Washington – Philadelphia 2:5 (kon.) | Calgary – Columbus 3:2 (po pr.) | Colorado – Anaheim 3:4 (po pr.)
Vancouver – Arizona 2:4 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
5:4 (1:2, 2:1, 2:1)
HC Olomouc
Čtvrtek 05.03.2020, 16:00 • Svijanská aréna, Liberec • DHL Superpohár • Skupina C
Partner:
     
    55:34
    Liberec právě vstřelil branku!
    Takhle to vypadá, když za to vezme TOMÁŠ TRUNDA! Výškově jednoznačně nejmenší hráč na hřišti použil své parametry jako výhodu, od levého mantinelu se prosmýkl až před Marka Hasalu, přehodil si kotouč na bekhend a pověsil ho přímo pod břevno! Bez asistence.
     
    46:22
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A znovu budeme hrát prakticky od začátku, také olomoucká přesilovka totiž slaví patřičný úspěch! David Vosátko přenesl hru na levý kruh, kde operoval ADAM RUTAR. Dělovka hostujícího beka prolétla skrz hradbu těl a málem protrhla síť! Asistence: David Vosátko.
     
    40:59
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak to byla parádní záležitost! VOJTĚCH JIRUŠ to vzal na sebe, podél levého mantinelu vnikl do útočného pásma a výstavní střelou z poměrně ostrého úhlu našel mezeru v gólmanově postoji. 4:3 pro Severočechy! Bez asistence.
     
    39:59
    Liberec právě vstřelil branku!
    Neskutečné, Bílí Tygři udeřili prakticky souběžně se sirénou a gól i přes olomoucké protesty po poradě mezi rozhodčími a časoměřiči platí! Jakub Rychlovský to pod časovým tlakem zkusil ze záporného úhlu. Jan Šír promáchl dorážku, jenže pak z otočky poslal kotouč napříč předbrankovým prostorem Vojtěch Jiruš a JAKUB RYCHLOVSKÝ snadno zakončil! Asistence: Vojtěch Jiruš, Jan Šír.
     
    38:16
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora se znovu dostává do vedení! Hosté udeřili z rychlého brejku, který po prudké Tomajkově přihrávce zakončil přesnou tečí za Čajanova záda TOBIÁŠ HANDL. Asistence: Matěj Tomajko.
     
    23:36
    Liberec právě vstřelil branku!
    Šelmy si vypracovaly drtivý tlak, až to vypadalo, jako by hrály přesilovku. A výsledek stál za to, MICHAEL DRÁBEK si totiž od pravého mantinelu vybruslil až za kruhy a výstavní střelou do šibenice nedal Mokrému nárok! Asistence: David Aubrecht.
     
    09:54
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak tohle je pro Liberec pořádně krutý trest za neproměněné příležitosti. Matěj Kořenek se nejdříve zjevil v úniku, který zakončil tvrdou ranou do tyčky. Stejný hráč se však vzápětí nacpal do předbrankového prostoru, vystřelil do Čajanových betonů a práci dokončil dorážející TOMÁŠ KRUPA! Asistence: Matěj Kořenek.
     
    03:09
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Odpověď Moravanů na sebe nenechala vůbec dlouho čekat! Před Pavlem Čajanem vznikla pořádná skrumáž, z níž těžil JAN ŠTĚDRÝ a pověsil touš do sítě. Máme tedy zaděláno na velice zajímavý duel! Asistence: Matěj Tomajko.
     
    02:18
    Liberec právě vstřelil branku!
    Velká radost ve Svijanské aréně, domácí hokejisté totiž rychle otevírají skóre! Hned po vyhraném vhazování se kotouč dostal na modrou čáru k JANU ŠÍROVI, který nesmírně pohotovou ranou k levé tyči zaskočil Mokrého. Asistence: Jakub Rychlovský.

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 3. Šír (Rychlovský), 24. Drábek (Aubrecht), 40. Rychlovský (Jiruš, Šír), 41. Jiruš, 56. Trunda – 4. Štědrý (Tomajko), 10. Krupa (Kořenek), 39. Handl (Tomajko), 47. Rutar (Vosátko)


    Bílí Tygři Liberec: Čajan (Franc) – Aubrecht, Hampl (A), Kovář, Žůrek, Šedivý – Křepelka, Rychlovský (C), Vomáčka, Šír, Adamec, Jansa, Strnad, Jiruš (A), Drábek, Nezbeda, Trunda, Rossmy.
    HC Olomouc: Mokrý (41. Hasala) – Mader (C), Groch, Hlaváč, Vosátko (A), Hladíš, Rutar, Pírek, Bahounek – Kalač (A), Handl, Krupa, Tomajko, Mácha, Štědrý, Kořenek, Fasner, Tichý, Ministr.

    Rozhodčí: Bejček – Kajínek, Bosák.
    bahis siteleri