Liberec – Třinec 0:4 (kon.) | Pardubice – Sparta 1:2 (po pr.) | Plzeň – Kometa Brno 3:2 (kon.)
Olomouc – Litvínov 3:1 (kon.) | Kladno – Mladá Boleslav 3:2 (kon.) | Zlín – Mountfield HK 3:2 (kon.)
Vítkovice – K. Vary 8:2 (kon.)
konec
HC Olomouc
3:1 (0:1, 1:0, 2:0)
HC VERVA Litvínov
Úterý 03.03.2020, 17:30 • Zimní stadion Olomouc • Tipsport extraliga • 51. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:41 Vilém BURIAN - 3:1
     
    59:41
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí trefují prázdnou branku. Konrád hokejkou rozehrál do středního pásma, kde puk sebral Káňa, který se společně s VILÉMEM BURIANEM dostali před prázdnou branku a druhý jmenovaný rozhoduje o vítězství domácích. Asistence: Jan Káňa.
    42:50 Petr KOLOUCH - 2:1
     
    42:50
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Z nenápadné akce se domácí dostávají do vedení! Škůrek při rychlém protiútoku našel PETRA KOLOUCHA, který se prosazuje podruhé v utkání! Asistence: David Škůrek, Vojtěch Tomeček.
    31:35 Petr KOLOUCH - 1:1
     
    31:35
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Ukázková branka v podání domácích! Ti po chybě Šticha na modré čáře vyjeli do přečíslení dvou proti jednomu, Tomeček předložil puk PETRU KOLOUCHOVI, který se nemýlil a vyrovnává. Asistence: Vojtěch Tomeček, František Skladaný.
    13:06 Lukáš VÁLEK - 0:1
     
    13:06
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Nedáš, dostaneš! Litvínov po Ostřížkově šanci vyrazil do protiútoku, Gerhát přihrál LUKÁŠI VÁLKOVI, který první střelou Litvínova posílá svůj tým do vedení! Asistence: František Gerhát, Tomáš Pospíšil.
    Marken.cz

    Kamila Ludwigová

    Branky a nahrávky: 32. Kolouch (V. Tomeček, Skladaný), 43. Kolouch (Škůrek, V. Tomeček), 60. Burian (J. Káňa) – 14. Válek (Gerhát, Pospíšil)


    HC Olomouc: Konrád (Lukáš) – Škůrek, Valenta, Hlaváč, Ondrušek (A), Jaroměřský, Vyrůbalík (C), A. Rutar – P. Musil, Nahodil, Klimek – Irgl, J. Káňa, Burian – Olesz, J. Knotek (A), Ostřížek – Skladaný, Kolouch, V. Tomeček.
    HC VERVA Litvínov: Janus (Honzík) – L. Doudera, Kudla, Březák, Ščotka (A), Štich, J. Říha – Jarůšek, Mahbod, Hedberg – F. Lukeš, V. Hübl (C), Pospíšil – Válek, Gerhát, Jánský – Trávníček (A), Jurčík, Helt – Stříbrný.

    Rozhodčí: Jeřábek, Veselý – Gebauer, Lederer

    Diváci: 3752
    thejrc.org