Liberec – Třinec 0:4 (kon.) | Pardubice – Sparta 1:2 (po pr.) | Plzeň – Kometa Brno 3:2 (kon.)
Olomouc – Litvínov 3:1 (kon.) | Kladno – Mladá Boleslav 3:2 (kon.) | Zlín – Mountfield HK 3:2 (kon.)
Vítkovice – K. Vary 8:2 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
0:4 (0:1, 0:2, 0:1)
HC Oceláři Třinec
Úterý 03.03.2020, 17:30 • Home Credit Arena, Liberec • Tipsport extraliga • 51. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:09
    Po akci na jeden dotek pálil bez přípravy Michal Birner, proti jehož střele z pravého kruhu se Jakub Štěpánek stihl přemístit!
     
    57:32
    Tomáš Kundrátek (TRI) je vyloučen za nedovolené bránění. Domácí tak mají šanci vstřelit alespoň čestný gól.
    56:27 Aron CHMIELEWSKI - 0:4
     
    56:27
    Třinec právě vstřelil branku!
    Také Dominik Hrachovina si vybral smolnou chvilku. Při snaze o rozehrávku ztratil za svojí klecí puk a Michal Kovařčík připravil formalitu před brankovištěm stojícímu ARONU CHMIELEWSKIMU. Asistence: Michal Kovařčík.
     
    53:54
    Ondřej Kovařčík vedl akci dvou proti jednomu. Na poslední chvíli se rozhodl hledat Erika Hrňu, avšak kotouč se mu při snaze o přihrávku zapletl do brusle a z velké příležitosti nevzešlo nic.
     
    51:58
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Ladislav Šmíd – 10 min. osobní trest, nesportovní chování + osobní trest do konce utkání, nesportovní chování).
     
    49:33
    Michal Bulíř připravil zpoza klece tutovku Marku Zacharovi, proti jehož ráně zblízka se lapačkou blýskl Jakub Štěpánek! Bulíř to ještě zkoušel z otočky mezi kruhy, ani teď se však skóre nemění.
     
    47:16
    Tygři byli velice blízko! Tomáš Havlín tvrdě vypálil od modré čáry, rána zřejmě byla lehce tečována a zastavila se až o brankovou konstrukci!
    37:32 Tomáš MARCINKO - 0:3
     
    37:32
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hosté početní výhodou nepohrdli a zvyšují své vedení už na 3:0! Parádně to udělal znovu Matěj Stránský, který tentokrát střílenou přihrávkou z levého kruhu posadil kotouč na čepel hole TOMÁŠE MARCINKA. Zkušený útočník pak tečí do šibenice nedal Hrachovinovi nárok. Asistence: Matěj Stránský, Milan Doudera.
     
    37:08
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec (Michal Birner – 2 min., hákování).
     
    36:14
    Martin Adamský zakončoval výborně sehraný brejk Slezanů. Těsně před Hrachovinou si puk hodil na bekhend, liberecký gólman však i ve spolupráci s Ladislavem Šmídem odolal!
     
    33:20
    Martin Gernát (TRI) nezažil zrovna nejpovedenější střídání. Kromě nepřesné přihrávky ještě fauloval a jde si sednout za podrážení.
     
    25:41
    Matěj Stránský navíc mohl hned vzápětí přidat další gól, když si individuální akcí navedl kotouč do pravého kruhu a těsně minul místečko u vzdálenější tyčky!
    25:15 Matěj STRÁNSKÝ - 0:2
     
    25:15
    Třinec právě vstřelil branku!
    Slezané zdvojnásobují svůj náskok! Křižná přihrávka Martina Gernáta od pravého mantinelu se odrazila na protější kruh, odkud přes Tomáše Havlína nechytatelně pod břevno vypálil MATĚJ STRÁNSKÝ! Asistence: Martin Gernát.
     
    23:02
    Dominik Hrachovina vůbec neviděl nepřesné nahození Musila, které se od zadního hrazení odrazilo zpět do hřiště. Matěj Stránský pak měl na holi druhý třinecký gól, jenže zblízka trefil jen beton domácího brankáře!
     
    22:19
    Tygři sehráli velice povedený brejk. Jan Ordoš v jeho závěru přenesl hru na Lukáše Dernera, který si najel až do bezprostřední blízkosti Štěpánka. Ten podržel svůj tým povedeným zákrokem lapačkou!
     
    17:56
    Gernátovo nahození zastavil Graborenko, jenže puk se tak dostal přímo na hůl Martina Adamského, jehož pohotovou střelu z mezikruží kvalitním zákrokem pokryl Dominik Hrachovina!
     
    16:03
    Početní výhodu si zkusí také hostující celek. Radan Lenc (LIB) je odeslán na trestnou lavici za podrážení.
     
    14:26
    A mohlo být vyrovnáno! Petr Jelínek ale velkou šanci nevyužil a z ideální pozice na ose kluziště velice těsně minul třineckou klec.
     
    11:41
    Lukáš Krenželok nahodil touš do ohně. Jaroslav Vlach ještě posouval do strany na Rostislava Marosze, který z ostrého úhlu bez přípravy netrefil odkrytou část klece!
     
    09:42
    Ondřej Kovařčík (TRI) sekl Marka Zachara, který nastartoval motory a hnal se do zajímavé protiakce. Po komerční pauze nás tedy čeká druhá přesilovka libereckého celku.
     
    04:45
    A další velká příležitost Třince! Slezané se objevili ve druhém přečíslení v krátkém časovém sledu. Tomáš Marcinko si hezky vyměnil puk s Hrňou, načež bekhendovým blafákem nepokořil skvělého Hrachovinu!
     
    02:59
    Petr Jelínek se hodně lacino nechal obrat Matějem Stránským. Ten v závěru hostujícího oslabení vedl akci dvou na jednoho, avšak ještě zkoušel přihrávat, což překazil Oldrich Kotvan!
     
    01:09
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Tomáš Marcinko – 2 min., nedovolené bránění).
    00:47 Martin RŮŽIČKA - 0:1
     
    00:47
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři dávají bleskový gól a už v první minutě vedou. Vrána přihrál na modrou čáru, odkud vystřelil Martin Gernát. I s tečí Matěje Stránského si ještě Dominik Hrachovina poradil, jenže ke kotouči se dostal MARTIN RŮŽIČKA a rutinně ho uklidil do prázdné brány! Asistence: Matěj Stránský, Martin Gernát.
    Marken.cz

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 1. Martin Růžička (M. Stránský, Gernát), 26. M. Stránský (Gernát), 38. Marcinko (M. Stránský, M. Doudera), 57. Chmielewski (M. Kovařčík)


    Bílí Tygři Liberec: Hrachovina (Schwarz) – Knot (A), Šmíd, Graborenko, Kotvan, Havlín, Derner, T. Hanousek (A) – Birner, L. Hudáček, Lenc – Marosz, Bulíř, M. Zachar – L. Krenželok (C), P. Jelínek, Ordoš – J. Vlach, Šír, Valský.
    HC Oceláři Třinec: Štěpánek (Kváča) – M. Doudera, Gernát, M. Adámek, D. Musil, Roth, Kundrátek, Zahradníček – Martin Růžička (A), P. Vrána, M. Stránský – O. Kovařčík, Marcinko, Hrňa – Dravecký (A), M. Kovařčík, Adamský (C) – Kofroň, Novotný, Hrehorčák – Chmielewski.

    Rozhodčí: Šír, Horák – Gerát, Hynek

    Diváci: 7 293
    bahis siteleri