Florida – Calgary 0:3 (kon.) | Columbus – Vancouver 5:3 (kon.) | Minnesota – Washington 3:4 (kon.)
Anaheim – New Jersey 0:3 (kon.) | Vegas – Los Angeles 1:4 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
5:0 (3:0, 1:0, 1:0)
HC Benátky nad Jizerou
Pondělí 02.03.2020, 17:30 • CZ LOKO Aréna, Jihlava • Chance liga - o účast v předkole • 26. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:02 Jan HOLÝ - 5:0
     
    51:02
    Dukla právě vstřelila branku!
    Pětka je na světě! Dukla pokračovala v náporu, Čachotský poslal podél prken puk na Skořepu, který vracel kotouč zpátky na modrou. Připravený JAN HOLÝ se do toho zkrátka opřel a suverénně vymetl pravý vingl, Čajan neměl žádnou šanci na zásah – 5:0! Asistence: Josef Skořepa, Tomáš Čachotský.
    37:25 Tomáš CHLUBNA - 4:0
     
    37:25
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava se trhá na čtyři branky rozdílu a TOMÁŠ CHLUBNA ukázal něco ze svého individuálního umu. Přistrčení puku od Piegla na levém kruhu vzal za své, z levého kruhu si vybruslil na osu, vylepšil si ještě střeleckou pozici a nekompromisně zavěsil kotouč pod víko – 4:0! Asistence: René Piegl.
    08:32 Josef SKOŘEPA - 3:0
     
    08:32
    Dukla právě vstřelila branku!
    „Vy nás ale zásobujete, pane Karfík!“ Něco takového si mohou říkat benátečtí hráči, kteří kasírovali už potřetí, tentokrát to bylo přímo ve vlastní přesilovce. JOSEF SKOŘEPA vytušil přihrávku Buchtely na modré, vypíchl kotouč a vydal se vstříc sólojízdě. Ve velké rychlosti puk zametl mezi betony Čajana, který tak rozhodně nezažívá dobrý vstup do zápasu – 3:0! Bez asistence.
    03:01 Lukáš ANDĚL - 2:0
     
    03:01
    Dukla právě vstřelila branku!
    Druhý gól a opět se jedná o dorážku po zákroku benáteckého gólmana! Nahození Černohorského proletělo až na zadní hrazení, odkud se odrazilo k Michalu Poletínovi. Jeho tvrdá střela z levého kruhu skončila jenom na Čajanových betonech, mladý gólman ale puk neudržel a důraz LUKÁŠE ANDĚLA značí, že je puk podruhé za dnešní zápas v brance blíže vysoké škole – 2:0! Asistence: Michal Poletín, Jakub Černohorský.
    01:20 Jiří FRONK - 1:0
     
    01:20
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla jde do brzkého vedení a stadionem zní gólový klakson! Jiránek z vlastního pásma po levém křídle přešel až do útoku povedenými kličkami, z hranice levého kruhu pak vypálil na delší tyč. Čajan sice tuto střelu měl a vyrazil před sebe, avšak přímo na hůl JIŘÍHO FRONKA, kterému nedělalo rozhodně žádný problém puk umístit do prázdné kasy – 1:0! Asistence: Tomáš Jiránek.

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 2. Fronk (Jiránek), 4. Anděl (Poletín, Černohorský), 9. Skořepa, 38. Chlubna (Piegl), 52. J. Holý (Skořepa, Čachotský)


    HC Dukla Jihlava: Jan Brož (Chaloupek) – J. Pohl, J. Holý, D. Kolář, Bukač, Piegl, Půža, Černohorský – Čachotský (A), Skořepa (C), A. Zeman – Anděl, Poletín, Pekr – Jiránek (A), Fronk, Chlubna – T. Harkabus, Lichanec, V. Brož.
    HC Benátky nad Jizerou: Čajan (Hrstka) – Kovář, Kunst (A), Hampl, Buchtela, Aubrecht, Žůrek – D. Špaček (C), Šír, Průžek (A) – Jiruš, Chrtek, Rychlovský – Wiencek, A. Dlouhý, Rossmy – Vomáčka, Šafařovský, Křepelka.

    Rozhodčí: Pavlovič, Ondráček – Štofa, Beneš

    Diváci: 811
    thejrc.org