Tábor – David Servis 6:3 (kon.) | Šumperk – SHK Hodonín 0:0 (odl.) | Dvůr Králové n. L. – Jablonec n/N 5:4 (3:2 po s.n.)
Nová Paka – Mostečtí Lvi 1:3 (kon.) | Bílina – Trutnov 6:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Opava 1:4 (kon.)
Mor. Budějovice – Nový Jičín 4:2 (kon.) | Val. Meziříčí – Žďár n/S 4:2 (kon.) | Kobra – Příbram 7:4 (kon.)
Vrchlabí – Řisuty 5:3 (kon.)
konec
HC Stadion Vrchlabí
5:3 (1:0, 2:2, 2:1)
HC Řisuty
Sobota 29.02.2020, 18:00 • DD Elektromont Aréna • 2. liga skupina Sever (ČR) • 44. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:45
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Hosté ještě "kosmetický" upravují. Střela ZDEŃKA PETRÁŠE z levého kruhu skončila za Abrahámem, puk mu přeskočil beton a skončil v brance. Asistence: Filip Novák, Michajl Potěchin.
     
    57:02
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Pátá branka v hostující síti. JAROSLAV BEDNÁŘ poslal tenisový "lop", který skončil v prázdné brance. Asistence: Jan Bendík.
     
    56:18
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Domácí vedou o dvě branky a využívají přesilovou hru. Odražený puk od Chalupy se dostal mezi kruhy na LUKÁŠE KASTNERA, který se trefil přesně k tyči. Asistence: David Chalupa.
     
    39:50
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Hosté do konce třetiny snižují na rozdíl jediné branky a vylučovat se tedy nebude. Puk za Abrahámova záda procpal DANIEL ZAVŘEL. Asistence: Nikolaj Paršakov, Oto Rudovský.
     
    35:54
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    HC Stadion vede již o dvě branky. Rána TOMÁŠE JIRKŮ od modré skončila až v síti za Jirouškem. Asistence: Štěpán Matějček, Tomáš Bláha.
     
    32:56
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Po chybě hostujícího hráče v rozehrávce se domácí dostávají do vedení. Chalupa s Hozákem ujeli dva na gólmana a kombinací do prázdné branky posílají domácí zpátky do vedení. Asistence: Jiří Hozák.
     
    25:58
    Řisuty právě vstřelily branku!
    "Nedáš, dostaneš" to je opět projevilo v tomto případě. Hosté srovnávají a využívají přesilovou hru. Abraháma střelou z brankoviště překonává PETR PATYK. Asistence: Zdeněk Petráš.
     
    06:10
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Domácí se dostávají v zápase do vedení. Domácí měli výhodu jednoho hráče v poli navíc, protože rozhodčí měl pravici nahoře a toho využil JAROSLAV BEDNÁŘ, který prostřelil Jirouška. Asistence: Pavel Mrňa, Štěpán Matějček.

    Jan Přikryl

    Branky a nahrávky: 7. Bednář (Mrňa, Matějček), 33. Chalupa (Hozák), 36. Jirků (Matějček, Bláha), 57. Kastner (Chalupa), 58. Bednář (Bendík) – 26. Patyk (Petráš), 40. Zavřel (Paršakov, Rudovský), 60. Petráš (Novák, Potěchin)


    HC Stadion Vrchlabí: Abrahám (Holubec) – Voženílek, Moník J., Havránek, Bendík (A), Vašíček (A), Niko, Jirků (C), Vágner – Sýkora, Moník F., Dvořák, Kastner, Jirásek, Urban, Bednář, Mrňa, Matějček, Chalupa, Hozák, Bláha
    HC Řisuty: Jiroušek (Ilašenko) – Potěchin (C), Novák, Zderadička, Kolářík (A), Rudovský, Zavřel – Řepka, Danov, Neiss, Holub, Vyskočil, Formánek, Petráš, Patyk, Keszi, Okegawa, Paršakov

    Rozhodčí: Luczków – Toman, Janíček

    Diváci: 1.040
    thejrc.org