Washington – Philadelphia 2:5 (kon.) | Calgary – Columbus 3:2 (po pr.) | Colorado – Anaheim 3:4 (po pr.)
Vancouver – Arizona 2:4 (kon.)
po prodl.
HC Slavia Praha
4:3 (1:1, 2:1, 0:1 - 1:0)
AZ Havířov
Čtvrtek 05.03.2020, 18:00 • ZS Eden, Praha • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 21. kolo
Partner:
     
    60:18
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slavia získává bonusový bod! K MIKULÁŠI SKOUPÉMU se odrazil kotouč po akci Slavíčka a útočník Slavie dokázal prostřelit roztáhnutého brankáře Zlatnického – 4:3. Asistence: Šimon Slavíček a Dominik Palát.
     
    46:14
    Havířov právě vstřelil branku!
    Mikuláš Skoupý sice na nějaký čas vyvezl kotouč mimo vlastní pásmo. Hosté se ho ale rychle ujali a dostali ho zpět k Pittrovi. Nádhernou akci poté zakončil po přesné přihrávce Moškoře KEVIN HORVÁTH – 3:3. Asistence: Jan Moškoř a Martin Pavlačka.
     
    38:41
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí tým se dostává znovu do náskoku. Branka již byla na spadnutí. Hosté bránili snad ve čtyřech lidech prostor vlastní branky. Obránce Palát hradbu těl ještě neprostřelil. ŠIMON SLAVÍČEK byl úspěšnější – 3:2. Asistence: Vojtěch Malínek a Dominik Palát.
     
    34:20
    Havířov právě vstřelil branku!
    Znovu srovnáno! Hosté byli důrazní v předbrankovém prostoru a dotlačili puk za brankovou čáru. MICHAL KUSAK byl nejdůraznějším hráčem, který nakonec dorazil puk do branky – 2:2. Asistence: Martin Pavlačka.
     
    30:46
    Slavia právě vstřelila branku!
    Milan Antoš na domácí střídačce usilovně nabádal vlastní svěřence o více střelby. A ejhle. Domácí po tomto pokynu znovu vedou. JAKUB ŠTANCL se trefil přesně do horních pater branky – 2:1. Asistence: Dominik Palát a Jakub Hrdlička.
     
    07:45
    Havířov právě vstřelil branku!
    V Edenu máme vyrovnáno! Michalu Pittrovi propadlo do sítě mezi rukou a tělem tečované nahození. Úspěšným střelcem je označen MARTIN PAVLAČKA – 1:1. Asistence: Petr Kubíček a Ondřej Becher.
     
    00:21
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí se rychle dostávají do vedení. Vhazování v útočném pásmu vyhrál Malínek přesně na DOMINIKA PALÁTA, který nahodil kotouč směrem ke Zlatnickému a brankář Havířova na kotouč nedosáhl – 1.0. Asistence: Vojtěch Malínek.

    Martin Kamenik

    Branky a nahrávky: 1. Palát (Malínek), 31. Štancl (Palát, Hrdlička), 39. Slavíček (Malínek, Palát), 61. Skoupý (Slavíček, Palát) – 8. Pavlačka (P. Kubíček, Becher), 35. Kusak (Pavlačka), 47. Horváth (Moškoř, Pavlačka)


    HC Slavia Praha: Pittr (Volevecký) – Hrdlička, Stejskal, Weitz, Dráb, Palát, Kluch (C) – Vlasák, Slavíček (A), Malínek, Jokl, Hamršmíd, Brummel, Skoupý, Novák, Hofmann (A), Štancl, Vymětal
    AZ Havířov: Zlatnický (Nowak) – Wlodara, Bílek, Kremnický, P. Kubíček (A), Křivohlávek, Zielinski, R. Kubíček – Žák, Pavlačka (A), Belan, Moškoř (C), Makovec, Kolat, Becher, Urbančík, Kusak, Bárta, Horváth

    Rozhodčí: Kubíček – Karda, Teršíp

    Diváci: 48
    ocianews.com