NY Islanders – Montreal 2:6 (kon.) | NY Rangers – St. Louis 1:3 (kon.) | Pittsburgh – Ottawa 7:3 (kon.)
Tampa – Boston 1:2 (kon.) | Winnipeg – Buffalo 3:1 (kon.) | Minnesota – Nashville 3:1 (kon.)
Dallas – Edmonton 1:2 (po pr.) | Chicago – Anaheim 6:2 (kon.) | Vegas – New Jersey 3:0 (kon.)
San Jose – Toronto 5:2 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
2:5 (1:1, 0:2, 1:2)
Banes Motor České Budějovice
Středa 04.03.2020, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga - o pořadí v play-off • 27. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:09
    Dnešní utkání sleduje 2660 diváků.
     
    54:49
    Vsetín mohl ještě zdramatizovat utkání, v samostatném úniku se ocitl Lukáš Volf, ale branku Motoru trestuhodně minul!
    53:35 Jiří KARAFIÁT - 2:5
     
    53:35
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši upravují skóre! Po vhazování ve středovém kruhu se do pásma Motoru rozjel po pravém křídle obránce Jeřábek, jenž před brankou našel výborně najetého JIŘÍHO KARAFIÁTA a ten rozjásal vsetínské publikum podruhé v tomto utkání. Asistence: Radek Jeřábek.
    53:26 Adam Raška I - 1:5
     
    53:26
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor demonstruje svou sílu! Po vhazování v útočném pásmu vypálil od modré čáry Suchánek, Bláha jeho projektil pouze vyrazil a k dorážce se dostal ADAM RAŠKA, jenž trefil odkrytý prostor v brance Vsetína: Asistence: Jakub Suchánek.
    46:39 David GILBERT - 1:4
     
    46:39
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor nyní předvedl pohlednou kombinaci v útočném pásmu. Na modré čáře si s bránícími hráči Vsetína náramně poradili Karabáček s Lytvynovem, puk se pak dostal na pravé kruh na hůl DAVIDA GILBERTA, jenž přesnou střelou na protější tyč nejspíš pečetí vítězství lídra na půdě valašského konkurenta. Asistence: Ivan Lytvynov, Václav Karabáček.
     
    32:41
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Ondřej Kachyňa – 2 min., hrubost).
     
    32:41
    Březina si nyní vyměnil kotouč s Pechancem, aby pohlednou souhru zakončil, znovu však úřadoval skvělý Klouček, který si pohlídal prostor mezi betony, Motor může být svému brankáři vděčný, protože Vsetín rozhodně není horším týmem, jak by mohl stav utkání napovídat.
     
    32:04
    Vsetínský kapitán Jonák si nyní šikovně najel do střelecké pozice mezi kruhy a poslal svižnou střelu skrz bránícího hráče, na rozdíl od hostujícího Michnáče však trefil pouze brankovou konstrukci!
    29:08 Albert MICHNÁČ - 1:3
     
    29:08
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor sice přesilovou hru nevyužil, přesto odskakuje do dvoubrankového náskoku! Střelou skrz bránícího hráče se prosadil z levého kruhu ALBERT MICHNÁČ. Asistence: Martin Novák, Ivan Lytvynov.
     
    28:44
    Gorčík vystihl kombinaci Motoru, přihrál puk Jonákovi, aby jej doplnil do přečíslení 2 na 1, Jonák mu vracel kotouč, ale Gorčík promáchl!
     
    26:52
    Vsetín bude bránit další přesilovou hru Motoru, dvě minuty za vysokou hůl obdržel David Březina.
     
    26:44
    Raška nyní napřáhl na hranici pravého kruhu a jeho prudkou ránu schytal přímo do obličeje vsetínský obránce Ondřej Slováček, jenž se zakrváceným obličejem opouští ledovou plochu.
     
    24:27
    Nyní se však Motor bude bránit, dvě minuty za sekání fasuje David Gilbert, k tomu si neodpustil nesportovní gesto při vstupu na trestnou lavici a nafasuje ještě navíc desítku za nesportovní chování.
     
    23:39
    Vsetín byl nyní blízko vyrovnání! Nejprve zachytil odražený kotouč na levém křídle Jonák, jeho střelu Klouček vyrazil, následně se po přihrávce Pechance dostal k slibné příležitosti Slováček, Klouček znovu vyrazil a úspěšný byl i proti další dorážce Jonáka!
     
    22:47
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Tomáš Kudělka – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Pavel Pýcha – 2 min., hrubost).
     
    21:54
    Klouček znovu riskantně rozehrál, tentokrát ho mohl ztrestat Karafiát, ale českobudějovický brankář včas svou chybu napravil!
    20:25 Vít CHRISTOV - 1:2
     
    20:25
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Valaši si nyní nerozuměli v rozehrávce a hrubé chyby vsetínské obrany využil VÍT CHRISTOV, jenž si najel na pravý kruh a povedenou střelou nad lapačku Bláhy vrací Motoru vedení. Bez asistence.
     
    20:13
    Klouček nyní riskantně rozehrál a z toho mohl těžit Jonák, ovšem odkrytou branku Motoru netrefil!
     
    18:25
    Novák postupoval společně s Karabáčkem do přečíslení dva na jednoho, nakonec se zvolil jít do individuálního zakončení, Bláhův beton však neobhodil!
    16:35 Martin PROCHÁZKA - 1:1
     
    16:35
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetín srovnává stav utkání! Výbornou práci v útočném pásmu předvedl MARTIN PROCHÁZKA, ten nejprve vybojoval kotouč po chybě hostující obrany, aby se ocitl na konci povedené kombinace, když úspěšně tečoval nahození obránce Smetany. Asistence: Ondřej Smetana.
     
    15:34
    Jeřábek nyní dokázal po přihrávce Karafiáta pořádné protáhnout brankáře Kloučka, ten dokazuje, že umí svůj tým v kritických chvílích podržet, a proto Motor drží nadále nulu.
     
    11:41
    Vsetín těží ze zvýšené aktivity přesilovou hru, dvě minuty fasuje Roman Přikryl za hákování.
    09:10 Roman PŘIKRYL - 0:1
     
    09:10
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor využívá přesilovou hru 5 na 3 a otevírá skóre zápasu. Po přihrávce Pýchy se střelecky prosadil ROMAN PŘIKRYL. Asistence: Pavel Pýcha.
     
    08:40
    Vsetín půjde do tří a po dobu čtyřiatřiceti vteřin se bude bránit dvojnásobné početní výhodě Motoru. Viníkem této situace je Jiří Hunkes, jenž fasuje dvě minuty za držení.
     
    07:13
    Tentokrát si přesilovou hru zahraje Motor, dvě minuty za hákování obdržel domácí obránce Ondřej Smetana.
     
    03:12
    Slováček vyvezl kotouč z vlastního obranného pásma a v tom útočném byl zastaven nedovoleně Jakubem Suchánkem, ten už odjíždí na trestnou lavici za podrážení.

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 17. Procházka (Smetana), 54. Karafiát (Jeřábek) – 10. R. Přikryl (Pýcha), 21. Christov, 30. Michnáč (M. Novák, Lytvynov), 47. Gilbert (Lytvynov, Karabáček), 54. Raška I (Suchánek)


    VHK ROBE Vsetín: Bláha (Sachr) – Slováček (A), Kudělka, Smetana, Hunkes, Jeřábek, Teper, Holomek (C) – Jonák, R. Vlach, Gorčík – Březina, Pechanec, Vítek – Procházka, Kucharczyk, Karafiát – Hořanský, L. Volf.
    Banes Motor České Budějovice: Klouček (Dvořák) – Plášil, Suchánek, Pýcha (C), Kachyňa, Lytvynov, Allen – Christov, Venkrbec, Beránek – M. Novák (A), Gilbert, Karabáček – Babka, Prokeš, Michnáč – Raška I, R. Přikryl, Z. Doležal.

    Rozhodčí: Doležal, Kašík – Měkýš, Kučera

    Diváci: 2660
    thejrc.org