Liberec – Třinec 0:4 (kon.) | Pardubice – Sparta 1:2 (po pr.) | Plzeň – Kometa Brno 3:2 (kon.)
Olomouc – Litvínov 3:1 (kon.) | Kladno – Mladá Boleslav 3:2 (kon.) | Zlín – Mountfield HK 3:2 (kon.)
Vítkovice – K. Vary 8:2 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
3:2 (1:1, 1:1, 1:0)
BK Mladá Boleslav
Úterý 03.03.2020, 17:30 • ČEZ stadion, Kladno • Tipsport extraliga • 51. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    50:48 Brady Austin (KLA) - 3:2
     
    50:48
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Nesmírně důležitá branka v podání domácích hráčů! Rytíři totiž těžili ze své aktivity, k puku se před modrou čárou dostal BRADY AUSTIN, který šikovným způsobem nahazoval směrem na branku, přičemž puk skončil až v hostující síti. Peters měl naprosto zakrytý výhled! Aby toho nebylo málo, tak tato Austinova branka znamená vyrovnání rekordu v počtu vstřelených branek obránce za jednu sezonu!
    Asistence: Patrik Machač.
    34:31 Brady AUSTIN - 2:2
     
    34:31
    Kladno právě vstřelilo branku!
    I v tomto případě tu máme vyrovnávací branku! Kladnu se totiž povedlo uspět na vhazování, načež měl hodně místa k ideálnímu řešení Zikmund, který si všiml naprosto volného BRADYHO AUSTINA. Kanadský zadák ve službách Kladna trefil prázdnou branku, navíc mu chybí jediný zásah k vyrovnání rekordu v počtu vstřelených branek obránce!
    Asistence: Ladislav Zikmund, Patrik Machač.
    25:21 Lukáš KAŠPAR - 1:2
     
    25:21
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté se poprvé v tomto duelu dostávají do vedení, a sice při signalizované výhodě! Barinka totiž propadl u modré čáry, sám se zmohl pouze na faul. K volnému kotouči se ovšem dostal LUKÁŠ KAŠPAR, který nejprve objel branku a poté střelou o beton překonal Brízgalu.
    Asistence: Mário Lunter.
    14:48 Lukáš KAŠPAR - 1:1
     
    14:48
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté dokázali zužitkovat přesilovou hru! Mladoboleslavští se totiž usadili v útočném pásmu, kde to senzačním způsobem provedl Pláněk, který u vzdálenější tyče našel naprosto volného LUKÁŠE KAŠPARA, jenž v poklidu dopravil puk do prázdné branky.
    Asistence: Martin Pláněk, Jakub Klepiš.
    04:16 Tomáš REDLICH - 1:0
     
    04:16
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Na první branku tohoto zápasu jsme nemuseli dlouho čekat! Za vlastní brankou se ke kotouči dostal Nash, který velice přesně našel rozjetého O'Donnella. Ten pro změnu hledal před brankou TOMÁŠE REDLICHA, který dokonalým způsobem tečoval puk za brankáře Peterse.
    Asistence: Brendan O'Donnell, Brendon Nash.
    Marken.cz

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 5. Redlich (O'Donnell, Nash), 35. Austin (Zikmund, Machač), 51. Austin (Machač) – 15. Kašpar (Pláněk, Klepiš), 26. Kašpar (Lunter)


    Rytíři Kladno: Brízgala (Stahl) – Nash, Austin, Lakos, Kehar, Zelingr, Barinka (A), Zajíc – Jágr, Machač, Zikmund – Melka, Vampola, J. Strnad (C) – O'Donnell, Stach, Redlich – Š. Bláha, T. Kaut (A), Hajný.
    BK Mladá Boleslav: Peters (Haas) – Hrbas, Ševc (C), Dlapa, Pláněk (A), Bernad, Fillman, Hrdinka – Skalický, Zbořil, Klepiš (A) – R. Zohorna, Jeglič, Cienciala – Lunter, Bičevskis, Kašpar – Flynn, Najman, Šťastný.

    Rozhodčí: Pešina, Pražák – Pešek, Malý

    Diváci: 4960
    bahis siteleri