Philadelphia – NY Rangers 5:2 (kon.) | Columbus – Minnesota 0:5 (kon.) | Carolina – Colorado 2:3 (kon.)
Vegas – Buffalo 4:2 (kon.) | Anaheim – Pittsburgh 3:2 (kon.) | NY Islanders – Boston 0:4 (kon.)
Los Angeles – New Jersey 2:1 (po pr.) | Tampa – Calgary 4:3 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
1:2 (0:0, 0:0, 1:2)
Banes Motor České Budějovice
Sobota 29.02.2020, 16:00 • ROCKNET ARÉNA • Chance liga - o pořadí v play-off • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:49
    České Budějovice vyhodily na zakázané uvolnění, na což Miroslav Buchal reaguje oddechovým časem. Do hry půjde to nejlepší, čím Piráti disponují!
     
    59:38
    Dominik Pavlát znovu odjíždí na střídačku a Chomutov je opět v tlaku!
    58:24 Roman CHLOUBA - 1:2
     
    58:24
    Piráti právě vstřelili branku!
    Dominik Pavlát odjel na střídačku a z té naskočil ROMAN CHLOUBA, který se z levé strany hnal na hostujícího brankáře. Střelou švihem pak zamířil přesně do pravé části brány. Asistence: Jakub Štochl a Petr Stloukal.
     
    56:47
    Dominik Pavlát se vrací do branky!
     
    56:47
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Martin Šagát – 2 min., hákování).
     
    56:41
    Po reklamní přestávce zůstává Dominik Pavlát na střídačce! Chomutovští to zkusí v šesti.
     
    53:41
    Václav Karabáček se protáhl kolem obránce a z osy vystřelil vedle levé tyče. Chomutov se pak vydal do akce a Jakub Chrpa netrefil odkrytou branku!
     
    52:20
    Milan Klouček zavřel dnes branku a vylámal si na něm zuby Tomáš Pitule! Urostlý centr Chomutova byl sám před brankářem a mířil k levé tyči, přesto hostující brankář vytáhl famózní zákrok.
     
    51:33
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Ondřej Kachyňa – 2 min., nedovolené bránění).
     
    51:33
    Až nyní na světelné kostce byla ukázaná předešlá situace! Marek Tomica trefil vnitřní stranu tyčky a kotouč pak zamířil ven z branky!
     
    50:24
    Za českobudějovickou brankou se rozsvítilo červené světlo, přesto hlavní sudí branku neuznal! Marek Tomica vystřelil z levého kruhu a zamířil mezi brankářovy betony. Puk se odrazil do hry buď od tyče nebo od polštáře v brance.
    48:23 Martin BERÁNEK - 0:2
     
    48:23
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Rozdíl ve skóre je už dvoubrankový! Od modré čáry se napřáhl MARTIN BERÁNEK, který zamířil mezi brankářovy betony. Puk byl ještě možná tečován domácím hráčem, Dominik Pavlát znovu nestihl reagovat. Asistence: Zdeněk Doležal a Ondřej Kachyňa.
     
    46:55
    Mohlo být vyrovnáno, ovšem to by Nicolas Hlava musel mířit přesněji. Chomutovský odchovanec se nacházel mezi kruhy, odkud rychle vystřelil, avšak Milan Klouček obstál.
    46:19 Zdeněk DOLEŽAL - 0:1
     
    46:19
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak tohle byla parádní individuální akce hostujícího hráče! ZDENĚK DOLEŽAL si stáhl kotouč kolem obránce a pak jej otřel o zadní tyč. Dominik Pavlát se sice po ráně natahoval, ovšem marně. Bez asistence.
     
    44:20
    Dalším pokusem od modré čáry se prezentoval Radek Havel, jehož pokus tečoval do protipohybu gólmana Jaromír Kverka. Kotouč proletěl jen vedle pravé tyče českobudějovické svatyně.
     
    42:41
    Obránce Radek Havel přejel do útočného pásma a vystřelil z osy hrací plochy, jeho pokus zamířil těsně vedle levé tyče. Milan Klouček se tentokrát marně natahoval, ale měl štěstí na své straně.
     
    34:05
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Pavel Pýcha – 2 min., podrážení).
     
    33:13
    Milan Klouček musel z branky, který trefil Nicolase Hlavu, jenž se snažil obkroužit branku a zasunout černou gumu k tyči – jen těsně se mu to nepodařilo. Následně se puku zmocnil Dušan Žovinec, jenž těsně přestřelil.
     
    31:46
    Z vrcholu kruhu pro vhazování trefil Zdeněk Doležal vzdálenější oblouk branky. Dominik Pavlát tentokrát byl v pozici diváka a hlavní sudí okamžitě rozpažil.
     
    28:45
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Matouš Venkrbec – 2 min., hákování).
     
    27:03
    Nahozením od modré čáry se předvedl Radek Havel, který zasáhl hostujícího brankáře do masky! Milan Klouček toho moc neviděl, jelikož těsně před ním probíhal souboj.
     
    18:44
    Jakub Chrpa se u mantinelu zbavil soupeře a přihrál na zadní tyč, kde se nacházel Roman Chlouba. Jeho bekhendový pokus sice mířil do branky, ovšem Milan Klouček se skvěle přesunul a situaci zachránil.
     
    16:44
    Od modré čáry schoval střelu za chumel René Vydarený, který mířil k první tyči. Dominik Pavlát se štěstím puk vyrazil vedle branky, ovšem troufám si říct, že moc neví, jak se mu to podařilo.
     
    14:44
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Nicholas Schaus – 2 min., sekání).
     
    13:35
    Od modré čáry se napřáhl Radek Havel, jehož pokus brankáři vypadl. O dorážky se pokoušeli Petr Stloukal a Jakub Chrpa, jenže ani jeden z nich snahu nepřetavil v úvodní gól.
     
    11:27
    České Budějovice budou hrát sedmdesát vteřin ve dvojnásobné početní výhodě!
     
    11:27
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Dušan Žovinec – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    10:37
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jan Rudovský – 2 min., nedovolené bránění).
     
    06:16
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Adam Raška I – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    05:20
    Fantastický zákrok Dominika Pavláta! Vít Christov se protáhl mezi obránci a přistrčil puk do brankoviště. Černá guma se zastavila u pravé tyče a David Gilbert už měl snadnou pozici. Ovšem chomutovský brankář ještě situaci zneškodnil lvím skokem!
     
    00:27
    Petr Stloukal se nacházel v obvyklém místě na vrcholu pravého kruhu a mířil na vzdálenější tyč. Jeho pokusu scházelo jen pár centimetrů.
     
    00:20
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Vít Christov – 2 min., podrážení).

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 59. Chlouba (Štochl, Stloukal) – 47. Z. Doležal, 49. Beránek (Z. Doležal, Kachyňa)


    Piráti Chomutov: Pavlát (Altrichter) – Seemann, Schaus, Žovinec, R. Havel, Lang, Štochl, Tejnor – Rudovský, Suchý, Llewellyn – Hlava, Pitule, Stloukal – Tomica, Chlouba, Kverka – Chrpa, Šagát, J. Svoboda.
    Banes Motor České Budějovice: Klouček (Dvořák) – Suchánek, Vydarený, Kachyňa, Pýcha, Allen, Lytvynov – Holec, Venkrbec, Christov – Raška I, Prokeš, Karabáček – Z. Doležal, R. Přikryl, Beránek – J. Veselý, Gilbert, M. Novák.

    Rozhodčí: Pavlovič, Valenta – Coubal, Kokrment

    Diváci: 2 511
    thejrc.org