Akademici Plzeň – HC UP Olomouc 5:4 (po pr.)
po prodl.
Akademici Plzeň
5:4 (0:3, 2:0, 2:1 - 1:0)
HC Univerzita Palackého v Olomouci
Středa 04.03.2020, 20:45 • Ice Arena, Plzeň • Univerzitní liga ledního hokeje • 20. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    Je to jasné, Hanáci si do Olomouce odvezou alespoň jeden bod! V závěrečných sekundách třetí třetiny se dopustili dalšího faulu, avšak domácí už nemají čas vstřelit gól v základní hrací době. Na trestnou lavici usedá za hákování Skopal.
     
    58:46
    Velká komplikace pro hosty! Krátce po skončení jejich vlastní přesilovky fauloval Dominik Kuchař, který teď bude nervózně sledovat počínání spoluhráčů v oslabení.
     
    56:21
    Hosté mají šance se v závěru zápasu přiblížit vítězství! Za hákování se totiž usedá na trestnou lavici Jindřich Sklenička, ten dnes sedí za katrem už podruhé.
     
    38:14
    Tak pozor, hosté jdou do tří! Za katr putuje z důvodu hákování Petr Lainka a Akademici mají k dispozici více jak minutovou přesilovku o dva hráče!
     
    37:32
    Těsně před koncem Skleničkova trestu přichází vyloučení na druhé straně. Za sekání si jde sednout Jan Janečko.
     
    35:39
    Po skončení trestu si Hanáci zahrají sami početní převahu. Zbytečného podrážení ve středním pásmu se prezentoval Jindřich Sklenička.
     
    33:21
    Akademici mohou vstřelit gól naděje z přesilové hry. Druhým vyloučeným na hostující straně je Dominik Dubovčí. Provinil se držením.
     
    28:07
    Hokejisté Univerzity Palackého si zahrají druhou početní převahu. Zadaří se jim stejně jako v prvním případě? Na lavici hanby sedí za podrážení Prachař.
     
    08:43
    Bude se poprvé vylučovat také na domácí straně. Z důvodu hákování již sedí za katrem obránce Eduard Šimůnek.
     
    01:27
    Už ve druhé minutě se vylučuje, za hákování putuje na trestnou lavici hostující kapitán Hajšman.
    Marken.cz

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 39. Sklenička (Prachař, Faschingbauer), 40. Rejzek (Beer, Straka), 44. Kučera (Soukup), 46. Váchal, 61. Sklenička (Váchal, Kučera) – 10. Kerda (Skopal), 14. Janošek (Mareček), 19. Rimmel (Dubovčí), 43. Janošek


    Akademici Plzeň: Frček (21. Štekr) – Šimůnek, Prachař (C), Sklenička, Koco, Beer (A), Starý, Soukup, Váchal – Hřebík, Salajka, Hájek, Šíma, Kučera (A), Straka, Markov, Rejzek, Šibra, Šiška, Strmiska, Faschingbauer
    HC Univerzita Palackého v Olomouci: Ovčaři (Molnár) – Kuchař, Smolka, Dubovčí – Janošek, Janečko, Hajšman (C), Kerda, Skopal (A), Lainka, Rimmel (A), Mareček

    Rozhodčí: Kraval – Axman, Juránek

    Diváci: 85
    bahis siteleri