Litvínov – Kladno 6:2 (kon.) | Sparta – Olomouc 3:2 (2:0 po s.n.) | Mladá Boleslav – Zlín 3:0 (kon.)
K. Vary – Liberec 3:5 (kon.) | Kometa Brno – Pardubice 0:2 (kon.) | Třinec – Plzeň 3:0 (kon.)
Mountfield HK – Vítkovice 5:2 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
3:5 (2:1, 0:3, 1:1)
Bílí Tygři Liberec
Pátek 06.03.2020, 18:00 • KV Arena, Karlovy Vary • Tipsport extraliga • 52. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:50 Petr JELÍNEK - 3:5
     
    59:50
    Liberec právě vstřelil branku!
    Gólem do prázdné brány se prosadil PETR JELÍNEK, který tak potvrzuje vítězství Liberce 3:5. Asistence: Adam Musil, Jaroslav Vlach.
    58:31 Tomáš MIKÚŠ - 3:4
     
    58:31
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Zpoza brány si vyjel TOMÁŠ MIKÚŠ a přesnou střelou snížil gólové manko Energie. Asistence: Dalimil Mikyska, Vladimír Eminger.
    38:45 Jaroslav VLACH - 2:4
     
    38:45
    Liberec právě vstřelil branku!
    JAROSLAV VLACH ukázal Karlovým Varům, jak se střílí. Ve vlastním oslabení obehrál karlovarské obránce a vybojoval si dobrou pozici ke střelou a zavěsil kotouč do domácí klece. Asistence: Roman Graborenko, Lukáš Derner.
    25:28 Adam MUSIL - 2:3
     
    25:28
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři jdou znovu do vedení. Karlovarská obrana nechala před Novotným volného ADAMA MUSILA, který vymetl pavučiny v horním rohu karlovarské brány. Asistence: Jan Šír, Tomáš Hanousek.
    22:22 Jan ORDOŠ - 2:2
     
    22:22
    Liberec právě vstřelil branku!
    V Karlových Varech je znovu vyrovnáno. Lenc se pokoušel propasírovat puk za Novotného, kotouč se dostal na JANA ORDOŠE, který jej doklepl do prázdné části karlovarské brány. Asistence: Radan Lenc, Jaroslav Vlach.
    19:03 Jiří ČERNOCH - 2:1
     
    19:03
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie se nakonec v přesilové hře prosazuje. Dělovou ránu od modré čáry vyslal Dominik Graňák, puk se nejprve odrazil na čepel Poláka a od ní na JIŘÍHO ČERNOCHA, který posílá Karlovy Vary do jednobrankového vedení necelou minutu před koncem první části. Asistence: Vojtěch Polák, Dominik Graňák.
    06:49 Ondřej BERÁNEK - 1:1
     
    06:49
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    A je vyrovnáno. Beránek pospíchal s kotoučem, na druhé straně mu najížděl Petr Koblasa, nahrávka však nebyla přesná a Koblasa musel zpracovat kotouč. Nakonec se Koblasa rozhodl pro nahrávku zpět na ONDŘEJE BERÁNKA, který pohotovou střelou srovnává. Asistence: Petr Koblasa.
    03:17 Jaroslav VLACH - 0:1
     
    03:17
    Liberec právě vstřelil branku!
    Kotvanova střela zůstala v tělech hráčů před Novotným, tam si jej všiml JAROSLAV VLACH, který si vybrulil a otevřel skóre zápasu. Asistence: Oldřich Kotvan.
    Marken.cz

    Kamila Stříteská Ströer

    Branky a nahrávky: 7. O. Beránek (Koblasa), 20. Černoch (V. Polák, Graňák), 59. T. Mikúš (D. Mikyska, Eminger) – 4. J. Vlach (Kotvan), 23. Ordoš (Lenc, J. Vlach), 26. A. Musil (Šír, T. Hanousek), 39. J. Vlach (Graborenko, Derner), 60. P. Jelínek (A. Musil, J. Vlach)


    HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný (Bednář) – Šenkeřík, Stříteský, Graňák (A), Plutnar, D. Mikyska, Eminger, Šafář – T. Rachůnek (A), Gríger, Flek – Koblasa, T. Mikúš, O. Beránek – V. Polák (C), Černoch, Kohout – Osmík, Vildumetz, Vondráček.
    Bílí Tygři Liberec: Hrachovina (Schwarz) – Kotvan, Knot, Havlín, Graborenko, Derner, T. Hanousek – L. Krenželok, P. Jelínek (C), J. Vlach – Ordoš, Marosz, Lenc – A. Musil, Šír, M. Zachar – D. Špaček, Chrtek, Valský.

    Rozhodčí: Hejduk, Úlehla – Pešek, Malý

    Diváci: 3683
    ocianews.com