Philadelphia – NY Rangers 5:2 (kon.) | Columbus – Minnesota 0:5 (kon.) | Carolina – Colorado 2:3 (kon.)
Vegas – Buffalo 4:2 (kon.) | Anaheim – Pittsburgh 3:2 (kon.) | NY Islanders – Boston 0:4 (kon.)
Los Angeles – New Jersey 2:1 (po pr.) | Tampa – Calgary 4:3 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
1:8 (0:3, 0:4, 1:1)
HC Oceláři Třinec
Sobota 29.02.2020, 12:00 • CZ LOKO Aréna, Jihlava • DHL Superpohár • Skupina C
Partner:
     
    52:14
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští opravdu jen decentně korigují stav na 1:8, když se po Krajičkově příhře trefil z kruhů MARTIN ZADRAŽIL a propálil dnes jinak výborného Švančaru. Asistence: Jakub Krajíček.
     
    47:17
    Třinec právě vstřelil branku!
    ADAM STRÁNSKÝ se trefil mezi betony Malanta a Oceláři jsou opět o něco blíže dosažení deseti branek.
     
    39:14
    Třinec právě vstřelil branku!
    Na co dnes domácí sáhnou, to se jim opravdu nepodaří. Z dobré pozice střílejícího Stránského dokázal opět vychytat Malant a puk šel za branku. ADAM STRÁNSKÝ jej nahodil poté do prostoru brankoviště, kde si ho domácí hráči sami srazili do vlastní sítě... Bez asistence.
     
    33:07
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí se snažili, aby se hráči soupeře nedostali v útočném pásmu k puku. Mezi kruhy byl poslán k zemi Konečný, který v pádu ještě vystřelil. Chaloupek nedokázal ale ztlumit celkem jednoduchou střelu, puk mu vypadl k levé tyčce a tam jej procedil do sítě JONÁŠ JOBÁNEK. Asistence: Viktor Konečný.
     
    23:52
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tohle je velká jihlavská demolice. MICHAL RAMÍK jakožto dorostenec projel po buly jednoduše až před jihlavskou branku a tváří v tvář překonal Chaloupka.
     
    23:41
    Třinec právě vstřelil branku!
    Vojtěch Šulák projel po levé straně do pásma, předložil puk pro Havránka a jeho tvrdou střelu ještě dokázal Chaloupek vyrazit. Kotouč se ale dostal mezi kruhy na NICO GEIDLA, který se opřel do puku, jenž byl možná ještě lehce tečován a skončil nad vyrážečkou domácího brankáře. Asistence: Marek Havránek.
     
    12:54
    Třinec právě vstřelil branku!
    Nyní sice Chaloupek dvakrát dobře zasáhl zblízka proti zakončení Pavla Matěje, ale jihlavská čtyřka si nedokázala v předbrankovém prostoru pohlídat ŠIMONA JENÁČKA, na kterého propadl puk a z dorážky se již prosadil. Bez asistence.
     
    08:06
    Třinec právě vstřelil branku!
    Jihlava to bude mít s bodovým ziskem, tolik potřebným k postupu do čtvrtfinále, hodně těžké. Po pravé straně si najel do pásma MAREK HAVRÁNEK a umístěnou střelou na vzdálenější tyč dává Třinci dvougólové vedení. Asistence: Nico Geidl.
     
    04:35
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tenhle gól z rychlého protiútoku si jihlavská pětice za rámeček určitě nedá. Radzienciak našel na levé straně najetého ADAMA STRÁNSKÉHO, který jako nůž máslem prošel až před Chaloupka a oklamal ho bekhendovým zakončením. Asistence: Szymon Radzienciak.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 53. Zadražil (Krajíček) – 5. Stránský (Radzienciak), 9. Havránek (Geidl), 13. Jenáček, 24. Geidl (Havránek), 24. Ramík, 34. Jobánek (Konečný), 40. Stránský, 48. Stránský


    HC Dukla Jihlava: Chaloupek (34. Malant) – Černohorský, Piskač, Smolko, Dvořák, Grauer, Trávník – Čermák, Juda, Fiala – Doležal, Krajíček, Pětník – Vyvial, Zadražil, Barák. Trenér: Štěpán Moravec
    HC Oceláři Třinec: Švančara (Švehlák) – Jenáček, Homola, Cienciala, Vacula, Radzienciak, Šulák – Geidl, Havránek, Matiaško – Krč, Matěj, Ramik – Konečný, Pastor, Jobánek – Mastič, Stránský, Mikler. Trenér: Jiří Juřík

    Rozhodčí: Vrba – Polák, Smetková
    thejrc.org