Liberec – Třinec 0:4 (kon.) | Pardubice – Sparta 1:2 (po pr.) | Plzeň – Kometa Brno 3:2 (kon.)
Olomouc – Litvínov 3:1 (kon.) | Kladno – Mladá Boleslav 3:2 (kon.) | Zlín – Mountfield HK 3:2 (kon.)
Vítkovice – K. Vary 8:2 (kon.)
konec
Berani Zlín
3:2 (1:0, 2:1, 0:1)
Mountfield HK
Úterý 03.03.2020, 17:30 • ZS Luďka Čajky, Zlín • Tipsport extraliga • 51. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    43:27 Jakub LEV - 3:2
     
    43:27
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté jsou definitivně zpět ve hře a dávají důležitou kontaktní branku. Chalupa nabil na levý kruh JAKUBU LVOVI, jenž dělovkou z první nedal Hufovi vůbec žádnou šanci – 3:2. Asistence: Matěj Chalupa.
    35:25 Filip PAVLÍK - 3:1
     
    35:25
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak nyní se už hosté prosazují a berou Hufovi čisté konto a dost možná se vracejí zpátky do hry. FILIP PAVLÍK dostal od zadního mantinelu krásnou přihrávku na pravý kruh od svého jmenovce Radovana Pavlíka, odkud střelou z první vymetl v domácí síti pavučiny. Huf se sice semaforem po puku natahoval, ale marně – 3:1. Asistence: Radovan Pavlík.
    30:33 Antonín HONEJSEK - 3:0
     
    30:33
    Zlín právě vstřelil branku!
    Přesilovka Beranů je využita a Zlínští vedou rozdílem tří gólů. Po pěkně sehrané kombinaci před hradeckou klecí dostal od Okála přihrávku těsně před Mazance ANTONÍN HONEJSEK,jenž zvedl kotouč a umístil ho pod víko hradecké branky – 3:0. Asistence: Zdeněk Okál a Jakub Ferenc.
    25:25 Jan DUFEK - 2:0
     
    25:25
    Zlín právě vstřelil branku!
    A po nepřesné střele hostů udeřili na druhé straně domácí. JAN DUFEK se zbavil hostujícího hráče, dojel si do prostoru mezi kruhy a poté technickou střelou k levé tyči Mazance posílá domácí celek do dvoubrankového náskoku – 2:0. Asistence: Valentin Claireaux a Dalibor Řezníček.
    16:19 Valentin CLAIREAUX - 1:0
     
    16:19
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení. VALENTIN CLAIREAUX se natlačil před Marka Mazance a v pádu před ním sklepl kotouč, který velmi pomalu nakonec dostal těsně za brankovou čáru – 1:0. Bez asistence.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 17. Claireaux, 26. Dufek (Claireaux, Řezníček), 31. Honejsek (Okál, Ferenc) – 36. F. Pavlík (R. Pavlík), 44. Lev (M. Chalupa)


    Berani Zlín: Huf (Kašík) – Nosek (A), Řezníček, Buchta, Freibergs, Ferenc, Gazda, Hamrlík – Fryšara, Fořt (A), Köhler – Šlahař, Honejsek, Okál – Dufek, Claireaux, Herman – J. Ondráček, P. Sedláček, Kubiš (C).
    Mountfield HK: Mazanec (Š. Lukeš) – Eklund, Nedomlel (A), Šidlík, Cibulskis, Šalda, F. Pavlík (A), Čáp – Perret, Klíma, Jergl – R. Pavlík, Lev, Orsava – M. Chalupa, Cingel, Smoleňák (C) – Dragoun, Koukal, Miškář.

    Rozhodčí: Mrkva, Kika – Jindra, Zíka

    Diváci: 4 156
    thejrc.org