Žďár n/S – Nový Jičín 7:4 (kon.) | SHK Hodonín – Val. Meziříčí 5:1 (kon.) | David Servis – Kobra 1:4 (kon.)
Jablonec n/N – Nová Paka 4:1 (kon.) | Trutnov – Dvůr Králové n. L. 4:5 (kon.) | Řisuty – Bílina 0:6 (kon.)
Děčín – Vrchlabí 5:10 (kon.) | Kolín – Tábor 7:4 (kon.) | Příbram – Klatovy 5:1 (kon.)
konec
HC Děčín
5:10 (0:4, 5:3, 0:3)
HC Stadion Vrchlabí
Středa 04.03.2020, 18:00 • Zimní stadion, Děčín • 2. liga skupina Sever (ČR) • 45. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:18
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Čepice na led! Hostující TOMÁŠ BLÁHA právě završil svůj hattrick a zároveň dává desátou brankou Vrchlabí, když v přesilové hře na pravé straně uklidil puk do odkryté Lavingerovy branky – 5:10. Asistence: Štěpán Matějček a Jaroslav Bednář.
     
    58:50
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Karek Horák – 2 min., sekání).
     
    54:12
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Pavel Mrňa – 2 min., hákování).
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Pavel Zajan – 2 min., sekání).
     
    53:08
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Při signalizovaném vyloučení se hosté trefují dnes už podeváté. TOMÁŠ JIRKŮ z levé strany napřáhl ke střele a jeho pokus končí v rohu u protější tyče – 5:9. Signalizované vyloučení se tedy neukládá. Asistence: Pavel Mrňa a Jaroslav Bednář.
     
    52:11
    Radim Šlaicher svižnou střelou z mezikruží orazítkoval tyč děčínské branky!
     
    49:02
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Tomáš Bláha – 2 min., sekání).
     
    47:09
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (David Chalupa – 2 min., hákování).
     
    46:29
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Pavel Mrňa – 2 min., sekání).
     
    44:35
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Michal Oliverius – 2 min., hrubost).
     
    43:47
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Hosté využívají dvojnásobnou přesilovou hru a berou zase tříbrankový náskok. Jaroslav Bednář našel dobře postaveného ŠTĚPÁNA MATĚJČKA, který poté nedal Lavingerovi šanci – 5:8. Asistence: Jaroslav Bednář a Ján Niko.
     
    43:37
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Pavel Zajan – 2 min., nesportovní chování).
     
    42:33
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Daniel Volráb – 2 min., podrážení).
     
    38:03
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Ondřej Sýkora – 2 min., sekání).
     
    37:07
    Děčín právě vstřelil branku!
    Ve vlastním oslabení se dostali do pěkné akce domácí a znovu snižují. Patrik Zicho našel přesným pasem na pravé straně ONDŘEJE SÝKORU, který poté prudkou střelou zasadil kotouč za Abrahámova záda – 5:7. Asistence: Patrik Zicho.
     
    36:51
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Jan Havlíček – 2 min., podrážení).
     
    35:37
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Nyní však Medvědi chybovali v obraně, u odkryté Lavingerovy klece zůstal nikým nehlídaný puk a ten pak pohotově dostal za čáru TOMÁŠ BLÁHA – 4:7. I on má šanci dosáhnout na třígólový večer. Asistence: Radim Šlaicher.
     
    33:50
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Hned po zvládnutém oslabení se hosté oklepali z děčínského tlaku a znovu odskakují na dvoubrankový rozdíl. TOMÁŠ BLÁHA se dobře zorientoval před Lavingerem a poté ho svižnou střelou prostřelil – 4:6. Asistence: Tomáš Jirků a Štěpán Matějček.
     
    32:16
    Děčínští v přesilové hře zatlačili hosty před jejich brankou, poté se střela Medvědů odrazila od betonu Abraháma a puk skončil těsně u brankové čáry. Tam se po něm natahoval jeden z domácích, ale brankář Vrchlabí nakonec ukryl kotouč pod lapačku!
     
    31:26
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Štěpán Matějček – 2 min., hákování).
     
    31:25
    Nechybělo mnoho a mohlo být vyrovnáno! Ondřej Sýkora na levé straně posílal puk na mírně odkrytou hostující klec a kotouč končí na tyčce Abrahámovy branky.
     
    29:05
    Děčín právě vstřelil branku!
    A je to znovu o jeden jediný gól. KAREL HORÁK to bude mít hodně drahé. Po pěkně sehrané kombinaci se kotouč dostal na jeho hůl a poté už si věděl rady, jak zblízka překonat Martina Abraháma a je to jeho první branka v děčínském dresu – 4:5. Asistence: Daniel Volráb a Pavel Zajan.
     
    27:32
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Vrchlabští se rychle oklepali a nyní jsou to oni, kdo se prosazuje. Štěpán Matějček přenechal puk JAROSLAVU BEDNÁŘOVI, který poté u bližší tyče vymetl šibenici domácí branky – 3:5. Má tak zaděláno na hattrick, protože je to jeho druhý přesný zásah v tomto utkání. Asistence: Štěpán Matějček a Pavel Mrňa.
     
    26:58
    Děčínští jsou na koni, tři branky brzy za sebou je nakoply a před Abrahámem byla další mela. Hostující brankář pak pokus z mezikruží efektním semaforem zastavil!
     
    25:14
    Děčín právě vstřelil branku!
    Domácí celek se během několika minut dostává hostujícímu týmu na dostřel jediné branky. MARTIN ZDVOŘÁČEK si srovnal puk na modré čáře a poté vyslal pořádnou dělovku, kterou čistým průstřelem přetavil ve třetí branku Medvědů – 3:4. Asistence: Tomáš Faigl a Michal Oliverius.
     
    22:59
    Děčín právě vstřelil branku!
    A hned po vhazování poslal Tomáš Faigl do samostatného úniku ŠTĚPÁNA KUCHYNKU, jenž si sjel před hostujícího brankáře a zblízka mu pověsil puk pod horní tyč – 2:4. S Medvědy to nyní vypadá už mnohem lépe. Asistence: Tomáš Faigl.
     
    22:22
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi svou přesilovou hru využívají a snižují náskok Vrchlabí. DANIEL VOLRÁB zužitkoval přihrávku od Ondřeje Sýkory a pohotovou střelou bere čisté konto Martinu Abrahámovi – 1:4. Asistence: Ondřej Sýkora a Pavel Zajan.
     
    22:03
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Ján Niko – 2 min., sekání).
     
    17:18
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Další pěkně sehraná kombinace vrchlabského Stadionu a hosté vedou už rozdílem čtyř gólů. JÁN NIKO u bližší tyče zakončil bekhendem a našel tak skulinku v Lavingerově síti – 0:4. Asistence: Jaroslav Bednář a Štěpán Matějček.
     
    12:40
    Vyloučení v týmu HC Stadion Vrchlabí (Jiří Hozák – 2 min., hákování).
     
    09:21
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Hosté opět potvrzují svou sílu a hlavně jednoduchost. Radim Šlaicher vyzval přihrávkou FILIPA JIRÁSKA, který si sjel na levou stranu a zblízka pak vymetl pavučiny v Lavingerově síti a kotouč umístil pod víko jeho klece – 0:3. Asistence: Radim Šlaicher a Tomáš Bláha.
     
    07:51
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Místo toho na druhé straně hosté navyšují své vedení. Ovšem opravdu po překrásné individuální akci matadora JAROSLAVA BEDNÁŘE. Ten převzal puk od Pavla Mrni a poté si najel do útočného pásma, zasekl bekovi Děčína, prosmýkl se kolem něho a poté z pravé strany zasunul puk za Lavingerova záda – 0:2. Někdejší extraligový útočník to prostě stále ještě umí. Asistence: Pavel Mrňa.
     
    07:03
    Trma-vrma před Abrahámem. Ten vůbec nevěděl, kde je kotouč, ten nakonec před ním nadvakrát dorážel Radek Fojt, ale hostující brankář zapisuje další zákrok.
     
    05:21
    Hned po vhazování ve středovém kruhu se do akce dostali Medvědi. Patrik Zicho se natlačil před Martina Abraháma, ale kotouč mířící k jeho tyči nakonec hostující brankář vytěsnil a podržel svůj tým.
     
    05:02
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Nyní už ale další útočná akce hostů byla úspěšná a Stadion jde do vedení. Pavel Mrňa přenechal kotouč ŠTĚPÁNU MATĚJČKOVI, jenž si sjel před Lavingera a přízemní střelou ho překonal k jeho levé tyči – 0:1. Asistence: Pavel Mrňa a Jaroslav Bednář.
     
    02:04
    Obrovská šance Štěpána Matějčka. Ten se zjevil zcela sám před Lukášem Lavingerem a snažil se přehodit jeho beton, jenže domácí brankář pohotově zakročil a puk ukrývá ve své lapačce!
     
    01:16
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Michal Oliverius – 2 min., podrážení).

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 23. Volráb (Sýkora, Zajan), 23. Kuchynka (Faigl), 26. Zdvořáček (Faigl, Oliverius), 30. Horák (Volráb, Zajan), 38. Sýkora (Zicho) – 6. Matějček (Mrňa, Bednář), 8. Bednář (Mrňa), 10. Jirásek (Šlaicher, Bláha), 18. Niko (Bednář, Matějček), 28. Bednář (Matějček, Mrňa), 34. Bláha (Jirků, Matějček), 36. Bláha (Šlaicher), 44. Matějček (Bednář, Niko), 54. Jirků (Mrňa, Bednář), 60. Bláha (Matějček, Bednář)


    HC Děčín: Lavinger (Brňák) – Černohorský, Zdvořáček, Loukota, Zicho, Havlíček, Tůma – Ineman, Sýkora, Faigl, Horák, Volráb, Oliverius (C), Zajan, Fojt, Kuchynka, Smola
    HC Stadion Vrchlabí: Abrahám (Holubec) – Jirků (C), Niko, Havránek, Moník J., Bendík (A), Voženílek, Kynčl, Vágner – Urban, Bláha, Bednář, Kastner, Hozák, Dvořák, Jirásek, Mrňa, Matějček, Chalupa, Šlaicher, Moník F.

    Rozhodčí: Místecký – Toman, Kurtin
    thejrc.org