New Jersey – St. Louis 4:2 (kon.) | Detroit – Chicago 2:1 (kon.) | Winnipeg – Vegas 4:0 (kon.)
Calgary – Arizona 3:2 (kon.) | Vancouver – Colorado 6:3 (kon.) | Anaheim – Toronto 2:1 (kon.)
NY Islanders – Carolina 2:3 (po pr.) | Pittsburgh – Washington 2:5 (kon.) | Dallas – Nashville 0:1 (kon.)
Los Angeles – Minnesota 7:3 (kon.)
konec
Mountfield HK
5:0 (1:0, 2:0, 2:0)
HC Dukla Jihlava
Sobota 07.03.2020, 12:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • DHL Superpohár • Skupina C
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších zápasů mládeže se budu těšit. Na počtenou! (14:31:02)
     
    Statistiky:

    Střely na branku: 43:15
    Vyloučení: 5:7
    Využití: 2:0
     
    Je dobojováno! Hradec zvládl klíčové utkání a zajistil si postup do play off. Ještě není jasné, jestli skončí ve skupině C na prvním či na druhém místě – o tom rozhodne až zápas Olomouc vs Třinec. Lvi od začátku do konce kontrolovali hru, svého soupeře přestříleli 43:15 a suverénně si dokráčeli pro vítězství. Pomohla jim k tomu také hra v početní výhodě. Východočeši potvrdili, že jejich přesilovka patří po právu na špičku statistik skupiny C, když využili hned dvě. Body tedy po vítězství Lvů 5:0 zůstaly pod Bílou věží, Zatímco Jihlava zůstala před branami play off, Hradec už vyhlíží čtvrtfinálového soupeře.
     
    Konec zápasu.
     
    59:51
    Poslední akci zápasu přerušil ofsajd, kde se ocitl jeden z hráčů Dukly. Vhazovat se bude ve středním pásmu, kde se také dohraje tento na góly bohatý duel.
     
    58:57
    Poppel ujížděl sám tváří v tvář Malantovi, ale po forhendové kličce zakončil jen do betonů brankáře. Tecl ještě dorážel Poppelovu akci, ale z ostrého úhlu zakončil jen do boční sítě.
     
    58:00
    Zbývají poslední dvě minuty utkání! Hradec si jde suverénně za postupem do vyřazovacích bojů.
     
    57:34
    Oba týmy v plném počtu.
     
    56:19
    Perička si teď připsal krásný hit ve středním pásmu.Tento úspěch hodně potěšil střídačku Lvů, která dala hodně hlasitě vědět, jak se jim zákrok líbil.
     
    55:59
    Pětník se probíjel hradeckou obranou, ta ho však sevřela do svých kleští a jihlavský útočník po pádu skončil bez kotouče v hradecké kleci. Hra je přerušená z důvodu opravy ledové plochy.
     
    55:32
    Vyloučení v týmu Mountfield HK (Janda – 2 min., sekání).
     
    55:18
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Fiala – 2 min., podrážení).
     
    53:57
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec znovu využívá přesilovku! Ďuriš z vrcholu pravého kruhu adresoval střílenou přihrávku do oblasti mezikruží, kde byl zaparkovaný MAREK TECL, jenž usměrnil kotouč do poloodkryté svatyně. Hradec završil po krásné kombinaci završuje bůra. Asistence: Dalibor Ďuriš, Martin Pěnčík.
     
    52:26
    Váchal si vybruslil podél pravého mantinelu a z rohu nabíjel Sílovi. Ten však prudkou nabídku z bezprostřední blízkosti mezi tři tyče neumístil.
     
    52:00
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Piskač – 2 min., vysoká hůl).
     
    51:30
    Přihrávka Piskače nikoho nenašla. Sajdl už se hlásí, aby dal signál, že se odmítá zúčastnit puku, který míří přes všechny čáry. Kvůli technickému přestupku se bude vhazovat před Malantem.
     
    49:52
    Barák si hitem našel Šedivého, kterému odebral touš a přebruslil s pukem na holi až do útočného pásma, kde čeká na podporu svých spoluhráčů.
     
    49:09
    Tempo hry už není takové jako v předchozích periodách. Hradec bezpečně kontroluje zápasu.
     
    46:54
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield si vybudoval komfortní náskok! DANIEL ŠEDIVÝ využil přihrávky od Langa a dostal kotouč do sítě za roztaženého Malanta, který byl opět bez šance – 4:0. Asistence: Kryštof Lang, Dalibor Ďuriš.

    Petr Koval

    Branky a nahrávky: 5. Janda (T. Pinkas, Kynčl), 26. Ďuriš (T. Pinkas, Pěnčík), 32. Tecl (Naar), 47. Šedivý (Lang, Ďuriš), 54. Tecl (Ďuriš, Pěnčík)


    Mountfield HK: Sajdl (Ševců) – Váchal (A), Voňka Naar, Perička, Kynčl, Pěnčík – Lukačka, Ďuriš, T. Pinkas, Kašpar, Síla, Lang, Janda (A), Šedivý, Morong, Tecl, Poppel (C).
    HC Dukla Jihlava: Malant – Piskač, Grauer, Smolko, Trávník (A), Černohorský – Brož (A), Zadražil, Pětník, Krajíček, Fiala, Juda (C), Čermák, Doležal, Barák, Vyvial.

    Rozhodčí: Petr Úlehla – Milan Kis, Jan Pechánek

    Diváci: 111
    ocianews.com