Washington – Philadelphia 2:5 (kon.) | Calgary – Columbus 3:2 (po pr.) | Colorado – Anaheim 3:4 (po pr.)
Vancouver – Arizona 2:4 (kon.)
po prodl.
Colorado Avalanche
3:4 (2:2, 0:1, 1:0 - 0:1)
Anaheim Ducks
Čtvrtek 05.03.2020, 03:45 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:58 Rickard RAKELL - 3:4
     
    64:58
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Kačeři dvě vteřiny před koncem prodloužení rozhodují o svém vítězství! RICKARD RAKELL se nenechal ovlivnit rychle plynoucím časem. V klidu zamířil a zápěstím zamířil nechytatelně do levého horního rohu. Bez asistence.
    63:30 Girard v úniku neukončil zápas
     
    63:30
    Stále není konec! Po velké hrubce hostující obrany se v úniku ocitl Samuel Girard, tváří v tvář Millerovy ale neuspěl!
     
    51:40
    Max Jones neustál kontakt s Barberiem, upadl, a nepříjemně podmetl Pavla Francouze. Brankář se naštěstí zdá býti v pořádku. Po odpískání se opět strhla šarvátka, po níž putují na lavici hanby právě Barberio a Jones.
     
    49:38
    Po odpískání se mezi oběma tábory strhla hromadná potyčka. Rozhodčí situaci vyřešili vzájemným vyloučením, na trestnou lavici usedl Naměstnikov s Getzlafem.
    47:19 Nathan MACKINNON - 3:3
     
    47:19
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Kapitán to vzal na sebe a dobře udělal! NATHAN MACKINNON nabruslil do útočného pásma a z levého kruhu vystřelil k pravé tyči, Miller se za pukem natahoval marně! Asistence: Gabriel Landeskog a Tyson Jost.
     
    46:41
    Přesilovka Anaheimu skončila a ihned následuje početní převaha Colorada. Po střele totiž Sonny Milano zasáhl vysokou holí do obličeje Girarda.
     
    44:13
    Po faulu v útočném pásmu se domácí hokejisté budou muset dvě minuty bránit v oslabení. Za držení je potrestán Donskoi.
    40:33 Silfverberg tváří v tvář Francouzovi neuspěl
     
    40:33
    Mizernou rozehrávku Gravese vystihl Jakob Silfverberg, jenž ale tváří v tvář Francouzovi neuspěl, český gólman vytěsnil ránu soka vyrážečkou!
    34:14 Po ráně Donskoie gólmana Anaheimu podruhé zachránila branková konstrukce
     
    34:14
    Co chybělo! Po ztrátě Djoose na útočné modré se do brejku vydal J. T. Compher podporován Donskoiem. Druhý jmenovaný dostal přihrávku přímo do hokejky, střelou ale jen orazítkoval pravou tyč!
    32:48 Sam STEEL - 2:3
     
    32:48
    Anaheim právě vstřelil branku!
    S koncem Landeskogova trestu se Kačeři opět ujímají vedení! Kapitán Getzlaf našel najetého SAMA STEELA, jehož povedená rána z první skončila za Francouzovými zády. Asistence: Ryan Getzlaf.
     
    30:48
    Premiérová přesilová hra čeká na Anaheim. Kačeři si ze zvyšujícího tlaku vynutili faul, Gabriel Landeskog se provinil hákováním.
    25:05 Donskoi v úniku nemířil přesně
     
    25:05
    Další velká šance! Za obranou Ducks zůstal zapomenutý Joonas Donskoi, forhendem ovšem nedokázal poslat puk pod břevno tak, jak původně zamýšlel!
    24:58 Ničuškin nastřelil horní tyč
     
    24:58
    Valerij Ničuškin si nabruslil do pravého kruhu, odkud vypálil švihem přes obránce. Miller máchl lapačkou naprázdno, od inkasované branky ho zachránila horní tyč!
     
    19:03
    A navíc ruský útočník vybojoval druhou početní převahu pro Colorado. Při snaze o vyhození jej totiž zbytečně sekl přes pravou ruku Kiefer Sherwood, ten dnes usedá za katr podruhé.
    14:29 Gabriel LANDESKOG - 2:2
     
    14:29
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Je znovu vyrovnáno! Hokejisté Avalanche bleskově využili svoji první početní převahu. Na sebe to vzal GABRIEL LANDESKOG, jenž si nabruslil do pravého kruhu a ze zápěstí neomylně zamířil do pravého horního rohu. Asistence: Samuel Girard a Tyson Jost.
     
    14:02
    Úvodní přesilovou hru si zahrají domácí hokejisté. Na trestnou lavici usedá Kiefer Sherwood, který v obranném pásmu vyhodil puk do hlediště bez doteku plexiskla.
    13:40 Brendan GUHLE - 1:2
     
    13:40
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Máme tu obrat ve skóre, Kačeři vedou! Pas Rakella prošel přes Silfverberga až k BRENDANU GUHLEOVI, jemuž stačilo pouze trefit poloodkrytou svatyni soupeře. Francouz reagoval hodně pozdě, zřejmě neočekával, že se puk dostane až k obránci. Asistence: Jakob Silfverberg a Rickard Rakell.
    10:40 Bitka mezi Bellemarem a Deslausiersem
     
    10:40
    Bitka! Rukavice shodili Pierre-Édouard Bellemare a Nicolas Deslauriers. Oba hráči uštědřili tomu druhému pár ran, ve finále souboje už se spíše jen drželi, a proto je rozhodčí od sebe odtrhli.
    05:34 Andrew AGOZZINO - 1:1
     
    05:34
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Přichází bleskové srovnání! Rowney našel nahrávkou zpoza branky ANDREWA AGOZZINA, na jehož střelu z bezprostřední blízkosti neměl Francouz šanci zareagovat. Asistence: Carter Rowney a Matt Irwin.
    03:51 Vladislav NAMĚSTNIKOV - 1:0
     
    03:51
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Favorit utkání se dostává ze své první větší příležitosti do vedení! Ránu MacKinnona od pravého mantinelu Miller pouze vyrazil před sebe, ze vzduchu kotouč dorazil do sítě VLADISLAV NAMĚSTNIKOV! Asistence: Nathan MacKinnon a Gabriel Landeskog.

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 4. Naměstnikov (MacKinnon, Landeskog), 15. Landeskog (Girard, Jost), 48. MacKinnon (Landeskog, Jost) – 6. Agozzino (Rowney, Irwin), 14. Guhle (Silfverberg, Rakell), 33. Steel (Getzlaf), 65. Rakell


    Colorado Avalanche: Francouz (Hutchinson) – Girard, Graves, E. Johnson (A), Cole, Barberio, Zadorov – Naměstnikov (A), MacKinnon (C), Landeskog – Donskoi, Compher, Nieto – M. Kaut, Jost, Ničuškin – O'Connor, Bellemare, Kameněv.
    Anaheim Ducks: R. Miller (Gibson) – Irwin, Guhle, Del Zotto, Ja. Larsson, Hakanpää, Djoos – Silfverberg (A), Henrique (A), Rakell – Heinen, Getzlaf (C), Milano – Sherwood, Steel, Jones – Rowney, Agozzino, Deslauriers.

    Rozhodčí: Lambert, Pollock – Alphonso, Gibbons

    Diváci: 18 033
    thejrc.org