NY Islanders – Montreal 2:6 (kon.) | NY Rangers – St. Louis 1:3 (kon.) | Pittsburgh – Ottawa 7:3 (kon.)
Tampa – Boston 1:2 (kon.) | Winnipeg – Buffalo 3:1 (kon.) | Minnesota – Nashville 3:1 (kon.)
Dallas – Edmonton 1:2 (po pr.) | Chicago – Anaheim 6:2 (kon.) | Vegas – New Jersey 3:0 (kon.)
San Jose – Toronto 5:2 (kon.)
po prodl.
Dallas Stars
1:2 (0:0, 0:1, 1:0 - 0:1)
Edmonton Oilers
Středa 04.03.2020, 02:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:08 Alex CHIASSON - 1:2
     
    61:08
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Obrovská chyba Stephena Johnse píše tečku za příběhem dnešního zápasu. Bek Dallasu nedokázal puk odpravit do bezpečí a na středu zůstal osamocen ALEX CHIASSON. Strojově přesnou ranou na vzdálenější tyč nachytal Antona Chudobina, který předtím ve dvou velkých šancích vychytal Connora McDavida. Tentokrát už ale nezasáhl a Edmonton si i přes slabší střeleckou aktivitu odnáší dva body za vítězství v prodloužení. Bez asistence.
    46:42 John KLINGBERG - 1:1
     
    46:42
    Dallas právě vstřelil branku!
    I Stars dokázali využít svou početní převahu. Alexandr Radulov vytáhl kotouč z rohu kluziště, předeslal jej na Jamieho Benna a ten pokračoval v kombinaci až na JOHNA KLINGBERGA. Rána švédského obránce konečně našla okénko v postoji Mikka Koskinena a zapadla do horního víka. Krásný gól znamená srovnání stavu. Asistence: Jamie Benn a Alexandr Radulov.
    27:24 Ryan NUGENT-HOPKINS - 0:1
     
    27:24
    Edmonton právě vstřelil branku!
    A hosté se vzhledem k průběhu zápasu překvapivě ujímají vedení. RYAN NUGENT-HOPKINS využil clony Alexe Chiassona, který zaměstnal brankáře Antona Chudobina. Vytáhl kotouč do kruhu pro vhazování a odtud vyslal jedovatou ránu, která ideálně zapadla k přední tyči. Využitá přesilovka znamená důležitou změnu ve vývoji utkání. Asistence: Darnell Nurse, Leon Draisaitl.

    Patrik Czepiec

    Branky a nahrávky: 47. J. Klingberg (Ja. Benn, Radulov) – 28. Nugent-Hopkins (Nurse, Draisaitl), 62. Chiasson


    Dallas Stars: Chudobin (Oettinger) – J. Klingberg, Lindell, Johns, Heiskanen, Sekera, Oleksiak – Perry, Seguin, Ja. Benn – Gurjanov, Dickinson, Hintz – Comeau, Faksa, Cogliano – Radulov, Pavelski, Janmark.
    Edmonton Oilers: Koskinen (M. Smith) – Nurse, Bear, Jones, A. Larsson, K. Russell, Benning – Ennis, McDavid, J. Archibald – Nugent-Hopkins, Draisaitl, Yamamoto – Athanasiou, Sheahan, Kassian – Neal, Khaira, Chiasson.
    bahis siteleri