Akademici Plzeň – HC UP Olomouc 5:4 (po pr.)
po prodl.
Akademici Plzeň
5:4 (0:3, 2:0, 2:1 - 1:0)
HC Univerzita Palackého v Olomouci
Středa 04.03.2020, 20:45 • Ice Arena, Plzeň • Univerzitní liga ledního hokeje • 20. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:41 Jindřich SKLENIČKA - 5:4
     
    60:41
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    Konec! Akademici podruhé v utkání využili přesilovku o dva hráče a rozhodli o tom, že bonusový bod zůstane v Plzni! Od modré vystřelil Váchal, mimo dosah Ovčařiho kotouč ztečoval JINDŘICH SKLENIČKA. Asistence: Adam Váchal a Tomáš Kučera.
     
    45:45
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Nahození ADAMA VÁCHALA se zpomalilo o jednoho z obránců a skončilo až za překvapeným brankářem! Bez asistence.
     
    43:20
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    Dlouho Hanákům dvoubrankový náskok nevydržel! Ovčaři sice vyrazil střelu Soukupa, ze vzduchu ale poslal puk za jeho záda TOMÁŠ KUČERA! Asistence: Tomáš Soukup.
    42:56 Miroslav JANOŠEK - 2:4
     
    42:56
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté odskakují na rozdíl dvou gólů! Skvěle to udělal Hajšman, který našel milimetrově přesným pasem MIROSLAVA JANOŠKA, tomu se podařilo přehodit pravý beton gólmana! Bez asistence.
    39:30 Jan REJZEK - 2:3
     
    39:30
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    Západočeši využívají i klasickou početní převahu, Hanáci rázem vedou o jedinou branku! Beer našel na pravém kruhu volného JANA REJZEKA, Ovčaři se proti jeho ráně přesunul pozdě. Asistence: Dominik Beer a Martin Straka.
    38:59 Jindřich SKLENIČKA - 1:3
     
    38:59
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    Přesilovka 5 na 3 je využita, Západočeši jsou zpátky ve hře! Zakončení Prachaře ještě gólman vyrazil, na dorážku JINDŘICHA SKLENIČKY už ale neměl nárok! Asistence: David Prachař a Jakub Faschingbauer.
    18:05 Mikuláš RIMMEL - 0:3
     
    18:05
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku!
    Hrají jen ve třinácti lidech, přesto vedou o tři góly! Dlouhý pas Dubovčího si zpracoval MIKULÁŠ RIMMEL. Forvard najížděl z levé strany sám na brankáře, střelou zápěstím k bližší tyčce jej bezpečně propálil. Asistence: Dominik Dubovčí.
    14:00 Miroslav JANOŠEK - 0:2
     
    14:00
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku!
    To jsou věci, Hanáci se dostávají do dvoubrankového náskoku. Okamžitě po buly vystřelil MIROSLAV JANOŠEK, Frček ke své pravé tyčce nedosáhl! Asistence: Petr Mareček.
     
    09:06
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a překvapivě se ujímají vedení! Zpoza brány našel Skopal v pravém kruhu DUŠANA KERDU, jehož střela skončila až za zády Frčka! Asistence: Pavel Skopal.
    Marken.cz

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 39. Sklenička (Prachař, Faschingbauer), 40. Rejzek (Beer, Straka), 44. Kučera (Soukup), 46. Váchal, 61. Sklenička (Váchal, Kučera) – 10. Kerda (Skopal), 14. Janošek (Mareček), 19. Rimmel (Dubovčí), 43. Janošek


    Akademici Plzeň: Frček (21. Štekr) – Šimůnek, Prachař (C), Sklenička, Koco, Beer (A), Starý, Soukup, Váchal – Hřebík, Salajka, Hájek, Šíma, Kučera (A), Straka, Markov, Rejzek, Šibra, Šiška, Strmiska, Faschingbauer
    HC Univerzita Palackého v Olomouci: Ovčaři (Molnár) – Kuchař, Smolka, Dubovčí – Janošek, Janečko, Hajšman (C), Kerda, Skopal (A), Lainka, Rimmel (A), Mareček

    Rozhodčí: Kraval – Axman, Juránek

    Diváci: 85
    bahis siteleri