Washington – Philadelphia 2:5 (kon.) | Calgary – Columbus 3:2 (po pr.) | Colorado – Anaheim 3:4 (po pr.)
Vancouver – Arizona 2:4 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
2:5 (0:1, 2:3, 0:1)
Bílí Tygři Liberec
Čtvrtek 05.03.2020, 15:00 • DRFG arena • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 21. kolo
Partner:
     
    49:16
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bleskový útok Liberce končí v brance Komety! Masař našel z levého křídla MATĚJE LEDNA, jenž přesně zakončil povedený brejk Bílých Tygrů. Asistence: Filip Kříž, Matěj Leden.
     
    38:37
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa nabídnutou výhodu využila a snižuje na rozdíl dvou branek! Po vhazování se střelou od modré čáry prosadil PATRIK FAJMON. Asistence: Adam Boltvan.
     
    31:51
    Liberec právě vstřelil branku!
    Severočeši přitlačili a těží z toho čtvrtou branku v dnešním utkání! Prudkou střelu v podání Dvořáka ještě Bizoň vyrazil, ale k dorážce byl připraven kdo jiný než MILAN TADEÁŠ JOBEK, jenž má na svědomí i čtvrtý liberecký zářez. Asistence: Jakub Dvořák.
     
    26:22
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec si bere zpět dvoubrankový náskok! V rozehrávce si vůbec nerozuměli domácí obránci Běhůnek s Fajmonem, toho Bílí Tygři nevyužili, ale následný nápor zakončil přesným bekhendem MILAN TADEÁŠ JOBEK, jenž tak zkompletoval čistý hattrick. Asistence: Mikuláš Jenčovský, Martin Böhm.
     
    25:14
    Kometa právě vstřelila branku!
    Nyní však liberecká obrana nechala zcela bez povšimnutí ALEXE SEVERA a brněnský útočník se po samostatném úniku prosadil střelou mezi Královy betony. Asistence: Patrik Ulbricht.
     
    20:36
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec uzavřel domácí tým v obranné třetině a navyšuje náskok na rozdíl dvou branek! Mezi kruhy se dobře orientoval MILAN TADEÁŠ JOBEK a přesnou střelou k tyči překonal Bizoně podruhé. Asistence: Martin Böhm, Luka Vodlan.
     
    16:36
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bleskový přechod do útoku v podání hostů končí úvodní brankou utkání! Zásluhu na otevření skóre měl Putz, jen vedl kotouč po levém křídle a předložil jej na hůl MILANA TADEÁŠE JOBKA, jenž nadvakrát překonal Bizoně. Asistence: David Putz, Luka Vodlan.

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 26. Sever (Ulbricht), 39. Fajmon (Boltvan) – 17. Jobek (Putz, Vodlan), 21. Jobek (Böhm, Vodlan), 27. Jobek (Jenčovský, Böhm), 32. Jobek (Dvořák), 50. Masař (Kříž, Leden)


    HC Kometa Brno: Bizoň (Schnattinger) – Řehák, Fajmon, Běhůnek, Ulbricht, Němec, Svoboda – Nesvadba, Nekvapil, Otava, Šalé, Sever, Sedláček, Horký, Pigl, Harmim, Boltvan.
    Bílí Tygři Liberec: Král (Krátký) – Böhm, Hladík, Meisel, Dvořák, Patzelt, Culek, Tůma – Putz, Vodlan, Jenčovský, Kříž, Leden, Měchura, Masař, Jobek, Gajda.

    Rozhodčí: Čuňočka – Bernard, Zapletal
    thejrc.org