standardní situaci.
     
    86
    Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází Lars Stindl, přichází Breel Embolo.
    Střídání v týmu FC Augsburg: ze hřiště odchází Marco Richter, přichází Sergio Córdova.
     
    83
    Augsburg právě vstřelil branku!
    Jenomže domácím se přesto povedlo snížit na rozdíl dvou branek! Hostující obrana pozdě zareagovala na famózní kolmici, na kterou si dokázal naběhnout střídající ALFRED FINNBOGASON. Ten si navedl míč na pravou nohu, následným zakončením k zadní tyči překonal Sommera.
     
    82
    Za nahrávkou k pravé postranní lajně se hnal Vargas, který raději ještě počkal na podporu svých spoluhráčů. Mezitím se stačila vrátit také smečka protihráčů.
     
    81
    Mönchengladbach i tentokráte raději kombinoval daleko od své branky, přičemž si s míčem zahrál také defenzivně laděný Zakaria, který pořádně zahnal Lainera.
     
    80
    Sommer naznačil odkop od branky, nakonec však zvolil přízemní rozehrávku směrem na kopačku Gintera, který se pohodlně dostal až na útočnou stranu hřiště.
     
    79
    Mönchengladbach právě vstřelil branku!
    Vypadá to, že o vítězi tohoto zápasu je rozhodnuto! Kramerovi se totiž povedlo roztáhnout hru na pravou stranu, kde se k centru směrem do šestnáctky dostal Lainer. Jeho skákavá nabídka nakonec našla LARSE STINDLA, který si obhodil protihráče a poté naše recept také na vyběhnuvšího Koubka.
     
    77
    Mönchengladbach si vybojoval rohový kop, který ovšem nepřinesl nic nebezpečného. Centr totiž směřoval k přední tyči, kde se povedlo zakročit domácímu Jedvajovi.
     
    76
    Žlutou kartu dostává Matthias Ginter (Borussia Mönchengladbach).
     
    76
    Střídání v týmu Borussia Mönchengladbach: ze hřiště odchází Tobias Strobl, přichází Christoph Kramer.

    David Suchý

    Branky: 57. Löwen (Framberger), 83. Finnbogason (Richter) – 49. Binsibajní (Stindl), 53. Stindl (Pléa), 79. Stindl (Lainer)

    Karty:   1. Lichtsteiner (AUG), 32. Gouweleeuw (AUG), 90+4. Jedvaj (AUG) – 13. Binsibajní (MNC), 76. Ginter (MNC)


    Držení míče: 44 % : 56 %.
    Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 4:5. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 10:6.
    FC Augsburg: Koubek – Lichtsteiner (46. Framberger), Jedvaj, Gouweleeuw (C), Max – Gruezo, R. Khedira (73. Finnbogason) – Vargas, Löwen, Richter (86. Córdova) – Niederlechner.
    Náhradníci: Luthe – Suchý, Uduokhai, Sarenren-Bazee, Jensen, Finnbogason, Framberger, Córdova, Iago.

    Borussia Mönchengladbach: Sommer – Lainer, Ginter, Elvedi, Binsibajní – Strobl (76. Kramer), Zakaria – J. Hofmann, Neuhaus, Thuram (46. Pléa) – Stindl (C) (86. Embolo).
    Náhradníci: Sippel – Wendt, Bénes, Embolo, Jantschke, Kramer, Raffael, Pléa, Herrmann.

    Rozhodčí: Dingert – Christ, Gerach
    bahis siteleri