NY Islanders – Montreal 2:6 (kon.) | NY Rangers – St. Louis 1:3 (kon.) | Pittsburgh – Ottawa 7:3 (kon.)
Tampa – Boston 1:2 (kon.) | Winnipeg – Buffalo 3:1 (kon.) | Minnesota – Nashville 3:1 (kon.)
Dallas – Edmonton 1:2 (po pr.) | Chicago – Anaheim 6:2 (kon.) | Vegas – New Jersey 3:0 (kon.)
San Jose – Toronto 5:2 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
2:5 (1:1, 0:2, 1:2)
Banes Motor České Budějovice
Středa 04.03.2020, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga - o pořadí v play-off • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:35 Jiří KARAFIÁT - 2:5
     
    53:35
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši upravují skóre! Po vhazování ve středovém kruhu se do pásma Motoru rozjel po pravém křídle obránce Jeřábek, jenž před brankou našel výborně najetého JIŘÍHO KARAFIÁTA a ten rozjásal vsetínské publikum podruhé v tomto utkání. Asistence: Radek Jeřábek.
    53:26 Adam Raška I - 1:5
     
    53:26
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor demonstruje svou sílu! Po vhazování v útočném pásmu vypálil od modré čáry Suchánek, Bláha jeho projektil pouze vyrazil a k dorážce se dostal ADAM RAŠKA, jenž trefil odkrytý prostor v brance Vsetína: Asistence: Jakub Suchánek.
    46:39 David GILBERT - 1:4
     
    46:39
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor nyní předvedl pohlednou kombinaci v útočném pásmu. Na modré čáře si s bránícími hráči Vsetína náramně poradili Karabáček s Lytvynovem, puk se pak dostal na pravé kruh na hůl DAVIDA GILBERTA, jenž přesnou střelou na protější tyč nejspíš pečetí vítězství lídra na půdě valašského konkurenta. Asistence: Ivan Lytvynov, Václav Karabáček.
    29:08 Albert MICHNÁČ - 1:3
     
    29:08
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor sice přesilovou hru nevyužil, přesto odskakuje do dvoubrankového náskoku! Střelou skrz bránícího hráče se prosadil z levého kruhu ALBERT MICHNÁČ. Asistence: Martin Novák, Ivan Lytvynov.
    20:25 Vít CHRISTOV - 1:2
     
    20:25
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Valaši si nyní nerozuměli v rozehrávce a hrubé chyby vsetínské obrany využil VÍT CHRISTOV, jenž si najel na pravý kruh a povedenou střelou nad lapačku Bláhy vrací Motoru vedení. Bez asistence.
    16:35 Martin PROCHÁZKA - 1:1
     
    16:35
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín srovnává stav utkání! Výbornou práci v útočném pásmu předvedl MARTIN PROCHÁZKA, ten nejprve vybojoval kotouč po chybě hostující obrany, aby se ocitl na konci povedené kombinace, když úspěšně tečoval nahození obránce Smetany. Asistence: Ondřej Smetana.
    09:10 Roman PŘIKRYL - 0:1
     
    09:10
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor využívá přesilovou hru 5 na 3 a otevírá skóre zápasu. Po přihrávce Pýchy se střelecky prosadil ROMAN PŘIKRYL. Asistence: Pavel Pýcha.

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 17. Procházka (Smetana), 54. Karafiát (Jeřábek) – 10. R. Přikryl (Pýcha), 21. Christov, 30. Michnáč (M. Novák, Lytvynov), 47. Gilbert (Lytvynov, Karabáček), 54. Raška I (Suchánek)


    VHK ROBE Vsetín: Bláha (Sachr) – Slováček (A), Kudělka, Smetana, Hunkes, Jeřábek, Teper, Holomek (C) – Jonák, R. Vlach, Gorčík – Březina, Pechanec, Vítek – Procházka, Kucharczyk, Karafiát – Hořanský, L. Volf.
    Banes Motor České Budějovice: Klouček (Dvořák) – Plášil, Suchánek, Pýcha (C), Kachyňa, Lytvynov, Allen – Christov, Venkrbec, Beránek – M. Novák (A), Gilbert, Karabáček – Babka, Prokeš, Michnáč – Raška I, R. Přikryl, Z. Doležal.

    Rozhodčí: Doležal, Kašík – Měkýš, Kučera

    Diváci: 2660
    thejrc.org