Florida – Calgary 0:3 (kon.) | Columbus – Vancouver 5:3 (kon.) | Minnesota – Washington 3:4 (kon.)
Anaheim – New Jersey 0:3 (kon.) | Vegas – Los Angeles 1:4 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
5:0 (3:0, 1:0, 1:0)
HC Benátky nad Jizerou
Pondělí 02.03.2020, 17:30 • CZ LOKO Aréna, Jihlava • Chance liga - o účast v předkole • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to dnes už skutečně vše. Z prázdného zimáku v Jihlavě se s vámi loučím a budu se vás těšit u sledování Chance ligy někdy příště napočtenou! (20:00:11)
     
    Dnešní utkání sledovalo 811 diváků.
     
    Zápas 26. kola spodní nadstavby je za námi a dnes to bylo prakticky na jednu branku. Jihlava rozhodla o všem podstatném už během úvodních devíti minut, kdy nastřílela tři góly. Pak už si poměrně nudný a nezáživný zápas kontrolovala až do samotného závěru, pátý hřebíček do benátecké rakve zatloukl v 52. minutě povedenou střelou do vinglu od modré Jan Holý. Výhra 5:0 je tak pro domácí naprosto zasloužená, spoustu dalších šancí a gólovek Jihlavy pochytal v brance Benátek skvělý Pavel Čajan. Bez ohledu na zápas Třebíče tak Jihlava i nadále zůstává první v nadstavbové skupině.

    Střely na branku: 42 – 14 (14 – 4)
     
    Konec zápasu.
     
    59:28
    Vysoké nahození na Špačka končí u branky Jihlavy, která už ani nechce hrát, jenom nahazuje zpátky před Čajanovu kasu.
     
    59:05
    Václav Půža střílel od modré, sražený kotouč zamířil jenom do ochranné sítě. Vhazovat se bude po pravici Čajana a moc už toho dneska neuvidíme.
     
    57:55
    Bennet Rossmy nyní zůstal ležet na ledě po nešikovném, avšak čistém zákroku Jana Holého. Narazil zkrátka v pádu hlavou do mantinelu a rozhodčí okamžitě přerušil hru. Naštěstí to nic vážného nebylo a Rossmy sám odjíždí na střídačku.
     
    57:25
    Bukač zajistil přihrávku na Jiruše a posunul Duklu zase zpátky do útočného pásma.
     
    56:35
    Jihlava je již v plném počtu, Jan Pohl tak z trestné lavice bude sledovat samotný závěr utkání. Třeba se k němu ještě někdo přidá...
     
    55:57
    Petr Wiencek si vybruslil na pravý kruh, jeho střela ale končí jenom na prvním obránci Dukly.
     
    55:32
    Jihlava oslabení zvládá skvěle, naopak Benátky se v přesilové hře vyloženě trápí.
     
    54:11
    Jan Pohl (JIH) stráví závěr zápasu na trestné lavici. Za krosček na Žůrka v předbrankovém prostoru dostal minuty dvě, za až směšné nesportovní chování dostal minut deset. Ale kdo chce kam, pomozme mu tam... Dvouminutový trest odpyká Tomáš Chlubna (JIH).
     
    53:49
    Nápor na obrannou pětku Benátek gólem nekončí! Čajan se v brankovišti válel po několika střelách hráčů Dukly, ale ani jeden ze tří domácích plejerů jej nedokázal překonat!
     
    53:08
    Zápas se už jenom dohrává. Benátkám nejde upřít snaha, Dukla však výsledek pohodlně hlídá a čeká se prakticky na závěrečný hvizd.
    51:02 Jan HOLÝ - 5:0
     
    51:02
    Dukla právě vstřelila branku!
    Pětka je na světě! Dukla pokračovala v náporu, Čachotský poslal podél prken puk na Skořepu, který vracel kotouč zpátky na modrou. Připravený JAN HOLÝ se do toho zkrátka opřel a suverénně vymetl pravý vingl, Čajan neměl žádnou šanci na zásah – 5:0! Asistence: Josef Skořepa, Tomáš Čachotský.
     
    49:46
    Pavel Čajan předvedl dvojitý zákrok, nejprve se ke střele dostal Jiránek, Čajan reflexivně vyrazil betonem. Ale přímo také na hůl Čachotského, který chtěl zavěsit pod víko, Čajan se však skvěle vyšvihl i podruhé!
     
    48:36
    Kunst si nedokázal zpracovat přihrávku od Průžka a hostující hráči se tak sami vyhodili z útočného pásma. Skutečně už tady čekáme prakticky na konec zápasu.
     
    47:43
    Ondřej Buchtela zachytil jihlavské vyhození, Benátky tak musí začit pěkně od začátku.
     
    47:13
    Tomáš Čachotský (JIH) si u mantinelu vyšlápl na Jiruše, kterého krosčekem tvrdě atakoval. Dostává tak za to menší trest a už míří na trestnou. Přesilovka se rozehraje po komerční přestávce.
     
    44:45
    Bennet Rossmy je i přes svůj věk dnes hodně vidět, po ledě létá a člověk by vlastně ani neřekl, že v Chance lize zažívá teprve svůj druhý start. Paradoxně je skoro nejlepším hráčem týmu.
     
    43:51
    Průžek byl v tomto střídání hodně vidět, nezachytil však nyní dlouhou nahrávku na svoji osobu, tentokrát ho čistým způsobem od kotouče odstavil Zeman.
     
    42:55
    Jiří Průžek se prosmýkl až před branku Brože, hned tři obránci Dukly mu ale zkřížili cestu a obrali čistým způsobem o puk. Domácí tak spěchají hned zpět.
     
    41:43
    Václav Půža vyvezl puk, navíc ještě ustál souboj s Průžkem, to vše v momentě, kdy vyloučený Fronk naskakuje na led. A ovoce to Jihlavě přineslo, pokus Jiránka z mezikruží ale končí jenom na hrudi Čajana.
     
    41:08
    Jihlava je ještě v oslabení, proto mohla regulérně po vyhraném buly vyhodit kotouč až za Čajanovu branku.
     
    40:47
    Z důvodu neaktivity hráčů za brankou rozhodčí tuto session odhlásil a po krátkém přerušení založí novou herní pasáž zápasu. Vhazovat se bude před Brožovou brankou.
     
    40:02
    Pravděpodobně poslední třetina zápasu odstartovala, Benátky se hned zásluhou Rossmyho dostaly do střelecké šance, pokus mladého rodáka ze Žitavy ale končí vedle.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Prostřední perioda byla již o poznání vyrovnanější, stal se z toho však tak trochu tréninkový zápas. Dukla se nikam nežene, polevila v obraně, čehož Benátečtí využili k několika bleskovým výpadům, které ale gólem neskončily. Na druhé straně se toho taktéž moc neurodilo, byl to ale Tomáš Chlubna v polovině 38. minuty, kdo upravil skóre na průběžných 4:0.

    Střely na branku: 28 – 10 (9 – 7)
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:53
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Jiří Fronk – 2 min., podrážení).
     
    39:30
    Harkabus pustil kotouč za sebe na Černohorského, kterému střela od modré nesedla a skončila jenom na betonech Čajana.
     
    39:00
    Další útočný výpad Benátek končí opět na Brožovi, tentokrát neuspěl Rossmy z pravého kruhu.
     
    38:18
    Po důrazu Anděla před brankou se strhla menší potyčka v předbrankovém prostoru, kterou chtěl nepochopitelně přiživit Pohl jako hráč ze střídačky. Sudí ho nakonec od trestu ušetřili, neboť ho dokázali na modré zpacifikovat.
    37:25 Tomáš CHLUBNA - 4:0
     
    37:25
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava se trhá na čtyři branky rozdílu a TOMÁŠ CHLUBNA ukázal něco ze svého individuálního umu. Přistrčení puku od Piegla na levém kruhu vzal za své, z levého kruhu si vybruslil na osu, vylepšil si ještě střeleckou pozici a nekompromisně zavěsil kotouč pod víko – 4:0! Asistence: René Piegl.
     
    36:10
    Buchtelova střela byla tečována až do ochranné sítě, což opět značí přerušení zápasu. Skutečně dnes nesledujeme moc záživné utkání.
     
    35:08
    Lukáš Anděl vyvedl puk z nebezpečné zóny a vymyslel akci pro Michala Poletína, jehož pokus z vrcholku levého kruhu končí opět mimo klec.
     
    34:10
    Petr Wiencek získal puk poté, co obral o puk Bukače a táhl brejk 2 na 1, vlivem vlastní chyby se ale o možnost zakončení brejku gólově obral.
     
    32:55
    Rossmy ve středním pásmu nedosáhl na přihrávku a kotouč tak zalétl až na zakázané uvolnění Benátek.
     
    32:14
    Jihlava dosáhla gólu, který ale nemůže být uznán! Jiránek při brejku upadl a s kotoučem na holi a obráncem na zádech nejprve posunul branku ze svého postavení, kotouč se dostal do branky až poté.
     
    31:53
    Jiří Fronk se přes Žůrka dostal na pravý kruh a střelou ze vzduchu překvapil všechny přítomné diváky, mířil ale o dost vedle branky. Zanedlouho tu byl zásah střídačky Dukly do hry, a proto následuje další přestávka.
     
    31:12
    Bukač za sebe pustil Špačka, který se z úhlu cpal zakončením na dlouhou kličku před kasu, ve velké rychlosti to ale neprovedl prakticky vůbec dobře.
     
    30:20
    Skořepa si už najížděl za obranu a Kolář mu od vlastní branky nahrával do jízdy, přihrávka ale byla moc prudká, Čajan jí tak lapil a přerušil tím hru.
     
    29:01
    Těsný ofsajd Chlubny přerušuje slibně rozjetou akci domácího týmu.
     
    28:27
    Jan Brož si připsal dva důležité zákroky po sobě! Nejprve vylapal v samostatném úniku Daniela Špačka, jenom o pár sekund později na něj jel Jiří Průžek. Oba volili zakončení mezi betony, ani jeden ale neuspěl.
     
    27:03
    Harkabus dostal přihrávku krosem na levý kruh, jeho pokus končí v lapačce Čajana. Začíná tak další komerční brejk.
     
    26:08
    Kotouč na benátecké střídačce, navíc ještě předtím se dopustili hostující hráči ofsajdu. Máme tak opět přerušeno a Jihlavští se v oslabení brání skvěle.
     
    25:19
    Dukla předvedla v oslabení další útočný výpad, tentokrát jej zakončoval z levého kruhu Poletín, tvrdá střela ale končí v rohu ledové plochy.
     
    24:42
    Jakub Černohorský (JIH) je sice vyloučen, nutno ale ocenit jeho férovost. Mimo zrak rozhodčího zasáhl Šíra holí do obličeje a sám se k faulu přiznal. Proto dvě minuty a Benátky mají první přesilovku.
     
    24:29
    Rychlovský neměl komu nahrát, proto jenom hodil puk do pásma vidlemi a odjel střídat.
     
    23:46
    Kolář na modré zasekl pohyb, ale také puk. Proto hosté vyhazují a zatím mohu s přehledem říci, že dnes zápas nestojí za vůbec nic...
     
    23:10
    Rossmy neuspěl s protažením kotouče přes Pohla, který ihned otáčí hru. Nepřesná přihrávka na Holého však domácí dostává zpátky do středního pásma, navíc po souboji šel puk na tribuny.
     
    22:46
    Fronk ledabyle odvracel přihrávku na Rychlovského, což mu nevyšlo a Rychlovský se dostal za něj. Jenže to bylo s ofsajdem, a proto se vlastně nic neděje.
     
    21:58
    Anděl zavážel po levém křídle a otáčel se na nahrávku, nakonec našel v druhé vlně Piegla, jehož tvrdá střela končí jenom v Čajanově lapačce.
     
    20:53
    Pekr křížem přesunul na Poletína, který místo střely ještě vyzval Bukače k pokusu z pravého kruhu, bývalý bek Benátek však švihem poslal kotouč kousek od levé tyče.
     
    20:03
    Druhá třetina velmi zábavného zápasu začíná, Benátky vyhrály úvodní buly a hned se natlačily před jihlavskou branku. Tam se jim ale nepovedlo vytvořit prakticky nic a na tahu je Jihlava.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Prvních dvacet minut je za námi a byla to naprosto jednostranná hra. Dukla o všem podstatném rozhodla během úvodních devíti minut, kdy nastřílela Benátkám hned tři branky, prosadil se Jiří Fronk, Lukáš Anděl a Josef Skořepa. Hosté se těžko dostávali do pásma, Brože prakticky neohrozili a pokud chtějí zápas ještě zdramatizovat, musí hodně přidat.

    Střely na branku: 19 – 3
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:50
    Poletín sice ještě udržel pro Jihlavu pásmo, ale kotouč napálil přímo na hůl protihráče. Benátky tak odpalují puk šikovně až k Brožově brance a stav zápasu se již nezmění, alespoň pro tuto třetinu.
     
    19:09
    Dlouhá nahrávka na Rossmyho zpoza branky nepřinesla nic zásadního, Dukla tak znovu útočí.
     
    18:06
    Střelu Holého od modré Čajan neudržel v lapačce a poslal ji přímo na hůl Čachotského, který se v bezprostřední blízkosti ale nedokázal s pukem otočit a zakončit.
     
    17:34
    Benátky jsou v plném počtu, tuto početní nevýhodu tak přečkaly poměrně bez problémů, až na nastřelený kotník Rychlovského. Ten ale na střídačce vypadá, že bude v pořádku.
     
    16:33
    Jakub Rychlovský skočil do střely od Pekra, problémem bylo, že jí ale koupil přímo na kotník a okamžitě šel k zemi. Chvíli trvalo, než byla hra přerušena, právě v přeruišení měla Dukla šanci, nakonec se ale přecijen dvojice rozhodčích rozhodla pro pauzu.
     
    15:47
    Pohl si po zpětné přihrávce potáhl kotouč na vrcholky kruhů a zkoušel střílet, po holi se mu ale puk svezl a střela to nebyl tak razantní, jak by chtěl.
     
    15:20
    Petr Šafařovský (BEN) za zahákování Čachotského těsně před střelou z levého kruhu už jede na trestnou lavici.
     
    13:23
    Jiránek tělem protlačil puk až před soupeřovu branku a spíše náhodně jej nastřelil na kasu, moc však nechybělo k tomu, aby skončil kotouč v brance.
     
    13:01
    Po zákroku benáteckého gólmana je tu komerční přestávka.
     
    12:07
    Skořepa přímo před královstvím rolby poslal tvrdě na zem Kováře a ještě si neodpustil pár poznámek. Pokračujeme však bez nějakých rozmíšek a trestů dále.
     
    11:03
    Adam Zeman vysokým forčekingem získal puk ještě v útočném pásmu, nakonec ale hru zvolnil a stáhl ji zpět k vlastní brance, aby nevyrobil nějakou zbytečnou chybu.
     
    10:24
    Bennet Rossmy se jako nejmladší hráč v týmu Benátek ukázal, když z pravého kruhu mířil na vzdálenější tyč, jeho pokus Brož lehce škrtnul, což stačilo k tomu, aby skončil mimo branku.
    08:32 Josef SKOŘEPA - 3:0
     
    08:32
    Dukla právě vstřelila branku!
    „Vy nás ale zásobujete, pane Karfík!“ Něco takového si mohou říkat benátečtí hráči, kteří kasírovali už potřetí, tentokrát to bylo přímo ve vlastní přesilovce. JOSEF SKOŘEPA vytušil přihrávku Buchtely na modré, vypíchl kotouč a vydal se vstříc sólojízdě. Ve velké rychlosti puk zametl mezi betony Čajana, který tak rozhodně nezažívá dobrý vstup do zápasu – 3:0! Bez asistence.
     
    08:04
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (René Piegl – 2 min., nedovolené bránění).
     
    07:53
    Daniel Špaček se propracoval z pravého kruhu k zajímavé střele, Brož nepředvedl úplně suprový zákrok, ale za jeho záda se kotouč nedostal.
     
    07:43
    Zakázané uvolnění Benátek, které jsou již v plném počtu, značí, že se hra znovu bude stěhovat před Čajana.
     
    07:31
    První komerční přestávka dává prostor reklamám na LED panelu. Taktéž je to prostor i pro poradu obou týmů.
     
    07:15
    Čachotský dostal mezi kruhy pěknou zadovku od Fronka, celou akci ještě domácí legenda vyšperkovala položením jednoho z Benáteckých, zakončení však bylo to nejslabší z celé akce, jihlavská #90 netrefila ani branku.
     
    06:26
    Pekr dostal pobídku na modrou, jeho tvrdá střela příklepem končí na hostujícím gólmanovi. Na to konto Benátky vyhazují až k Brožově brance.
     
    05:53
    Chlubna si najížděl před brankou na přihrávku od Jiránka, v tísni ale nedokázal kotouč usměrnit k Čajanově brance. Přiťuknutí ale prošlo na zadní tyč pro Harkabuse, z těžkého úhlu ale jihlavský dlouhán míjí.
     
    05:29
    Jakub Žůrek (BEN) se stává prvním vyloučeným hráčem. Míří na dvě minuty do karantény. Nikoliv kvůli koronaviru, ale kvůli nedovolenému bránění.
     
    04:42
    Nahození Žůrka končí bez zásahu hostujících hráčů. kteří tak znovu zakládají útok u své branky.
     
    04:24
    Jihlava pokračuje v poměrně suverénním výkonu a sype na branku Středočechů jednu střelu za druhou. Tentokrát ale pokus Černohorského od modré lapil Čajan bez potíží.
    03:01 Lukáš ANDĚL - 2:0
     
    03:01
    Dukla právě vstřelila branku!
    Druhý gól a opět se jedná o dorážku po zákroku benáteckého gólmana! Nahození Černohorského proletělo až na zadní hrazení, odkud se odrazilo k Michalu Poletínovi. Jeho tvrdá střela z levého kruhu skončila jenom na Čajanových betonech, mladý gólman ale puk neudržel a důraz LUKÁŠE ANDĚLA značí, že je puk podruhé za dnešní zápas v brance blíže vysoké škole – 2:0! Asistence: Michal Poletín, Jakub Černohorský.
     
    02:24
    Jiří Průžek po pravém křídle tlačil před sebou kotouč a také Pekra. Nakonec se svým útočným výpadem neuspěl a Dukla jde do protiútoku.
     
    01:45
    Harkabus dostal nalito mezi kruhy a z nápřahu natvrdo osolil svojí střelu, která však končí jenom ve výstroji Čajana.
    01:20 Jiří FRONK - 1:0
     
    01:20
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla jde do brzkého vedení a stadionem zní gólový klakson! Jiránek z vlastního pásma po levém křídle přešel až do útoku povedenými kličkami, z hranice levého kruhu pak vypálil na delší tyč. Čajan sice tuto střelu měl a vyrazil před sebe, avšak přímo na hůl JIŘÍHO FRONKA, kterému nedělalo rozhodně žádný problém puk umístit do prázdné kasy – 1:0! Asistence: Tomáš Jiránek.
     
    00:55
    Rychlovský sice protečoval kotouč až za branku Brože, ale ještě na vlastní půlce, tudíž je to další zakázané uvolnění. Zatím tedy vidíme více přerušení než hry.
     
    00:35
    Začátek jako z partesu. Jihlava páchá ofsajd a je to už třetí přerušení během 35 sekund. Dnes to tak zřejmě bude velký divácký zážitek...
     
    00:25
    Benátky se tak dostaly do útoku prakticky zadarmo, první kombinace končí střelou z pravého kruhu, kterou však kryje prakticky ihned Brož.
     
    00:02
    Úvodní buly před prořídlými tribunami vyhrála Jihlava, která zvolila cestu zakázaným uvolněním. Holý se ve vlastním obranném pásmu zkrátka moc nerozpakoval a napálil puk za Čajana.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    -15
    Krásné pondělní odpoledne z prázdného jihlavského zimáku! Zhruba za patnáct minut začne dnešní zápas, Benátky se k němu dostavily s velmi mladou sestavou, ve které je například i jeden dorostenec, Bennet Rossmy, ročník narození 2003. Dnes jsou v roli jasného outsidera, povede se jim ale překvapit?
     
    -20
    Úvodní sestavy:

    HC Dukla Jihlava: Jan Brož (Chaloupek) – J. Pohl, J. Holý, D. Kolář, Bukač, Piegl, Půža, Černohorský – Čachotský (A), Skořepa (C), A. Zeman – Anděl, Poletín, Pekr – Jiránek (A), Fronk, Chlubna – T. Harkabus, Lichanec, V. Brož.

    HC Benátky nad Jizerou: Čajan (Hrstka) – Kovář, Kunst (A), Hampl, Buchtela, Aubrecht, Žůrek – D. Špaček (C), Šír, Průžek (A) – Jiruš, Chrtek, Rychlovský – Wiencek, A. Dlouhý, Rossmy – Vomáčka, Šafařovský, Křepelka.

    Rozhodčí: Pavlovič, Ondráček – Štofa, Beneš.
     
    HC DUKLA JIHLAVA
    1. místo, 98 bodů, skóre 166:130, bilance 28-3-8-16

    Jihlava celou sezonu hledá svoji tvář a identitu. Po loňském neúspěchu přišel slabší ročník a Dukla na jedné straně je schopna sehrát naprosto vyrovnaný zápas proti Motoru a Vsetínu v základní části, na té druhé ale ostudně selhat s Kadaní či dostat výprask ve Frýdku-Místku. Jihlavští však od prvních kol spodní nadstavby drželi poměrně jistě postupové místo a postupem času se jejich náskok zvětšoval, až bylo jasné, že předkolo je nemine. Otázkou však je, z jakého místa. Dlouho to vypadalo jednoznačně a Dukla šla za prvenstvím, obrozená Třebíč do toho však začala dost šlapat a po skalpu v derby už se dotáhla jenom na dva body.
     
    HC BENÁTKY NAD JIZEROU
    5. místo, 68 bodů, skóre 145:174, bilance 13-13-6-26

    Benátky sice naději na play-off ztratily, s poměrně oslabeným kádrem vlivem potřeb Liberce však nehrají druhé housle a dokáží soupeři pořádně zatopit. Své o tom ví i například jihlavská Dukla, která má s tímto soupeřem bilanci 2-3, v posledním měření sil před týdnem navíc propadla a v benátecké mrazničce prohrála hladce 0:3. Z posledních osmi zápasů přesně půlku Benátky vyhrály a druhou část prohrály, nebyly to však nějaké debakly, nýbrž vyrovnané zápasy. Cenné skalpy Frýdku a Dukly na domácím ledě se však počítají, do toho zahrneme i nejvyšší výhru Středočechů v sezoně nad Kadaní, poměrem 7:1.
     
    Krásné pondělní odpoledne z krajského města Vysočiny! Ve stínu koronaviru se rozehraje 56. kolo Chance Ligy! Ve spodní nadstavbě budeme sledovat souboj jihlavské Dukly, která už tři kola před koncem nadstavby má zabezpečen vstup do předkola play-off. Do chrámu plechu a ledu naproti jihlavskému pivovaru přijedou v roli hostů Benátky nad Jizerou, které sice sezonu dohrávají z povinnosti, na Duklu však umí.

    V Jihlavě je zápas naplánován na 17:30, příjemnou zábavu!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 2. Fronk (Jiránek), 4. Anděl (Poletín, Černohorský), 9. Skořepa, 38. Chlubna (Piegl), 52. J. Holý (Skořepa, Čachotský)


    HC Dukla Jihlava: Jan Brož (Chaloupek) – J. Pohl, J. Holý, D. Kolář, Bukač, Piegl, Půža, Černohorský – Čachotský (A), Skořepa (C), A. Zeman – Anděl, Poletín, Pekr – Jiránek (A), Fronk, Chlubna – T. Harkabus, Lichanec, V. Brož.
    HC Benátky nad Jizerou: Čajan (Hrstka) – Kovář, Kunst (A), Hampl, Buchtela, Aubrecht, Žůrek – D. Špaček (C), Šír, Průžek (A) – Jiruš, Chrtek, Rychlovský – Wiencek, A. Dlouhý, Rossmy – Vomáčka, Šafařovský, Křepelka.

    Rozhodčí: Pavlovič, Ondráček – Štofa, Beneš

    Diváci: 811
    bahis siteleri