Liberec – Třinec 0:4 (kon.) | Pardubice – Sparta 1:2 (po pr.) | Plzeň – Kometa Brno 3:2 (kon.)
Olomouc – Litvínov 3:1 (kon.) | Kladno – Mladá Boleslav 3:2 (kon.) | Zlín – Mountfield HK 3:2 (kon.)
Vítkovice – K. Vary 8:2 (kon.)
konec
Berani Zlín
3:2 (1:0, 2:1, 0:1)
Mountfield HK
Úterý 03.03.2020, 17:30 • ZS Luďka Čajky, Zlín • Tipsport extraliga • 51. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Hezký úterní večer u Tipsport extraligy ledního hokeje. Dnes je na programu už jednapadesáté kolo a my se prostřednictvím tohoto textového online přenosu zaměříme na duel mezi týmy PSG Berani Zlín a Mountfield HK.
     
    PSG Berani Zlín

    Zlínští hokejisté už mají jistotu předkola play-off, jsou na desáté pozici se ziskem sedmašedesáti bodů, ale ještě mohou zabojovat o vyšší příčku. Na deváté i osmé místo ztrácejí čtyři body a ve hře jich mají ještě šest. Berani v pátek otočili zápas s Litvínovem, ve kterém po první třetině prohrávali o jednu branku. Nakonec brali dva body po výhře 4:3 v prodloužení. Následoval další zápas, kdy v neděli zavítali do pražské O2 Arény, kde však na pražskou Spartu nestačili. Ta na domácí půdě i s uzdraveným Markem Kvapilem vyhrála 5:1. Dnes před svými diváky budou Zlínští chtít uspět a zabojovat o další tři body.

    Nejproduktivnější hráči

    Antonín Honejsek – 36 bodů (12+24)
    Jakub Šlahař – 32 bodů (11+21)
    Jan Dufek – 28 bodů (14+14)
    Zlín a hradecký Mountfield jsou již jistými účastníky předkola play off
     
    Mountfield HK

    Hosté z Hradce Králové jsou na devátém místě se ziskem jednasedmdesáti bodů a také oni mají samozřejmě jistotu předkola. A dnes se právě se Zlínem utkají v přímém souboji o devátou příčku. Hokejisté Mountfieldu po výhře 3:2 v Litvínově nestačili na karlovarskou Energii, na jejímž ledě padli 3:4 po samostatných nájezdech. A ani v posledním odehraném kole se jim nedařilo. Na domácím ledě prohráli 0:4 s Olomoucí. Tyto dva neúspěchy by ve Zlíně rádi odčinili a pokusí se zde urvat další body do tabulky, aby si udrželi devátou pozici.

    Nejproduktivnější hráči

    Radek Smoleňák – 36 bodů (23+13)
    Lukáš Cingel' – 28 bodů (14+14)
    Aleš Jergl – 22 bodů (8+14)
     
    Vzájemná utkání

    V probíhající sezóně se oba celky utkaly třikrát, dnes to tedy bude i naposledy. Dvakrát zvítězil Mountfield, jednou pak Zlín.

    Mountfield HK – Zlín 5:6
    Zlín – Mountfield HK 0:4
    Mountfield HK – Zlín 4:2
     
    Úvodní sestavy:

    PSG Berani Zlín: Huf (Kašík) – Nosek (A), Řezníček, Buchta, Freibergs, Ferenc, Gazda, Hamrlík – Fryšara, Fořt (A), Köhler – Šlahař, Honejsek, Okál – Dufek, Claireaux, Herman – J. Ondráček, P. Sedláček, Kubiš (C).

    Mountfield HK: Mazanec (Š. Lukeš) – Eklund, Nedomlel (A), Šidlík, Cibulskis, Šalda, F. Pavlík (A), Čáp – Perret, Klíma, Jergl – R. Pavlík, Lev, Orsava – M. Chalupa, Cingel, Smoleňák (C) – Dragoun, Koukal, Miškář.

    Rozhodčí: Mrkva, Kika – Jindra, Zíka.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:07
    Domácí hokejisté se sice hned po vhazování dostali na kotouč, ale poslali puk příliš daleko a je z toho zakázané uvolnění. Hra se tedy přesouvá před Daniela Hufa.
     
    00:30
    Smoleňák nahodil puk na branku Zlína, kde byl připraven Huf a bez větších problémů ho ukryl na své hrudi.
     
    00:58
    Hráči Mountfieldu nahodili kotouč do útočného pásma, ale domácí obrana ho dostala hned do středního pásma a pomalu se už Zlín dostává do útočné akce.
     
    01:29
    Icing i na hostující straně, Berani získávají zadarmo útočné pásmu a vhazovat se bude po pravé ruce Marka Mazance.
     
    01:53
    Šikovně se hosté prosmýkli zpět do teritoria zlínských Beranů, nakonec však před Danielem Hufem nezakončili. Ztráta kotouče a Zlínští už se derou před Mazance.
     
    02:48
    Jakub Šlahař nebezpečně nahodil kotouč před branku hostů, Mazanec ho raději hned kryje. Nechává však hru plynout a posílá touš svým spoluhráčům.
     
    03:28
    Ani střela Bedřicha Köhlera nekončí za zády Mazance. Po zisku puku se pak hra přenáší opět před branku hradeckého Mountfieldu.
     
    04:19
    Valentin Claireaux uspěchal svoji střelu a ta končí jen vedle Mazancovy branky. Následně pak ale útok Beranů pokračoval a hostující brankář už musel do dalšího zákroku.
     
    05:03
    První vážnější akce zápasu. V ní se ocitli domácí hráči, konkrétně Daniel Gazda. Ten si nabruslil až do blízkosti Mazance, ale zblízka na něho nevyzrál. Brankář Hradce vše dobře viděl a u puku byl dříve.
     
    05:40
    Na druhé straně byli před zlínskou brankou nebezpeční zase hosté, ale zlínská obrana nepustila Petra Koukala do přesnější střely.
     
    06:25
    Následuje první komerční přestávka.
     
    06:37
    Aleš Jergl na levé straně poslal žabku na domácí branku, Daniel Huf byl připraven a kotouč zastavil. Následně pak se nepřesně prezentoval na druhé straně Freibergs.
     
    07:12
    Radek Smoleňák dostal kotouč do útočného pásma, poté se jal ke střele z vrcholu pravého kruhu, ale ta končí mimo tři tyče.
     
    07:21
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Jan Dufek – 2 min., hákování).
     
    07:26
    Jakub Lev dostal přihrávku od Kevina Klímy na levý kruh a už se napřahoval ke střele, nakonec ale promáchl. Nicméně akce Hradce pokračuje dále.
     
    08:10
    Poté se k puku dostali domácí hráči a hned ho poslali daleko od Daniela Hufa. Pošetřili tak cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    08:50
    Skrumáž před domácí brankou, hosté zatlačili svého soupeře a Radek Smoleňák nadvakrát nedokázal protlačit puk za Hufa a ten má kotouč ve své moci.
     
    09:09
    Další střela Radka Smoleňáka a v akci byl znovu Daniel Huf, který si připsal další pohotový zákrok. Hra je pozastavena a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    09:18
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Jordann Perret – 2 min., hákování).
     
    09:18
    Síly na ledě se srovnaly. Na trestné lavici sedí Perret a uvidíme hru ve čtyřech hráčích na obou stranách.
     
    09:21
    Domácí jsou v plném počtu a začíná jejich zkrácená přesilová hra.
     
    10:34
    Bomba od modré čáry a Fryšara pak dorážel před Markem Mazancem. Hostující brankář ale zachoval čistou hlavu a kotouč dostal do své moci.
     
    10:54
    Nosek pálil od modré čáry a po jeho ráně zaduněly betony Mazance. Akce domácích však pokračuje dále a hosté se musí mít na pozoru.
     
    11:18
    Hradec je už v plném počtu.
     
    12:01
    Na řadě je další komerční pauza.
     
    12:30
    Jakub Orsava nepřesně střílel na domácí branku a poté, co obrana Zlína dostala kotouč na svou stranu, zamířili Berani do akce. Tu ale zastavili hosté nedovoleně a bude se vylučovat.
     
    12:30
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Radim Šalda – 2 min., sekání).
     
    12:50
    Od vlastního brankáře založili domácí hráči akci a dostali se před Marka Mazance. Ale zatím je obrana Hradce Králové nepustila do zakončení. Následně pak se hosté osvobozují.
     
    13:25
    Ve vlastním oslabení si drze před Hufa nabruslil Richard Nedomlel, zblízka ale na brankáře Zlína nevyzrál. Pošetřil ale aspoň cenné vteřiny z oslabení.
     
    14:04
    Další osvobození Mountfieldu a Hradec své oslabení zvládá zatím na jedničku a už ho zřejmě i zvládne bez úhony.
     
    14:30
    Je to tak, Mountfield je už v plném počtu.
     
    14:57
    Hosté přetlačili domácí útočníky a ti se tak nedostali ke střele. Naopak na opačnou stranu míří Hradečtí.
     
    15:49
    Zdeněk Okál si sjel k levé tyči Marka Mazance a z bekhendu vystřelil. Ale s touto střelou si brankář hostů poradil a kotouč ukryl. Poté i hru přerušil.
     
    16:19
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení. VALENTIN CLAIREAUX se natlačil před Marka Mazance a v pádu před ním sklepl kotouč, který velmi pomalu nakonec dostal těsně za brankovou čáru – 1:0. Bez asistence.
    16:19 Valentin CLAIREAUX - 1:0
     
    16:59
    Další šance Zlína. Zdeněk Okál zakončoval z levé strany a pohotovým zákrokem tento pokus zneškodnil Marek Mazanec a záhy hru přerušil.
     
    17:29
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Lukáš Buchta – 2 min., podrážení).
     
    17:38
    Hosté v závěru první třetiny mají k dispozici přesilovou hru a je to pro ně šance, jak se dostat k vyrovnání. Už se nastěhovali před Daniela Hufa.
     
    18:18
    Huf musel jistit místo u své levé tyče, kam mířil puk po střele Filipa Pavlíka. Po zisku puku se pak domácí tým osvobozuje a posílá ho až před Marka Mazance.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:29
    Zlín své oslabení zvládl a nyní je už v plném počtu.
     
    19:45
    Perret našel přihrávkou Jakuba Orsavu, druhý jmenovaný vyslal další pokus na Hufa, který byl mezi třemi tyčemi zase pozorný.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je za námi. V ní si postupně oba celky vytvářely šance, které ale nevedly k otevření skóre. Už to vypadalo, že poprvé do kabin půjde za bezbrankového stavu ale opak byl pravdou. V sedmnácté minutě šťastnou brankou poslal Zlín do vedení Valentin Claireaux, jehož sklepnutí před Mazancem nakonec skončilo kousek za brankovou čárou. Uvidíme, co nám přinese druhé dějství, které začne přibližně v 18:29.
     
    Střely na branku: 10 – 15
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:11
    Zlínští se hned v úvodu druhé třetiny dostali před branku soupeře, kotouč pak po střele mířil mezi betony Mazance, ale nakonec je brankář Hradce sklapl.
     
    21:26
    Další aktivita Zlína a hosté čelili další akci. V ní ale nic nevytěžili a na druhé straně musel zasahovat Huf, jenž zastavil nebezpečný pokus Perreta, jenž na něho vystřelil těsně před jeho brankou.
     
    21:51
    Hosté se natlačili před soupeřovu klec, Radek Smoleňák dostal puk do mezikruží, ale nakonec se ke střele i díky obraně Zlína nedostal.
     
    22:34
    Šalda zachytil puk u modré čáry a poté se hosté dostali znovu před Hufa. Jakub Lev byl beky Zlína zbaven kotouče a okamžitě Berani otáčejí hru na opačnou stranu.
     
    24:15
    Marek Mazanec si připsal další zákrok, když si povyjel z branky a ukryl bekhendový pokus Antonína Honejska. Hra je pozastavena, buly bude vhozeno po pravici Marka Mazance.
     
    24:40
    Kevin Klíma si na pravé straně klepl o přihrávku, tu dostal a poté svižnou střelou nechal vyniknout Daniel Hufa, který zapsal další přesný zákrok.
     
    25:25
    Zlín právě vstřelil branku!
    A po nepřesné střele hostů udeřili na druhé straně domácí. JAN DUFEK se zbavil hostujícího hráče, dojel si do prostoru mezi kruhy a poté technickou střelou k levé tyči Mazance posílá domácí celek do dvoubrankového náskoku – 2:0. Asistence: Valentin Claireaux a Dalibor Řezníček.
    25:25 Jan DUFEK - 2:0
     
    26:19
    Hradečtí mají puk ve své moci a od vlastního brankáře se snaží dostat do další akce. Obrana Zlína však byla pozorná a nedovolila Mountfieldu žádnou střelu na Daniela Hufa.
     
    26:40
    Následuje další komerční přestávka.
     
    26:55
    Agilní Perret se opět zjevil těsně před Danielem Hufem, ale jeho přiťuknutí před jeho klecí končí na betonu domácího brankáře.
     
    28:18
    Svěřenci trenéra Vladimíra Růžičky se opět na delší dobu uhnízdili v teritoriu Zlína, ale opět to bylo bez gólového efektu. Místo toho šli okamžitě na druhou stranu domácí a tam kryl pokus Marek Mazanec.
     
    29:05
    Richard Nedomlel pálil z vrcholu pravého kruhu, jeho pokus ještě před Hufem tečoval Aleš Jergl. Ovšem domácí brankář zapsal další zákrok a drží tak čisté konto.
     
    29:29
    Cibulskis nahodil kotouč před Hufa, ale už tam neměl žádného spoluhráče, který by před ním zahrozil nějakou dorážkou či tečí.
     
    29:34
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Oskars Cibulskis – 2 min., nedovolené bránění).
     
    29:49
    Cibulskis se pak dopustil i faulu a přesilovku mají hráči Zlína, kteří se pokusí své vedení navýšit.
     
    30:12
    David Nosek z nápřahu pálil na Marka Mazance a ten pohotově zakročil a puk ukryl na své hrudi. Následně pak raději nechal hru přerušit.
     
    30:33
    Zlín právě vstřelil branku!
    Přesilovka Beranů je využita a Zlínští vedou rozdílem tří gólů. Po pěkně sehrané kombinaci před hradeckou klecí dostal od Okála přihrávku těsně před Mazance ANTONÍN HONEJSEK,jenž zvedl kotouč a umístil ho pod víko hradecké branky – 3:0. Asistence: Zdeněk Okál a Jakub Ferenc.
    30:33 Antonín HONEJSEK - 3:0
     
    31:35
    Hosté zatím nemohou najít recept na rozjetý domácí tým, nyní to zkusili před Hufem, ale jejich souhra k první brance nevedla. Na opačné straně pak nepřesně zakončil Jan Dufek.
     
    32:28
    Branka Hradce je vychýlena ze svého postavení a následuje krátká přestávka. Bude ji třeba umístit zase zpět do svého postavení.
     
    32:42
    Už je vše v pořádku a hra pokračuje dále. U puku jsou domácí hráči a ti na Mazance vyslali další pokus, který byl ale spíše nahozením a brankář Hradce neměl mnoho problémů dostat kotouč k sobě.
     
    33:23
    Nyní už to bylo o něco nebezpečnější. Jakub Šlahař střelou z mezikruží donutil brankáře Hradce k dalšímu zákroku a následnému přerušení hry.
     
    33:53
    Valentin Claireaux to zkusil znovu před hradeckým brankářem, Marek Mazanec byl mezi třemi tyčemi opět pozorný a zastavil střelu Zlína.
     
    34:20
    Oskars Cibulskis nahodil puk před Hufa, nikdo ze spoluhráčů však nebyl před brankou domácích a k žádné teči nedošlo. Hostům se tak další útočná akce příliš nepovedla.
     
    35:25
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak nyní se už hosté prosazují a berou Hufovi čisté konto a dost možná se vracejí zpátky do hry. FILIP PAVLÍK dostal od zadního mantinelu krásnou přihrávku na pravý kruh od svého jmenovce Radovana Pavlíka, odkud střelou z první vymetl v domácí síti pavučiny. Huf se sice semaforem po puku natahoval, ale marně – 3:1. Asistence: Radovan Pavlík.
    35:25 Filip PAVLÍK - 3:1
     
    35:55
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Jakub Ferenc – 2 min., krosček).
     
    36:50
    V první minutě početní výhody hosté nepředvedli nic a domácí se několikrát dostali k výhozu puku do bezpečí.
     
    37:44
    Dragounova střela z pravé strany končí na obraně Beranů a následuje tak další vyhození puku až před Marka Mazance.
     
    37:55
    Zlín je v plném počtu.
     
    38:34
    Mazanec měl zakrytý výhled, nakonec ale nemusel po další střele Beranů zasahovat. Nicméně stále se domácí celek drží před jeho brankou a mezi třemi tyčemi tak musí být zase pozorný.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:45
    Berani se ještě nastěhovali do pásma soupeře, ale před Mazancem nevyslali žádnou nebezpečnou střelu. To už bude z prostřední části hry vše.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Je za námi i druhá třetina, která přinesla tři góly. Nejprve se v šestadvacáté minutě prosadil Jan Dufek a poslal Zlín do dvoubrankového vedení. V polovině zápasu pak byl úspěšný Antonín Honejsek a s hosty to už nevypadalo moc dobře. Jenže nakonec se Hradec přeci jen prosadil díky jedovaté střele Filipa Pavlíka a vrátil se tak ještě zpět do hry. Čeká nás tak ještě hodně zajímavá třetí třetina, která začne přibližně v 19:23.
     
    Střely na branku: 25 – 21
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:31
    Huf si povyjel z branky a pomohl tak s rozehrávkou domácích. Ti se sice dostali do následné akce, ale hosté je zastavili už před přechodem do útočného pásma.
     
    40:50
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Ralfs Freibergs – 2 min., hákování).
     
    42:05
    Eklund poslal pozdrav na Hufa, ten neměl puk pod kontrolou, nakonec ho získala obrana Zlína a poslala až před Marka Mazance.
     
    42:50
    Zlín je v plném počtu.
     
    43:27
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté jsou definitivně zpět ve hře a dávají důležitou kontaktní branku. Chalupa nabil na levý kruh JAKUBU LVOVI, jenž dělovkou z první nedal Hufovi vůbec žádnou šanci – 3:2. Asistence: Matěj Chalupa.
    43:27 Jakub LEV - 3:2
     
    44:52
    Hosté se znovu dostali před branku domácích a snažili se o vyrovnání, avšak jejich pokus byl nepřesný a skončil jen vedle Hufovy branky.
     
    45:25
    Cingelovu nebezpečnou střelu kryje do lapačky Daniel Huf a raději zastavuje hru. Vhazovat se po komerční pauze bude před jeho brankou.
     
    46:21
    Ferenc se dostal s pukem před branku soupeře, jeho přízemní pokus ale skončil jen vedle branky Mounfieldu. Hosté pak rychle otáčejí hru na opačnou stranu.
     
    47:04
    Michal Dragoun nahodil puk do útočného pásma, kde si ho převzal spoluhráč, avšak před domácí brankou Mountfield nezahrozil.
     
    47:31
    Od modré čáry pálil jeden ze zlínských beků a jeho pokus kryje i za pomoci obrany hostů Marek Mazanec.
     
    48:30
    Další pokus mířil na Mazance, ale ten si se střelou z otočky poradil a hned poslal puk svým spoluhráčům, kteří se už tlačí před branku Daniela Hufa.
     
    50:03
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Radim Šalda – 2 min., sekání).
     
    50:18
    Petr Koukal po nepřesné střele Zlína na druhé straně zakončoval ve vlastním oslabení, ale jeho pokus se mezi tři tyče nevešel.
     
    50:47
    Z pravé strany vyslal svižnou ránu Antonín Honejsek, jeho pohotová rána ale končí na Mazancovi.
     
    51:01
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Michal Dragoun – 2 min., hákování).
     
    51:18
    Domácí mají přesilovku pět na tři a už se dostali před branku soupeře, kde kombinují. Ale je to bez gólového efektu.
     
    52:03
    Hosté jsou už ve čtyřech hráčích.
     
    52:09
    Po zisku puku se hosté okamžitě osvobodili a střídají svou unavenou čtveřici hráčů.
     
    53:01
    Hradec zvládl i klasické oslabení a už je v plném počtu. Nicméně Zlínští se stále drží před brankou Marka Mazance.
     
    53:43
    Hradečtí od své branky zakládají další akci a jdou rychle před domácí klec, kde se pokusí o střelu, která by mohla znamenat vyrovnání.
     
    54:30
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Jakub Šlahař.
     
    54:35
    Hosté mají jednu z posledních šancí, jak se dostat k vyrovnání. Hrají přesilovou hru, když domácí celek špatně střídal.
     
    55:29
    Domácí se ubránili akci Hradce a po zisku kotouče ho vyhodili až před Marka Mazance. Mountfield tak musí zakládat svou další akci od svého brankáře.
     
    56:30
    Zlínští Berani jsou v plném počtu.
     
    57:05
    Zakázané uvolnění Zlína stěhuje hru před Hufovu klec, vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:15
    Jakub Lev zachytil pokus soupeře, ale hosté nedokázali vytěsnit puk do středního pásma a stále čelí menšímu domácímu tlaku.
     
    58:56
    Branka hostů je prázdná, Hradec to zkouší se šesti bruslaři v poli.
     
    59:18
    Gazda skočil obětavě do střely Radka Smoleňáka, ale kotouč nezachytil. Špičkou betonu pak Huf vyrazil jeho nebezpečnou střelu a drží svůj tým!
     
    59:24
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Jordann Perret – 2 min., sekání).
     
    59:31
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Jan Dufek – 2+2 min, hrubost).
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Richard Nedomlel – 2+2 min, hrubost).
     
    59:56
    Hradec je v pásmu domácích, ale už to vypadá, že se nic nestane a domácí si své těsné vedení už pohlídají.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Hosté ve třetí třetině snížili na rozdíl jediné branky a měli další šance, které však k vyrovnání nevedly. V závěru to zkusili bez brankáře, ale ke změně na ukazateli skóre už nedošlo. Domácí Zlín tak uhájil své těsné vedení a získal tři body do tabulky. Stále tak má šanci zabojovat o vyšší umístění, aby předkolo play-off začínal doma.
     
    Střely na branku: 34 – 29
     
    Dnešní utkání sledovalo 4 156 diváků.
     
    Nejlepším hráčem na hostující straně byl vyhlášen Filip Pavlík, na té domácí pak Valentin Claireaux.
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek úterního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (20:03:49)
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 17. Claireaux, 26. Dufek (Claireaux, Řezníček), 31. Honejsek (Okál, Ferenc) – 36. F. Pavlík (R. Pavlík), 44. Lev (M. Chalupa)


    Berani Zlín: Huf (Kašík) – Nosek (A), Řezníček, Buchta, Freibergs, Ferenc, Gazda, Hamrlík – Fryšara, Fořt (A), Köhler – Šlahař, Honejsek, Okál – Dufek, Claireaux, Herman – J. Ondráček, P. Sedláček, Kubiš (C).
    Mountfield HK: Mazanec (Š. Lukeš) – Eklund, Nedomlel (A), Šidlík, Cibulskis, Šalda, F. Pavlík (A), Čáp – Perret, Klíma, Jergl – R. Pavlík, Lev, Orsava – M. Chalupa, Cingel, Smoleňák (C) – Dragoun, Koukal, Miškář.

    Rozhodčí: Mrkva, Kika – Jindra, Zíka

    Diváci: 4 156
    thejrc.org