Washington – Philadelphia 2:5 (kon.) | Calgary – Columbus 3:2 (po pr.) | Colorado – Anaheim 3:4 (po pr.)
Vancouver – Arizona 2:4 (kon.)
konec
Mountfield HK
6:2 (2:0, 1:0, 3:2)
HC ZUBR Přerov
Čtvrtek 05.03.2020, 17:30 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 21. kolo
Partner:
     
    53:20
    Hradec právě vstřelil branku!
    A další branka, nyní znovu v přerovské síti! Lukáš Pajer vrátil kotouč mezi kruhy LUKÁŠI SOUČKOVI, Který puk z otočky a navíc ještě bekhendovou stranou hole zametl po ledě přesně k levé tyči – 6:2. Asistence: Lukáš Pajer.
     
    50:41
    Přerov právě vstřelil branku!
    51. minutu můžeme směle označit jako gólovou, právě jsme v ní totiž viděli už třetí branku! Tentokrát byl aktérem MIROSLAV ŠTÍBR, který upravil výsledek na aktuálních 5:2. Asistence: Adam Tomiga.
     
    50:22
    Hradec právě vstřelil branku!
    Na hostující branku reagují domácí stejnou mincí! Petr Moravec posunul touš na LUKÁŠE PAJERA, jenž přiklepl puk od pravé tyčky za přesouvajícího se brankáře – 5:1. Asistence: Petr Moravec.
     
    50:16
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři se poprvé v duelu prosazují a kazí tak domácímu gólmanovi myšlenky na čisté konto! ŠTĚPÁN MANN zkusil vypálit od pravé tyčky a povedlo se mu najít mezírku ve výstroji – 4:1. Bez asistence.
     
    47:22
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši vedou už o čtyři branky a musím říct, že tento gól byl velmi povedený! DAVID BROŽEK byl totiž při svém průniku z pravé strany podražen a skončil v kleče na ledě, kotouč ale ze své moci nepustil a při zvedání se zpět na brusle zametl z mezikruží puk do pravého vinglu – 4:0. Asistence: Otakar Beran.
     
    38:07
    Hradec právě vstřelil branku!
    Už to pomalu vypadalo, že druhá třetina skončí bez gólů, necelé dvě minuty před sirénou si ale vzal brankové slovo znovu Hradec! David Brožek nahrál na vrchol kruhů ADAMOVI JIRKŮ, jenž propálil brankáře k levé tyči – 3:0. Asistence: David Brožek.
     
    02:44
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak tohle se Hradci povedlo a už je v dvougólovém vedení! MATĚJ GIESL skvěle číhal u levé tyčky, kam obdržel nahrávku a přiklepnutím dostal kotouč znovu za brankovou lajnu – 2:0. Asistence: Matěj Novotný, Šimon Táborský.
     
    02:27
    Hradec právě vstřelil branku!
    Z další akce už tu máme ale úvodní gól a do vedení se dostávají Východočeši! Lukáš Pajer vyslal z pravého kruhu parádní střílenou nahrávku, do které vložil u tyče hůl MATYÁŠ BUDINA a usměrnil touš za přesouvajícího se brankáře – 1:0. Asistence: Lukáš Pajer, Marek Pelda.

    Klára Petrásková

    Branky a nahrávky: 3. Budina (Pajer, Pelda), 3. Giesl (Novotný, Táborský), 39. Jirků (Brožek), 48. Brožek (Beran), 51. Pajer (Moravec), 54. Souček (Pajer) – 51. Mann, 51. Štíbr (Tomiga)


    Mountfield HK: Žalčík (Kasal) – Táborský, Beran, Boukal, Havlíček (C), Pelda, M. Pinkas – Giesl, Budina (A), Pajer, Jirků, Novotný, Souček, Brožek, Moravec, Michal Beneš (A).
    HC ZUBR Přerov: Žurek (Němec) – Kaprál, M. Koblížek, Svozil, Růžička, Tomiga, Holík, Billa – Štíbr, Brázda (A), Kuncek, Halík (C), Hradil, Kuchta, Hyža, Buršík, Mann, Galnor, Šilhavý (A).

    Rozhodčí: Pastier – Lučan, Raška

    Diváci: 67
    thejrc.org