Philadelphia – NY Rangers 5:2 (kon.) | Columbus – Minnesota 0:5 (kon.) | Carolina – Colorado 2:3 (kon.)
Vegas – Buffalo 4:2 (kon.) | Anaheim – Pittsburgh 3:2 (kon.) | NY Islanders – Boston 0:4 (kon.)
Los Angeles – New Jersey 2:1 (po pr.) | Tampa – Calgary 4:3 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
2:5 (1:1, 1:1, 0:3)
AZ Havířov
Sobota 29.02.2020, 17:00 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga - o pořadí v play-off • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:46
    Za brankou Havířova se nyní strhla pěstní potyčka mezi Kucharczykem a Dajčarem, oba borci míří na trestnou lavici, domácí Kucharczyk 2+2 za hrubost a sekání, hostující Dajčar pouze 2 minuty za sekání.
    57:09 Lukáš BEDNÁŘ - 2:5
     
    57:09
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov zásluhou LUKÁŠE BEDNÁŘE trefil odkrytou branku Vsetína a nyní již vede o tři branky a kráčí k veledůležitému tříbodovému zisku z Lapače. Asistence: Jan Bambula, Aleš Stezka.
     
    57:04
    Jonák nyní našel mezi kruhy ideálně postaveného Rehuše, jeho bombu z voleje Stezka vychytal!
     
    55:39
    Vsetín jde již nyní do hry v šesti, Bláha je na střídačce!
     
    52:47
    Vsetín nyní buší na kontakt, v brankovišti se snažil prosadit Gorčík, Stezka byl dezorientovaný, ale skrumáž havířovských hráčů udržela kotouč před brankovou čárou!
     
    47:30
    Vsetín se bude bránit přesilové hře Havířova, na ledě zůstává ležet otřesený hráč Havířova Jan Maruna, ke kterému spěchá zdravotník. Potrestaným hráčem domácích je Jiří Karafiát, jenž fasuje dvě minuty za sekání.
     
    43:19
    Dnešní utkání sleduje 3150 diváků.
    41:09 Filip SEMAN - 2:4
     
    41:09
    Havířov právě vstřelil branku!
    Snový start Slezanů do třetí třetiny pokračuje! Na rozdíl dvou branek zvyšuje po chybě vsetínské obrany když bleskovou souhru Azetu přesně zakončil FILIP SEMAN. Asistence: Alex Rašner, Lukáš Bednář.
    40:16 David CHROBOČEK - 2:3
     
    40:16
    Havířov právě vstřelil branku!
    Azetu se mimořádně povedl vstup do třetí třetiny a bere si vedení zpět! Dajčar postupoval do útočného pásma po levé straně a předložil jej DAVIDU CHROBOČKOVI, jenž z hranice brankoviště poslal kotouč na vsetínskou branku, zdálo se, že Bláha má puk pod kontrolou, ale rozhodčí si všiml kotouče, který se doslova hlemýždím tempem doklouzal do vsetínské branky. Asistence: Tomáš Dajčar.
     
    38:23
    Havířov si zahraje v početní výhodě 4 na 3. Viníkem této situace je obránce Martin Dudáš, jenž se provinil proti pravidlům podrážením.
     
    38:18
    Na ledě se začíná jiskřit a v zajímavé výměně názoru jsou nyní Gorčík s Procházkou, oba borci si půjdou vše promyslet na trestnou lavici, protože shodně fasují dvě minuty za hrubost.
    38:00 Jan BAMBULA - 2:2
     
    38:00
    Havířov právě vstřelil branku!
    Dvě přesilovky Vsetína zůstaly nevyužity a to nyní dokonale potrestal JAN BAMBULA, když obdržel přihrávku od Maliny a v samostatném úniku bekhendovou kličkou vykoupal brankáře Bláhu. Asistence: Ĺubomír Malina.
     
    35:46
    Vsetín si zahraje další přesilovou hru, dvě minuty za hákování odsedí Daniel Chroboček.
     
    35:37
    Rehuš nyní předvedl povedenou individuální akci, když se prosmýkl mezi obránci Havířova a předložil puk do odkryté branky Jonákovi, vsetínský kapitán však ve vyložené pozici těsně minul!
     
    32:58
    Vsetínský nápor nyní může umocnit přesilová hra, dvě minuty za podrážení nafasoval Lubomír Malina.
    28:10 Roman VLACH - 2:1
     
    28:10
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši otáčejí skóre ve svůj prospěch! Povedeným pasem se nyní od obranné modré čáry prezentoval Slováček, jenž našel ROMANA VLACHA, vsetínský útočník se rozjel vstříc havířovské brance a povedenou kličkou do bekhendu zavěsil puk pod horní tyč. Asistence: Ondřej Slováček.
     
    26:33
    Gorčík nyní povedenou přihrávkou vyzval ke skórování Jonáka, vsetínský kapitán volil bekhendové zakončení, avšak na vyrážečku Stezky nevyzrál!
     
    24:00
    Havířov si zahraje přesilovou hru, dvě minuty za hákování obdržel David Tůma.
     
    22:19
    Bernovský se nyní ihned po buly dostal ke střelek, Bláhu i prostřelil a kotouč už směřoval za brankovou čáru, na poslední chvíli jej však odpálil vsetínský útočník Karafiát.
     
    17:50
    Vsetín si zahraje přesilovou hru, dvě minuty za krosček pro Erika Němce.
     
    14:45
    Jenže ani vsetínská početní výhoda neměla dlouhého trvání, dvě minuty za krosček míří odsedět Radim Kucharczyk.
     
    13:04
    Při hře 4 na 4 se dostal Havířov do slibné příležitosti, když Bednář poslal v přečíslení puk na Mataie, jeho střela se od zadního mantinelu odrazila zpět k Bednářovi, jenž se snažil trefit odkrytý prostor ve vsetínské brance, Bláha se však stačil včas přemístit a podržel domácí tým.
     
    12:51
    Havířovská přesilovka je minulostí, Daniel Chroboček nyní tvrdě atakoval Šilhavého a fasuje 2+10 minut za vražení na hrazení.
     
    12:11
    První vyloučení v dnešním utkání má na svědomí vsetínský obránce Jiří Hunkes, jenž obdržel dvě minuty za hákování.
    09:16 Lukáš VOLF - 1:1
     
    09:16
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši srovnávají stav zápasu! Ve středním pásmu se dostal kotouč na hůl LUKÁŠE VOLFA, jenž postupoval zcela osamocen vstříc Stezkovi a střelou ke vzdálenější tyči překonal havířovského brankáře. Bez asistence.
     
    09:04
    Němec nyní poslal přihrávku zpoza branky na Kotalu, ten z voleje minul!
    03:22 Ondřej PROCHÁZKA - 0:1
     
    03:22
    Havířov právě vstřelil branku!
    Slezané hned z první vážnější útočné akce otevírají skóre! Nahozený kotouč v podání Mataie dokázal z hranice brankoviště úspěšně tečovat mezi Bláhovy betony ONDŘEJ PROCHÁZKA. Asistence: Jakub Matai, Erik Němec.

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 10. L. Volf, 29. R. Vlach (Slováček) – 4. O. Procházka (Matai, E. Němec), 38. Bambula (Malina), 41. Chroboček (Dajčar), 42. F. Seman (Rašner, L. Bednář), 58. L. Bednář (Bambula, Stezka)


    VHK ROBE Vsetín: Bláha (A) (Gába) – Slováček, Kudělka, Smetana, Hunkes (A), Jeřábek, J. Drtina (C), Dudáš – Jonák, Rehuš, Gorčík – Březina, Pechanec, D. Tůma – Procházka, R. Vlach, Kucharczyk – Karafiát, Šilhavý, L. Volf.
    AZ Havířov: Stezka (Piták) – Dajčar, Chroboček, Malina, Rašner, T. Černý, Mrowiec, Matai – Kotala, E. Němec, O. Procházka – Bambula, F. Seman (A), L. Bednář (A) – Danielčák, Baláž, Doktor – Fridrich, Maruna (C), Bernovský.

    Rozhodčí: Kopeček, Otáhal – Barek, Blažek

    Diváci: 3150
    thejrc.org