Tábor – David Servis 6:3 (kon.) | Šumperk – SHK Hodonín 0:0 (odl.) | Dvůr Králové n. L. – Jablonec n/N 5:4 (3:2 po s.n.)
Nová Paka – Mostečtí Lvi 1:3 (kon.) | Bílina – Trutnov 6:1 (kon.) | Havlíčkův Brod – Opava 1:4 (kon.)
Mor. Budějovice – Nový Jičín 4:2 (kon.) | Val. Meziříčí – Žďár n/S 4:2 (kon.) | Kobra – Příbram 7:4 (kon.)
Vrchlabí – Řisuty 5:3 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
1:4 (0:2, 1:0, 0:2)
HK Opava
Sobota 29.02.2020, 18:00 • ZS Kotlina • 2. liga skupina Východ • 44. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:34
    Opava právě vstřelila branku!
    V Kotlině je rozhodnuto! Bruslaři už konec vypustili a jsou po zásluze potrestáni. Hosté si dělali v útočném pásmu co chtěli. Po pěkné kombinaci nakonec vystřelil RENÉ KYSUČAN, který prostřelil přesouvajícího se Holíka. Asistence: David Zdeněk a Bohumil Herman
     
    55:12
    Opava právě vstřelila branku!
    Hosté v přesilové hře odskakují na rozdíl dvou gólů. Od modré čáry nahodil kotouč Jakub Peslar. Kotouč ještě tečoval LUKÁŠ ČERNÝ. Asistence: Jakub Peslar a Dominik Cihlář
     
    53:38
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Přidal – 2 min., podrážení).
     
    52:46
    Opava se dostala do přečíslení! Nakonec střílel Dennis Gulda. Holík si proti němu vyjel a ránu zlikvidoval.
     
    43:50
    Vyloučení v týmu HK Opava (Kysučan – 2 min., faul kolenem).
     
    43:29
    První výraznou šanci třetí třetiny měl na holi Lukáš Peterka, který střílel z levé strany k protější tyči! Martin Holík se ale po puku pěkně natáhl.
     
    38:29
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Třetina – 2+2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HK Opava (Wolf – 2+2 min., hrubost).
     
    38:29
    Další tutová šance Havlíčkova Brodu! Sám před bránou byl s pukem Patrik Přidal. V tutové příležitosti ale nepřekonal opavského brankáře.
     
    38:12
    Tomáš Plachý jel sám na brankáře! Byl ale hraničním způsobem zpomalen a nezakončil ideálně.
     
    34:30
    Vyloučení v týmu HK Opava (Peterka – 2 min., hrubost).
     
    33:01
    Do přečíslení dva na jednoho se dostal Roman Mikeš s Lubošem Voříškem! Mikeš celkem brzy nahrával na svého spoluhráče, který ještě z kruhu střílel. Daňa však byl na svém místě.
     
    25:13
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (Kadlec – 2 min., nedovolené bránění).
     
    24:02
    Roman Mikeš jel společně s Lubošem Voříškem přečíslení! První jmenovaný nahrál tomu druhému. Voříšek pak vystřelil k pravé tyči, ale Daňa do střely natáhl svůj beton.
     
    21:32
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři v přesilové hře snižují ! Richard Cachnín našel na levém kruhu LUBOŠE VOŘÍŠKA. Ten ještě zamíchal s pukem a přesnou ránou k pravé tyči propálil Matyáše Daňu. Asistence: Richard Cachnín a Kryštof Kulhánek
     
    21:01
    Pěknou střelu od modré čáry vyslal Kryštof Kulhánek. Za Daňou cinkla tyč! Bruslaři se ještě pokoušeli dorážet, to se jim však už nepodařilo.
     
    20:28
    Vyloučení v týmu HK Opava (Cihlář – 2 min., nedovolené bránění).
     
    19:54
    Vojtěch Holenda našel na modré čáře Kryštofa Kulhánka, který ihned vystřelil. Daňa kotouč pouze vyrazil na Tomáše Ludvíka, který nedokázal zasunout puk do brány.
     
    17:14
    Opava právě vstřelila branku!
    Hosté se dostali do dvoubrankového vedení! Martin Holík si vyjel do rohu kluziště pro kotouč. Neodhadl však správně situaci, jelikož se k puku dostal první VLASTIMIL MALINA, který vystřelil do prázdné brány. Asistence: Tomáš Rousek
     
    12:21
    Nyní se na druhé straně objevil s kotoučem před bránou Lukáš Černý! Jeho střelu těsně nad beton ale Holík vyrazil.
     
    11:00
    Do skvělé střelecké pozice se dostal Luboš Voříšek! Z vnitřku levého kruhu měl dostatek času zamířit, na Matyáše Daňu si však nepřišel.
     
    08:09
    Vyloučení v týmu BK Havlíčkův Brod (2 min. – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Cachnín.
     
    05:57
    Petr Kuchta zachytil rozehrávku obránců Opavy a jel sám na bránu! Z levého kruhu vystřelil na Daňovu lapačku. Gólman hostů jeho ránu vyrazil.
     
    04:57
    Na druhé straně od modré čáry vystřelil Ondřej Gabrhelík. Před bránou ještě tečoval Petr Wolf. Martin Holík tento pokus zlikvidoval.
     
    02:59
    Opava právě vstřelila branku!
    Hosté jdou po necelých třech minutách hry do vedení. Zpoza brány našel na pravé straně volného DOMINIKA CIHLÁŘE Lukáš Černý. Střelec gólu měl jednoduchou situaci, jelikož Martin Holík se nestihl přesunout a měl tedy před sebou poloprázdnou bránu. Asistence: Lukáš Černý a Petr Wolf

    Tomáš Sochor

    Branky a nahrávky: 22. Voříšek (Cachnín, Kulhánek) – 3. Cihlář (Černý, Wolf), 18. Malina (Rousek), 56. Černý (Peslar, Cihlář), 59. Kysučan (Zdeněk, Herman)


    BK Havlíčkův Brod: Holík (Nedvěd) – Pospíchal, Vala (A), Kulhánek, Pejchal, Kliment, Benák, Krejčí – Mikeš, Třetina (C), Přidal – Plachý, Cachnín, Voříšek (A) – Kadlec, Ludvík, Holenda – Kuchta
    HK Opava: Daňa (Lamla) – Šindelář (C), Zouhar, Chujac, Zdeněk, Chalupa (A), Peslar, Gabrhelík – Kovařík, Kysučan, Malina, Cihlář, Peterka, Buršík, Gulda, Wolf (A), Herman, Černý, Rousek, Hendrych

    Rozhodčí: Ivan Čuňočka – Jan Kleprlík, Henrich Kráľ

    Diváci: 496
    thejrc.org