New Jersey – St. Louis 4:2 (kon.) | Detroit – Chicago 2:1 (kon.) | Winnipeg – Vegas 4:0 (kon.)
Calgary – Arizona 3:2 (kon.) | Vancouver – Colorado 6:3 (kon.) | Anaheim – Toronto 2:1 (kon.)
NY Islanders – Carolina 2:3 (po pr.) | Pittsburgh – Washington 2:5 (kon.) | Dallas – Nashville 0:1 (kon.)
Los Angeles – Minnesota 7:3 (kon.)
po prodl.
HC RT TORAX Poruba
3:4 (0:0, 2:2, 1:1 - 0:1)
Technika Hockey Brno
Sobota 07.03.2020, 13:15 • RT TORAX ARENA • Extraliga dorostu - play-down • 20. kolo
Partner:
     
    60:40
    Technika právě vstřelila branku!
    Halata se srazil se soupeřem a tak měl JAKUB PLEVKA dost prostoru na zakončení. Střelu zápěstím umístil přesně mezi betony a ukončuje toto utkání výhrou. Asistence: Michael Fornál.
     
    53:33
    Technika právě vstřelila branku!
    Byl sám na ose hřiště v prostoru mezi kruhy a jakmile získal DAVID PEJCHAL kotouč, počkal si na reakci gólmana a přesně nad lapačku pak zamířil. Puk se otřel o všechny tři tyče a dopadl za brankovou čáru.
     
    47:01
    Poruba právě vstřelila branku!
    Puk letěl do levého rohu a než se gólman postavil zpět na brusle, dokázal MAXIM VEHOVSKÝ puk s pomocí nahrávky mladšího z bratrů Krzystofa dopravit za jeho záda. Asistence: Krzysztof Macias.
     
    29:32
    Poruba právě vstřelila branku!
    Hrálo se v hodně rychlém tempu, které bylo i příčinou vyrovnávacího gólu MATĚJE HALATY, který dostal puk na hokejku v těsné blízkosti brány a bez rozpaků a přemýšlení dostal kotouč švihem – střelou zápěstím – za brankovou čáru. Asistence: Krzysztof Macias.
     
    25:41
    Technika právě vstřelila branku!
    IVAN KORBINI využívá 47 vteřin před konce přesilovou hru a posílá Sovy do vedení. Slíž měl zakrytý výhled a na střelu reagoval pozdě. Asistence: Adam Middleton.
     
    23:28
    Technika právě vstřelila branku!
    ADAM KUBOVÝ nabruslil na střed hřiště a Slíže propálil těsně nad ledem mířícím pukem mezi betony. Asistence: David Pejchal.
     
    20:24
    Poruba právě vstřelila branku!
    Parádní akci s momentem překvapení připravila první útočná formace! Vehovský naznačil objetí brány, Geidl se přesunul k levé tyči, ale porubský útočník nahrál napravo stojícímu KRZYSZTOFU MACIASOVI, který dopravil kotouč do odkryté poloviny brány. Asistence: Maxim Vehovský a Matěj Halata.

    Gabriela Juříková

    Branky a nahrávky: 21. Krz. Macias (Vehovský, Halata), 30. Halata (Krz. Macias), 48. Vehovský (Krz. Macias) – 24. Kubový (Pejchal), 26. Korbini (Middleton), 54. Pejchal, 61. Plevka (Fornál)


    HC RT TORAX Poruba: Slíž (Drabčík) – Černý, Hlaváč, Kac. Macias, Gelnar, Borkovec – Vehovský, Halata, Krz. Macias – Chovanec, Koudelný, Ślusarczyk – Stodůlka, Lambert, Hradil
    Technika Hockey Brno: Geidl (Dřínovský) – Zavřel, Šplíchal, Vacek, Pospíšil, Žák, Šupa, Svoboda – Nerad, Harásek, Kubový, Middleton, Pejchal, Plevka, Maštalíř, Líska, Korbini, Fornál

    Rozhodčí: Škrobák – Dohnal, Janoško
    thejrc.org