NY Islanders – Montreal 2:6 (kon.) | NY Rangers – St. Louis 1:3 (kon.) | Pittsburgh – Ottawa 7:3 (kon.)
Tampa – Boston 1:2 (kon.) | Winnipeg – Buffalo 3:1 (kon.) | Minnesota – Nashville 3:1 (kon.)
Dallas – Edmonton 1:2 (po pr.) | Chicago – Anaheim 6:2 (kon.) | Vegas – New Jersey 3:0 (kon.)
San Jose – Toronto 5:2 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
6:4 (3:3, 2:0, 1:1) Stav série: 2:0
IHC Králové Písek
Středa 04.03.2020, 18:00 • MEO Aréna, Přerov • Play-off REDSTONE extraligy juniorů • Čtvrtfinále
Partner:
     
    52:10
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři se vrací do dvoubrankového vedení! Středem pásma pronikal Gréč, kterého hosté odzbrojili. Puku se ale obránci Písku zbavili zbytečně zahuštěným středem, kde z druhé vlny dojížděl PETR MYNÁŘ a propálil Karbulku mezi betony. Asistence: Gréč, Moučka.
     
    47:36
    Písek právě vstřelil branku!
    Zubři měli dosud ve třetí třetině patrně více ze hry, ale paradoxně oni inkasují! Hosté byli důraznější v předbrankovém prostoru Michala Postavy a snižují na rozdíl jedné branky zásluhou MATĚJE NOVOTNÉHO! Asistence: Krýner, Karbulka Jan.
     
    34:49
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hosté se špatně koncentrovali na vhazování před jejich modrou čárou, čehož rychlým průnikem využil LUKÁŠ ZMEŠKAL, jenž tak z nevelké vzdálenosti mohl prostřelit Karbulku! Bez asistence.
     
    30:31
    Přerov právě vstřelil branku!
    Písečtí chybovali ve vlastním pásmu a u pravé tyče nechali osamoceného ADAMA HRADILA, jenž nachytal Jakuba Karbulku! Asistence: Lukáš Zmeškal, Matyáš Gréč.
     
    19:39
    Písek právě vstřelil branku!
    Tak to je tedy první třetina! Viděli jsme v ní už šest gólů! Králové na sebe s odpovědí dlouho čekat nenechali a je srovnáno 3:3! Ihned po buly, který zapadl za Postavu, vystřelil puk FRANTIŠEK SCHWARTZ. Asistence: Jaroslav Krýner.
     
    17:33
    Přerov právě vstřelil branku!
    Písecký náskok už je chvíli minulostí, teď už ale on sám musí dohánět jednobrankové manko! Skvělý tah na branku předvedl JAN FENCL, jenž se prodral přes hostující beky a v pádu těsně před Karbulkou dokázal skórovat! Pěkný gól! Asistence: David Šimanský.
     
    13:39
    Přerov právě vstřelil branku!
    Je srovnáno, Zubři přesilovou hru po minutě využívají! Z větší vzdálenosti napřáhl ke střele DANIEL PAŤAVA, jenž propálil Jakuba Karbulku! Asistence: Jakub Kleiner.
     
    10:14
    Přerov právě vstřelil branku!
    Domácí forvard s číslem 55, LUKÁŠ ZMEŠKAL, trestné střílení spolehlivě proměnil střelou mezi Karbulkovy betony a Přerov tak v polovině třetiny snižuje na 1:2!
     
    03:08
    Písek právě vstřelil branku!
    Skvělým startem odčinili Králové konec minulého utkání a vedou už 2:0! Z pravého křídla vyslal těžko chytatelnou střelu do vinklu JAROSLAV KRÝNER a po přihrávce Jana Karbulky si tak připisuje během tří minut už druhý gól! Asistence: Jan Karbulka.
     
    01:10
    Písek právě vstřelil branku!
    Po sedmdesáti vteřinách zápasu je jeho skóre otevřeno! JAROSLAV KRÝNER odvedl skvělou práci, když ve vlastním rohu obral o puk přerovské útočníky a po levém křídle projel až k Postavovi, kterého překonal střelou na vzdálenější tyč! Asistence: Jiří Najman.

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 11. Zmeškal (TS), 14. Paťava (Kleiner), 18. Fencl (Šimanský), 31. Hradil (Zmeškal, Gréč), 35. Zmeškal, 53. Mynář (Gréč, Moučka) – 2. Krýner (Najman), 4. Krýner (Jan), 20. Schwartz (Krýner), 48. Novotný (Krýner, Jan)


    HC ZUBR Přerov: Postava, Lekeš – Kleiner, Gréč, Dřímal, Takáč, Moučka, Šabršula – Zmeškal, Paťava, Šimanský – Hanák, Kolařík, Rozsahegyi – Dobša, Fencl, Hradil – Indrák, Borot, Mynář.
    IHC Králové Písek: Karbulka Jakub, Buchta – Tampier, Kulvejt, Najman, Cibuzar, Šafář, Kurfürst, Remta – Hrakholski, Novotný, Petřík, Přibyl, Krýner, Schwartz, Karbulka Jan, Kovařík, Egert, Andrle, Brož.

    Rozhodčí: Koziol – Vengřín, Hladík
    Přerov 3 0 Písek
    #1 Úterý 03.03.2020 • 18:00
    Přerov - Písek 7:2
    #2 Středa 04.03.2020 • 18:00
    Přerov - Písek 6:4
    #3 Sobota 07.03.2020 • 18:10
    Písek - Přerov 2:11
    bahis siteleri