Vítkovice – Hattrick Brno 4:1 (kon.) | Black Angels – Sparta 5:6 (1:2 po s.n.) | Chodov – Otrokovice 13:6 (kon.)
Česká Lípa – Královské Vinohrady 6:7 (po pr.) | Ostrava – Mladá Boleslav 3:7 (kon.) | Liberec – Bohemians 4:2 (kon.)
Pardubice – Střešovice 2:5 (kon.)
konec
FBC ČPP Bystroň Group Ostrava
3:7 (1:5, 0:0, 2:2)
Předvýběr.CZ Florbal MB
Neděle 01.03.2020, 17:00 • ČPP Aréna Ostrava • Livesport Superliga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
    51:56 Martin TOKOŠ - 3:7
     
    51:56
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Technologové si museli počkat na svou šanci, do otevřených vrátek ostravské obrany se jim ale povedlo dostat a dost možná přidávají poslední hřebíček do rakve domácího celku. MARTIN TOKOŠ využil dalekosáhlého pasu Filipa Zakonova a výjezdem před branku upevnil vedení Boleslavi. Asistence: Filip Zakonov.
    48:20 Michal SLÁDEK - 3:6
     
    48:20
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Suchánkův kiks této touze ještě více napomáhá. Jan Daniš reflexivně plácnul do míčku a před brankou našel zcela volného MICHALA SLÁDKA. Pro něj už nebyl problém z bezprostřední vzdálenosti dopravit míček do sítě podél těla Lukáše Bauera, který se marně snažil snížit ideální střelecký úhel. Asistence: Jan Daniš.
    43:38 Patrik SUCHÁNEK - 2:6
     
    43:38
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    PATRIK SUCHÁNEK ale rychle vrací Technologům jejich náskok zpět. Perfektní seběhnutí mladoboleslavského beka od vlastní branky. Daniel Šebek pak míček poslal do správného prostoru, odkud se Suchánek zkrátka nemýlil. Asistence: Daniel Šebek.
    42:16 Wojciech MALAJKA - 2:5
     
    42:16
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Tak to byl asi nejkrásnější gól v utkání. Dominik Klimscha perfektně vybojoval míček ve středu hřiště, jeho předávka našla hůl Panu Kotilainena, který Klimschovi vrátil narážečku. Ten pak ještě posunul balonek na WOJCIECHA MALAJKU a jeho střela do horních pater branky nachytala rozhozeného Lukáše Bauera. Naděje Ostravy ještě žije. Asistence: Dominik Klimscha.
    19:44 Michal SLÁDEK - 1:5
     
    19:44
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Matyáš Šindler vybojoval faul na svou osobu a po rychlém seběhnutí za branku dostal míček. Ten okamžitě putoval dál na čepel MICHALA SLÁDKA, který poprvé v utkání překonává Bauera krásnou střelou pod horní tyč. Ostrava snižuje na 5:1. Asistence: Matyáš Šindler.
    17:03 Mikuláš KOMÁREK - 0:5
     
    17:03
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Jenže Juhaňák poslal hodně naivní pas, Ivo Dohnal ztratil v těžkém souboji balónek a MIKULÁŠ KOMÁREK z protiútoku zamířil na vzdálenější tyč. Asistenci si připisuje Tadeáš Chroust, který vybojoval balón proti Dohnalovi. Asistence: Tadeáš Chroust.
    13:38 Milan TICHÝ - 0:4
     
    13:38
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Přichází další ztráta Ostravy na útočné polovině a po ní i náležitý trest. MILAN TICHÝ si ve velké rychlosti narazil míček s Tomášem Chroustem a Štěpán Laja nedokázal na jeho pohyb vůbec reagovat. Obránce hostujícího celku navíc vymetl šibenici ostravské branky. 0:4. Asistence: Tomáš Chroust.
    12:02 Jakub BÍNA - 0:3
     
    12:02
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Velmi smolný moment pro ostravské FBC. Míček od půlící čáry dopravil před branku Jakub Gruber a tečí se prezentoval jeho jmenovec JAKUB BÍNA. Míček letěl malou rychlostí, ale Laja v pádu nedokázal včas vytáhnout svou ruku a balonek si de facto sám srazil do sítě. Boleslav navyšuje svůj náskok už na tři góly, hraje se v obrovském tempu. Asistence: Jakub Gruber.
    08:09 Patrik SUCHÁNEK - 0:2
     
    08:09
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A Technologům se okamžitě daří využít nabídnutá šance. Rozehrávky se zhostil Jiří Curney a přiklepnutím na střed vyzval volného PATRIKA SUCHÁNKA. Ten seřídil mířidla přesně a jeho rána zapadla pod horní víko. S Ostravou to nevypadá dobře. Asistence: Jiří Curney.
    00:08 Jiří CURNEY - 0:1
     
    00:08
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Jan Natov se dostal k odraženému balónku po zaváhání Jiřího Juhaňáka a ohrožoval branku střelou z levé strany. Tu Laja sice dokázal vyrazit, následná dorážka JIŘÍHO CURNEYHO ale skončila v brance. Boleslav se po osmi vteřinách ujímá vedení. Asistence: Jan Natov.

    Patrik Czepiec

    Branky a nahrávky: 20. Sládek (Šindler), 43. Malajka (Klimscha), 49. Sládek (Daniš) – 1. Curney (Natov), 9. Suchánek (Curney), 13. Bína (Gruber), 14. Tichý (Tomáš Chroust), 18. Komárek (Tadeáš Chroust), 44. Suchánek (Šebek), 52. Tokoš (Zakonov)


    FBC ČPP Bystroň Group Ostrava: Laja (Kolajta) – Lipový, Jiří Šebesta, J. Bauer, Flašar – Sovják, Malajka, Juhaňák – Kotilainen, Klimscha, Stejskal – Šindler, Eichner, Daniš – Sládek, Posselt, Dohnal – Binder, Zapletal.
    Předvýběr.CZ Florbal MB: L. Bauer (Musil) – Tichý, Suchánek, Gruber, Höffer, Zakonov, Krzyžanek – Šebek, Komárek, Tomáš Chroust – Tadeáš Chroust, Bína, Tokoš – Curney, Tomašík, Natov.

    Rozhodčí: Dolanský, Sýkora

    Diváci: 264
    bahis siteleri