NY Islanders – Montreal 2:6 (kon.) | NY Rangers – St. Louis 1:3 (kon.) | Pittsburgh – Ottawa 7:3 (kon.)
Tampa – Boston 1:2 (kon.) | Winnipeg – Buffalo 3:1 (kon.) | Minnesota – Nashville 3:1 (kon.)
Dallas – Edmonton 1:2 (po pr.) | Chicago – Anaheim 6:2 (kon.) | Vegas – New Jersey 3:0 (kon.)
San Jose – Toronto 5:2 (kon.)
konec
New York Rangers
1:3 (1:0, 0:1, 0:2)
St. Louis Blues
Středa 04.03.2020, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:54 Jaden SCHWARTZ - 1:3
     
    59:54
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Šest vteřin před koncem přidávají Blues pojišťující gól! Schenn přihrál do středního pásma na O´Reillyho, jenž s menšími problémy dostal puk skrz Panarina na JADENA SCHWARTZE a ten už neměl problém trefit prázdnou branku. Asistence: Ryan O´Reilly, Brayden Schenn.
    49:56 Brayden SCHENN - 1:2
     
    49:56
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté se v polovině třetí třetiny poprvé dostávají do vedení! Jaden Schwartz přihrál po prknech za domácí branku, zpoza které se vytočil BRAYDEN SCHENN a s přispěním odrazu od nohy Georgijeva propašoval kotouč do sítě. Asistence: Jaden Schwartz, Colton Parayko.
    22:35 Colton PARAYKO - 1:1
     
    22:35
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Blues se rovněž prosazují ve své první přesilovce a srovnávají krok! Zibanejad odehrál Thomasovu přihrávku z pravého kruhu jenom na COLTONA PARAYKA a ten pohotovým zakončením zaznamenal svůj devátý zásah v ročníku. Bez asistence.
    12:26 Mika ZIBANEJAD - 1:0
     
    12:26
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a otevírají skóre! Bučněvič nahrál z krátkého mantinelu do pravého kruhu na Stromea, který místo střely ještě přihrál přes Barbaševa na MIKU ZIBANEJADA a ten z jedničky uklidil puk za Jordana Binningtona. Asistence: Ryan Strome, Pavel Bučněvič.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 13. Zibanejad (R. Strome, Bučněvič) – 23. Parayko, 50. B. Schenn (Schwartz, Parayko), 60. Schwartz (R. O'Reilly, B. Schenn)


    New York Rangers: Georgijev (H. Lundqvist) – Trouba, Br. Smith, Fox, R. Lindgren, DeAngelo, M. Staal (A) – Bučněvič, Zibanejad (A), Di Giuseppe – Fast (A), R. Strome, Panarin – Kakko, Chytil, B. Howden – J. Gauthier, McKegg, Lemieux.
    St. Louis Blues: Binnington (Allen) – Pietrangelo (C), Parayko, Scandella, Faulk, Dunn, Bortuzzo – B. Schenn, R. O'Reilly (A), Schwartz – Perron, Thomas, Sanford – Steen (A), Bozak, J. de La Rose – Barbašev, Sundqvist, Blais.

    Rozhodčí: Rehman, Morton – Barton, Murchison

    Diváci: 16 091
    ocianews.com