Liberec – Třinec 0:4 (kon.) | Pardubice – Sparta 1:2 (po pr.) | Plzeň – Kometa Brno 3:2 (kon.)
Olomouc – Litvínov 3:1 (kon.) | Kladno – Mladá Boleslav 3:2 (kon.) | Zlín – Mountfield HK 3:2 (kon.)
Vítkovice – K. Vary 8:2 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
3:2 (1:1, 1:1, 1:0)
BK Mladá Boleslav
Úterý 03.03.2020, 17:30 • ČEZ stadion, Kladno • Tipsport extraliga • 51. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je konec! Kladno přečkalo i další kritický moment, ze kterého se dokázalo vyhrabat, neboť Mladou Boleslav porazilo výsledkem 3:2. Kladenští vstoupili do třetí třetiny mnohem aktivněji, jenomže nabídnutá přesilová hra nepřinesla vedoucí branku. Rytíři se do kýženého vedení dostali zhruba deset minut před koncem zápasu, ke konci tohoto duelu jsme sledovali tlak v podání Mladé Boleslavi, avšak její největší šance skončila pouze na tyči.

    Suma sumárum, o sestupujícím bude muset rozhodnout až poslední kolo. Kladno přitom zajíždí do Litvínova, se kterým bude hrát o jediné sestupové místo. Jedno je jisté, kdo zvítězí, ten se zachrání! (20:02:36)
     
    Nejlepší hráči utkání: Brady Austin – Lukáš Kašpar.
     
    Střely na branku: 27 – 25 (11:11, 9:5, 7:9)
     
    Konec zápasu.
     
    59:10
    Mladá Boleslav to zkouší v šesti!
     
    58:40
    Kladno nasbíralo několik desítek vteřin v útočné třetině.
     
    57:20
    Vampola dokázal načasovat nahrávku na rozjetého Strnada, který mohl udeřit ve vlastním oslabení. Domácí kapitán si sjel až před Peterse, jenž odolal.
     
    57:02
    Ou! Odraženého kotouče se před Brízgalou ujal hostující Ciencala, který trefil pouze brankovou konstrukci!
     
    56:16
    Bruslaři se ihned po vhazování dostali k slušnému tlaku. Klepiš celkem dlouho váhal s nahrávkou, nakonec si vybral Zbořila, kterému nevyšlo zpracování těžké nahrávky. Následně kousek vedle branky pálil Pláněk.
     
    Dnešní utkání sleduje 4960 diváků.
     
    55:27
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Martin Kehar – 2 min., vysoká hůl).
     
    55:04
    Po pravém křídle si to namířil vpřed Zohorna, který se nedostal přes prvního protihráče. Velice přesně navíc rozehrál Nash, jenž si u levého mantinelu všiml volného Machače.
     
    54:15
    Vampola dnes hraje velice dobře, nyní čistým způsobem obral o puk Skalického. Prvně jmenovaný nakonec podklouzl u pravého hrazení, i v pádu se mu povedlo odehrát touš.
     
    53:13
    Mladá Boleslav najednou začala hrát, avšak stále jsme neviděli nic nebezpečného. S obranou vypomohl také Jágr, který u červené čáry přetlačil Stránského a puk odehrál do bezpečí.
     
    52:08
    Po delší době zakázané uvolnění ze strany Kladna, postaral se o něj O'Donnell. To znamená, že jeho formace bude muset zůstat na ledě, vhazovat se bude po Brízgalově pravé ruce.
     
    51:20
    Fillman měl na hokejce vyrovnávací branku, pálil totiž směrem na dezorientovaného Brízgalu, který dokonce seděl na zadku. Ránu hostujícího zadáka zablokoval Vampola.
    50:48 Brady Austin (KLA) - 3:2
     
    50:48
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Nesmírně důležitá branka v podání domácích hráčů! Rytíři totiž těžili ze své aktivity, k puku se před modrou čárou dostal BRADY AUSTIN, který šikovným způsobem nahazoval směrem na branku, přičemž puk skončil až v hostující síti. Peters měl naprosto zakrytý výhled! Aby toho nebylo málo, tak tato Austinova branka znamená vyrovnání rekordu v počtu vstřelených branek obránce za jednu sezonu!
    Asistence: Patrik Machač.
     
    50:07
    Na útočný výlet se vydal Austin, který se nedostal přes posledního obránce. Bruslaři jsou v tuto chvíli hodně pasivní, Brízgala je několik minut bez jakékoliv práce.
     
    49:11
    Zikmund to nemyslel vůbec špatně, jeho nahozený kotouč od modré čáry zřejmě měl směřovat na teč, avšak Peters schoval padající předmět do své lapačky.
     
    48:37
    Oddechový čas pro hosty.
     
    48:09
    Kapitán Strnad se doslova prohnal až mezi kruhy, kde jeho následnou ránu zablokoval jeden z protihráčů. Vampolova formace se dostala k náporu, Peters je však pozorný.
     
    47:04
    Kladenští zmatkovali ve své třetině, avšak to nakonec nemělo fatální následky. Z dobré pozice navíc napřáhl Pláněk, jehož ránu přizvedl nad branku Brízgala.
     
    46:20
    Vhazovalo se po Brízgalově pravé ruce, úspěšnější byl domácí Vampola. Bruslaři se pokoušeli prostřednictvím nahození vybojovat pásmo, což se přeci jenom povedlo.
     
    45:08
    Od modré čáry zkoušel své štěstí hostující Dlapa, avšak ani jeho pokus nebyl vůbec přesný. S novou hokejkou tak mohl spěchat vpřed Machač, který si neporozuměl.
     
    44:04
    Kladno sehrálo přesilovou hru velice dobře! Peters si připsal snad šest zákroků, o dvě zakončení se pokoušel O'Donnell, jednou vypálil také Jágr, který se pokoušel o dorážku.
     
    43:09
    Vampola si vyměnil puk s Jágrem, přičemž druhý jmenovaný zkoušel zakončit od levého kruhu. Zakončení nebylo přesné, poté kousek vedle branky tečoval touš Zikmund.
     
    42:18
    Hosté poslali puk daleko od své branky, s ním si na druhé straně zahrál také brankář Brízgala. Kladenští se rychle dostali do pásma, střela zápěstím v podání O'Donnella trefila pouze Peterse.
     
    41:39
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Lukáš Kašpar – 2 min., hákování).
     
    41:05
    Bruslaři pouze nahazovali na druhou stranu, kam se jako první dostal Lakos. Ten ovšem nedokázal vyhodit do bezpečí, až poté se to povedlo kolegovi Keharovi.
     
    40:10
    Úvodní vhazování třetí třetiny dopadlo lépe pro hostující celek, který ihned dostal puk do vlastního pásma. Tam se k němu dostal Zikmund, který přenechal do lepší pozice Machačovi, jenž Peterse nepřekonal.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely (celkem): 20 – 16.
     
    Je za námi také druhá třetina, který rovněž přinesla dva přesné zásahy. Mnohem lépe vstoupila do této periody Mladá Boleslav, který se díky Lukáši Kašparovi dostala poprvé v utkání do vedení. Rytíři se herně našli až ke konci třetiny, o vyrovnávací branku se totiž postaral Austin, který tak srovnal výsledek na současných 2:2.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:50
    Mladá Boleslav se těsně před koncem třetiny málem dostala zpět do vedení, Ševcova rána z dobré pozice narazila pouze do betonu.
     
    39:22
    Jágrovi se v tomto duelu zrovna moc nedaří, obrana hostujícího celku si ho velmi dobře hledí. Slavná "68" kontrolovala zdravotní stav Zikmunda, který zůstal ležet u mantinelu, na nic vážného to ale nevypadá.
     
    38:40
    Klepiš si neohroženým způsobem sjel až do střelecké pozice, ránu na přední tyči dokázal Brízgala vyrazit vyrážečkou!
     
    38:11
    Hajný si dojel odražený puk, který ihned poslal směr hostující branka. Pro Peterse se jednalo o snadnou práci, kanadský brankář navíc stačil rozehrát před zvukem píšťalky.
     
    37:13
    Vypadalo to na nedovolený zákrok na Strnada, který byl celkem evidentně podražen. Dle sudích se o faul nejednalo, což se pochopitelně nelíbí domácím fanouškům.
     
    36:03
    Do akce se dostal také brankář Brízgala, který poskakující předmět raději schoval pod lapačku. Sudí pochopitelně musel přerušit hru, vhazovat se bude po pravici brankáře Brízgaly.
     
    35:23
    Mladá Boleslav se po delší době dostala k souvislejší pasáži s pukem na hokejkách, avšak sledujeme boj u levého hrazení, ve kterém si úspěšněji vede domácí Lakos.
    34:31 Brady AUSTIN - 2:2
     
    34:31
    Kladno právě vstřelilo branku!
    I v tomto případě tu máme vyrovnávací branku! Kladnu se totiž povedlo uspět na vhazování, načež měl hodně místa k ideálnímu řešení Zikmund, který si všiml naprosto volného BRADYHO AUSTINA. Kanadský zadák ve službách Kladna trefil prázdnou branku, navíc mu chybí jediný zásah k vyrovnání rekordu v počtu vstřelených branek obránce!
    Asistence: Ladislav Zikmund, Patrik Machač.
     
    32:45
    Obrana Mladé Boleslavi ale zapomněla na O'Donnella, který se zapomněl na modré čáře. Sám se dostal do úniku, avšak na Peterse si nepřišel.
     
    32:20
    Nash fotbalovým způsobem zachytil možnou protiakci soupeře, Kladno se ale nemůže dostat k souvislejšímu náporu. Domácí navíc museli vyklidit útočnou třetinu.
     
    31:09
    Zikmund první nahrávkou trefil hokejku protihráče, domácí forvard tak na jistotu nahazoval směrem k mantinelu. Rytíři se k ohrožení nedostali, do protiútoku tak spěchá Zohorna, kterému sekunduje Jeglič.
     
    30:00
    Je za námi přesná polovina zápasu, zároveň polovina zápasu dělí Kladno od případného sestupu. Před malým momentem na zem upadl Ševc, Lakos si dle sudích počínal čistě.
     
    29:11
    Kdepak. Kladnu se ani druhá početní výhoda vůbec nedaří, za celou dobu vypálilo pouze jedinkrát. Nyní se k touši dostal Kaut, který ho udržel před dotírajícím Hrbasem.
     
    28:02
    Rytíři se štěstím udrželi kotouč ve útočném pásmu, kde Austin nabíjel proti hokejce O'Donnellovi. Peters se musel činit, posléze odpalem osvobodil svůj celek Pláněk.
     
    27:27
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Martin Ševc – 2 min., držení).
     
    27:08
    Vracející se Vampola dokázal u levého hrazení obelstít protihráče, jenomže domácí opět chybovali. Zohorna tak nahrával před branku, kde ale promáchl Ciencala.
     
    26:10
    Kladno to bude mít hodně složité, přišlo totiž o jednobrankové vedení. Rytíři mají zhruba polovinu zápasu na to, aby za každou cenu otočili výsledek ve svůj prospěch.
    25:21 Lukáš KAŠPAR - 1:2
     
    25:21
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté se poprvé v tomto duelu dostávají do vedení, a sice při signalizované výhodě! Barinka totiž propadl u modré čáry, sám se zmohl pouze na faul. K volnému kotouči se ovšem dostal LUKÁŠ KAŠPAR, který nejprve objel branku a poté střelou o beton překonal Brízgalu.
    Asistence: Mário Lunter.
     
    25:11
    Vampolovi se povedlo předat k modré čáře na Barinku, který to následně zkoušel nahozením na teč. Jeden z domácích přeci jenom tečoval, avšak kousek vedle.
     
    24:05
    Nahrávka směrem na Machače byla hodně přesná, o útočný výpad se tak staral hostující celek. U zadního hrazení jsme sledovali přetahovanou, kterou lépe zvládlo Kladno.
     
    23:10
    Hrbas se staral o rozehrávku svého celku, kterou poslal velice přesně do jízdy na Flynna. Bruslaři se tak probojovali zpět do pásma, Stránský místo střely vracel Flynnovi.
     
    22:12
    Tutovka na straně Kladna! Melka totiž šikovně přenechal za sebe na Lakose, který měl před sebou pouze Peterse. Jeho zakončení ale nebylo vůbec dobré.
     
    21:09
    Skalický se pokoušel předat do tandemu na Klepiše, což mu nakonec vyšlo. Posléze měl celkem dost prostoru kolem sebe Zohorna, jehož nahození směřovalo vedle.
     
    20:10
    Úvodní vhazování druhé třetiny dopadlo lépe pro hostující celek, který se ihned pokusil nahodit směrem do pásma soupeře. Tam se Machačovi povedlo odpálit kotouč.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku: 10 – 12.
     
    Máme za sebou první třetinu, která nám nakonec přinesla dva přesné zásahy. Kladno se dostalo do celkem brzkého vedení, avšak posléze začal soupeř hrát mnohem aktivněji, což vedlo k vyrovnávací brance. Konec první periody nám nepřinesl nic nebezpečného, na další branky si tak musíme počkat do nadcházejících minut zápasu.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:30
    Melka zabojoval za brankou, jeho předávka opět našla hokejku Kehara, který v tomto případě trefil pravý beton Peterse. Na opačné straně si Flynn neporadil s Lakosem.
     
    18:12
    Hosté zahráli velice zkušeně, vyhodili totiž touš natolik dobře, že z toho nebylo zakázané uvolnění. Na ledovou plochu se navíc vrátila Jágrova formace, která se musí bránit.
     
    17:40
    Kladno opět přidalo na aktivitě, avšak už delší dobu čeká na vážnější ohrožení hostující branky. K volnému kotouči se málem dostal Skalický, před kterým vypíchl touš Lakos.
     
    16:47
    Austinovi se nepovedlo udržet puk před modrou čárou, na druhé straně to Stránský možná trochu zbytečně zkoušel zadovkou na Flynna, který se do zakončení neprotlačil.
    14:48 Lukáš KAŠPAR - 1:1
     
    14:48
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté dokázali zužitkovat přesilovou hru! Mladoboleslavští se totiž usadili v útočném pásmu, kde to senzačním způsobem provedl Pláněk, který u vzdálenější tyče našel naprosto volného LUKÁŠE KAŠPARA, jenž v poklidu dopravil puk do prázdné branky.
    Asistence: Martin Pláněk, Jakub Klepiš.
     
    14:00
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Tomáš Kaut – 2 min., sekání).
     
    14:00
    Až ke konci přesilové hry jsme sledovali vyloženou šanci domácího Kauta. Ten si sjel až před Peterse, který schoval puk do výstroje. Domácí forvard se navíc provinil sekáním.
     
    13:15
    Kladnu se úvodní přesilová hra zatím vůbec nedaří, za více než minutu nedokázalo ani jednou vystřelit. Před malým momentem navíc vyhodil kotouč obránce Ševc.
     
    12:26
    Už to vypadalo, že se Flynn dostane do samostatného úniku, avšak na poslední chvíli ho dohnal vracející se Austin, který mu znemožnil jakékoliv zakončení.
     
    12:15
    Ledová plocha je zasypána velkým množstvím plyšáku, komerční přestávka se tak o něco prodlouží.
     
    12:15
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Marek Hrbas – 2 min., podrážení).
     
    11:10
    Rytířům se v posledních minutách směrem dopředu zrovna moc nedaří. Situaci se tak rozhodla uklidnit dvojice Nash – Austin, druhý jmenovaný nahrával na Bláhu, který protečoval k zadnímu hrazení.
     
    10:24
    Za volným pukem se pokoušel dostat O'Donnell, který byl u touše příliš pozdě. Mladá Boleslav pro změnu útočila přes pravou stranu, kde se Kašparovi povedlo vybojovat pásmo.
     
    09:10
    Brízgala měl v krátkém časovém sledu další práci, i tentokráte však podržel svůj celek. Vampolova formace se posléze opět bránila, Zohorna ale minul zadní šibenici.
     
    08:13
    Od modré čáry velice nebezpečně nahazoval Hrbas, který před brankou trefil pouze Austina. Pod delší době zaútočilo také Kladno, které se ovšem ke střele nedostalo.
     
    07:22
    Do rychlého protiútoku se vydal hostující Pláněk, který to zkoušel střelou přes obránce. Brízgala měl naprosto čistý výhled, i tentokráte raději nechal puk v lapačce.
     
    07:05
    Hezká souhra domácích nakonec nepřinesla ani střelu. Mladoboleslavští opět propadli při bránění, Strnad si poté vyměnil puk s Melkou, kterému sjel touš z čepele.
     
    06:15
    Jágr si všiml lépe postaveného Zikmunda, jehož zakončení z vrcholku pravého kruhu nebylo přesné. Fillman počkal na příjezd čerstvých sil, Mladá Boleslav ale s rozehrávkou váhá.
     
    05:03
    Kehar nahazoval zpět za hostující branku, kde byl podezřelým způsobem zastaven Melka. Dlapa si dle sudích počínal v rámci pravidel, ránu v podání Najmana dokázal Brízgala zkrotit.
    04:16 Tomáš REDLICH - 1:0
     
    04:16
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Na první branku tohoto zápasu jsme nemuseli dlouho čekat! Za vlastní brankou se ke kotouči dostal Nash, který velice přesně našel rozjetého O'Donnella. Ten pro změnu hledal před brankou TOMÁŠE REDLICHA, který dokonalým způsobem tečoval puk za brankáře Peterse.
    Asistence: Brendan O'Donnell, Brendon Nash.
     
    03:11
    Na ledovou plochu se vrátila Jágrova formace, která rovněž dokázala ohrozit hostující branku. Poté si u mantinelu zkušeně počínal Flynn, který pouze prodlužoval za sebe.
     
    02:40
    Hajnému se povedlo vystihnout rozehrávku, načež zamířil pouze do Peterse. Tentýž hráč domácího celku se během krátké chvíle dostal zpět před Peterse, avšak ten i tentokráte odolal.
     
    02:05
    Mladá Boleslav se nedokázala dostat z vlastního pásma, před modrou čárou totiž dokázal zakročit Redlich. Poté měl hodně prostoru Nash, jehož rána od modré čáry byla zablokována.
     
    01:11
    Do první šance tohoto zápasu se dostal domácí Vampola, který celkem snadným způsobem pronikl po pravém křídle až do zakončení, se kterým si Peters poradil.
     
    00:10
    Úvodní vhazování tohoto zápasu dopadlo lépe pro hostující celek, který se jako první vydal směrem do vlastního pásma. Rozehrávku však dokázal zkrotit Machač.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Státní hymnu zazpívá Olga Lounová.
     
    Až nyní nastupují hráči obou celků. Následovat bude státní hymna.
     
    Kladno se skutečně nenachází v dobré pozici, i v případě tříbodového zisku z tohoto zápasu, může být po tomto kole rozhodnuto o sestupujícím.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Rytíři Kladno: Brízgala (Stahl) – Nash, Austin, Lakos, Kehar, Zelingr, Barinka (A), Zajíc – Jágr, Machač, Zikmund – Melka, Vampola, J. Strnad (C) – O'Donnell, Stach, Redlich – Š. Bláha, T. Kaut (A), Hajný.

    BK Mladá Boleslav: Peters (Haas) – Hrbas, Ševc (C), Dlapa, Pláněk (A), Bernad, Fillman, Hrdinka – Skalický, Zbořil, Klepiš (A) – R. Zohorna, Jeglič, Cienciala – Lunter, Bičevskis, Kašpar – Flynn, Najman, Šťastný.

    Rozhodčí: Pešina, Pražák – Pešek, Malý.
     
    Letošní vzájemná utkání:

    19.01.20 MBL – KLA 5:2
    06.12.19 KLA – MBL 3:1
    20.10.19 MBL – KLA 6:3

    V každém vzájemném duelu vyhrál domácí celek, bude tomu tak i dnes?
     
    BK Mladá Boleslav

    Na opačné straně stojí hodně těžký kalibr, kterým je Mladá Boleslav. Ta v současné době okupuje druhou pozici tabulky, navíc v nadcházejících duelech bude usilovat o co nejlepší pozici do play-off. Mladá Boleslav se sice nachází na již zmiňovaném druhém místě, jenomže od pátého Třince jí dělí pouhé dva body, což by vzhledem k vyřazovacím bojům, znamenalo značnou nevýhodu. Mladá Boleslav z posledních pěti duelů dokázala vyhrát hned ve čtyřech případech, jediná porážka se uskutečnila na ledě pražské Sparty. Mladoboleslavští čekají na tříbodovou výhru už pět zápasů, předešlé tři duely totiž pokaždé skončily výhrou po základní hrací době.

    Nejproduktivnější hráči týmu:

    Pavol Skalický
    – 44 bodů (17+27)
    Adam Zbořil – 31 bodů (13+18)
    Pavel Musil – 29 bodů (15+14)

    Poslední zápas BK Mladá Boleslav:

    BK Mladá Boleslav – HC Energie Karlovy Vary 4:3 po prodloužení (0:1, 1:2, 2:0 – 1:0)

    Branky a nahrávky:
    25. Jeglič (Šťastný, Fillman), 50. Jeglič (Ševc, Skalický), 57. Zbořil (Klepiš), 62. Jeglič (Pláněk, Zbořil) – 4. T. Rachůnek (Eminger), 30. V. Polák (Kohout, Černoch), 34. Stříteský (Koblasa, O. Beránek)
     
    Rytíři Kladno

    Hokejisté Kladna stále usilují nad záchranou v nejvyšší soutěži, jenomže ze všech celků tabulky to mají zdaleka nejtěžší. Rytíři se totiž nacházejí na posledním místě tabulky, jenomže na Litvínov, Pardubice a Vítkovice, mají pouze tříbodové manko. Kladnu by tak k jistotě záchrany nemusely stačit ani dvě výhry z nadcházejících dvou duelů, zároveň totiž musí spoléhat na zaváhání celků před sestupovým pásmem. Za kladenský pád na poslední místo může jedenáctizápasová série bez výhry, kterou domácí celek tohoto zápasu dokázal ukončit v duelu proti pražské Spartě. Kladno totiž na domácím stadionu vyhrálo výsledkem 4:2, v minulém kole šokovalo také na ledě Brna, kde se mu povedlo vyhrát poměrem 2:1.

    Nejproduktivnější hráči týmu:

    Brady Austin
    – 39 bodů (15+24)
    Jaromír Jágr – 29 bodů (15+14)
    Ladislav Zikmund – 29 bodů (15+14)

    Poslední zápas Rytířů Kladno:

    HC Kometa Brno – Rytíři Kladno 1:2 (1:0, 0:1, 0:1)

    Branky a nahrávky
    : 8. Mueller (P. Holík, Zaťovič) – 31. O'Donnell (Austin), 46. Zikmund (Jágr, Stach)
    Kladno se rve o setrvání v nejvyšší soutěži. V závěrečných dvou kolech musí spoléhat na záváhání konkurentů v boji o záchranu
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům hokeje! Česká Tipsport extraliga má před sebou poslední dvě kola základní části, my budeme společně sledovat souboj mezi Rytíři Kladno a BK Mladá Boleslav.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
    Marken.cz

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 5. Redlich (O'Donnell, Nash), 35. Austin (Zikmund, Machač), 51. Austin (Machač) – 15. Kašpar (Pláněk, Klepiš), 26. Kašpar (Lunter)


    Rytíři Kladno: Brízgala (Stahl) – Nash, Austin, Lakos, Kehar, Zelingr, Barinka (A), Zajíc – Jágr, Machač, Zikmund – Melka, Vampola, J. Strnad (C) – O'Donnell, Stach, Redlich – Š. Bláha, T. Kaut (A), Hajný.
    BK Mladá Boleslav: Peters (Haas) – Hrbas, Ševc (C), Dlapa, Pláněk (A), Bernad, Fillman, Hrdinka – Skalický, Zbořil, Klepiš (A) – R. Zohorna, Jeglič, Cienciala – Lunter, Bičevskis, Kašpar – Flynn, Najman, Šťastný.

    Rozhodčí: Pešina, Pražák – Pešek, Malý

    Diváci: 4960
    thejrc.org