Třinec – Pardubice 2:3 (kon.) | Kometa Brno – Kladno 1:2 (kon.) | Litvínov – Vítkovice 4:0 (kon.)
Mladá Boleslav – K. Vary 4:3 (po pr.) | Sparta – Zlín 5:1 (kon.) | Mountfield HK – Olomouc 0:4 (kon.)
Plzeň – Liberec 4:2 (kon.)
konec
Mountfield HK
0:4 (0:1, 0:2, 0:1)
HC Olomouc
Neděle 01.03.2020, 16:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Tipsport extraliga • 50. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mě z Hradce pro tuto chvíli vše. Děkuji za pozornost, přeji vám krásný nadcházející týden a u dalších onlajnů ze soutoku Labe a Orlice se budu těšit na počtenou. (18:27:17)
     
    Střely na branku ve 3. třetině (celkem):

    Hradec – 12 (36)
    Olomouc – 7 (26)
     
    Nejlepšími hráči zápasu byli zvoleni Jan Lukáš (OLO) a Richard Nedomlel (MHK).
     
    Je dobojováno. Olomouc měla navrch už od první třetiny, ve které se dostala do vedení už v 7. minutě. Hradec měl v následujících minutách sice šance na vyrovnání, ve druhé periodě mu však Hanáci utekli úplně, když přidali další dvě branky. V poslední dvacetiminutovce to byli domácí, kdo se hnal do útoku, čtyřicet sekund před koncem však hosté přidali ještě čtvrtou branku a zpod Bílé věží odjíždějí se třemi body a posunem v tabulce.
     
    Konec zápasu.
    59:20 Tobiáš HANDL - 0:4
     
    59:20
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak přece jen hosté přidávají čtvrtou branku. Lukáš Klimek projel útočnou třetinou na pravý kruh, odkud našel skvěle postaveného TOBIÁŠE HANDLA v mezikruží. Ten vyslal na Mazance přízemní střelu, se kterou si domácí gólman nedokázal poradit a puk mu projel mezi betony až za brankovou čáru. Asistence: Lukáš Klimek, Zbyněk Irgl.
     
    58:44
    Olomouc měla v závěru zápasu ještě šanci na navýšení. Krásnou kombinační hru Hanáků v provedení Koloucha zakončoval Lukáš Nahodil střelou, kterou Mazanec dokázal vyrazit vysoko nad branku.
     
    58:16
    Domácí zakládají útok až od své branky, to se jim ale nedaří a puk ve své moci mají hosté.
     
    57:56
    Hosté vyhodili až na zakázané uvolnění, vhazování před Lukášem.
     
    57:44
    Další Eklundova střela. Tentokrát byla na brankovišti ještě několikrát tečovaná, svou cestu do branky si ale přesto nenašla.
     
    57:27
    Eklund si na svou střelu sjel až na pomezí kruhů, jeho pokus vyrazil Lukáš do ochranné sítě.
     
    56:52
    Hanáci vyhnali domácí až k Mazancovi, dobrým forčekováním drží hru za hradeckou brankou.
     
    Dnešní utkání sleduje 4288 diváků.
     
    56:22
    Lvi se snaží zvedenou k závěrečnému náporu, po postavení útočícího hráče v brankovišti se hra ale znovu přesouvá do střední části hřiště.
     
    55:05
    Richard Nedomlel projel celé hřiště až do útočné třetiny, svou prudkou střelu však napálil pouze do hostujícího gólmana.
     
    54:20
    Petr Kolouch si krásně nabruslil až do útočné třetiny a před sebou měl už pouze Mazance. Střelou k pravé tyčce se však trefil pouze do brankové konstrukce a puk vyletěl druhou stranou pryč.
     
    54:14
    Po střele jednoho z domácích udržel Lukáš puk ve své výstroji, před jeho brankou se ale strhla mela několika hráčů. Vylučovat se nebude.
     
    53:54
    Domácí vyhráli vhazování a drží se v pásmu, zatím ale gólmana Hanáku neohrožují střelami.
    Marken.cz

    Anna Marie Kokrhounová

    Branky a nahrávky: 7. J. Knotek (Škůrek, P. Musil), 25. J. Knotek (Ostřížek), 31. Nahodil (Klimek, Irgl), 60. Handl (Klimek, Irgl)


    Mountfield HK: Mazanec (Š. Lukeš) – Nedomlel (A), Eklund, Cibulskis, Čáp, F. Pavlík (A), Šalda – Jergl, Klíma, Perret – Orsava, Lev, M. Chalupa – Smoleňák (C), Cingel, R. Pavlík – Žejdl, Koukal, Miškář – Dragoun.
    HC Olomouc: Lukáš (Mokrý) – Škůrek, Valenta, Dujsík, Ondrušek (A), Jaroměřský, Vyrůbalík (C) – P. Musil, Nahodil, Klimek – Irgl, J. Káňa, Burian – Olesz, J. Knotek (A), Ostřížek – Skladaný, Kolouch, V. Tomeček – Handl.

    Rozhodčí: Šír, Úleha – Ganger, Klouček

    Diváci: 4288
    bahis siteleri