Sparta – Slavia 11:2 (kon.) | Svarog Teplice – Hodonín 8:1 (kon.)
konec
Sparta Praha
11:2 (4:0)
SK Slavia Praha
Neděle 08.03.2020, 13:30 • UNYP Arena, Praha • 1. Futsal liga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z naší strany je to pro dnešek vše, my děkujeme za pozornost a někdy zase na viděnou. (15:24:11)
     
    Sparta vyhrála nad Slavií 11:2 a potvrdila tak svou futsalovou nadvládu na Spartou.

    O první branku se postaral už ve 3. minutě Michal Seidler, když dokázal po dlouhé přihrávce z první skórovat. Radost sparťanských fanoušků opět propukla o dvě minuty později, když Tomáš Drahovský našel přihrávkou přes celou šířku hřiště úplně volného Tihomira Novaka, který uklidil balón za záda přesouvajícího se Jana Žežulky. O třetí sparťanskou branku se postaral po povedené otočce a naznačení pohybu do strany Mladen Kocič. V 18. minutě se po hrubce ve vršovické obraně a nahrávce od Michala Seidlera prosadil Amadeu.

    Ve druhém poločase s góly roztrhl pytel. Další křížek do střelecké listiny si zapsali Amadeu, Radim Záruba, Michal Seidler, Tihomir Novak, Igor Leovski a Martin Hora. Rovnou třikrát se ve druhé dvacetiminutovce prosadil Tomáš Drahovský, který tak v dnešním zápase zkompletoval hattrick.
     
    Konec zápasu.
     
    39:52
    Lukáš Křivánek (Sparta) si za špatné vystřídání vysloužit žlutou kartu.
     
    39:48
    Sparta právě vstřelila branku!
    A máme tu jedenáctou domácí branku! MARTIN HORA se šikovně uvolnil obránce a zakončením doprostřed branky prostřelil i vršovického gólmana Marka Karpiaka.
     
    39:22
    Slavia právě vstřelila branku!
    Marko Radovanovič našel na volného IGORA LEOVSKIHO, který zakončením k tyči uklidil balón za záda Ondřeje Vahaly. Asistence: Marko Radovanovič.
     
    37:43
    Kvůli drobnému zranění Radima Záruby, který byl zřejmě udeřen do hlavy musí být hra na chvíli přerušena.
     
    36:35
    Sparta právě vstřelila branku!
    A máme tu desátou domácí branku! Mladen Kocič našel Amadea, který z pozice pravého křídla poslal z první balón na úplně volného TIHOMIRA NOVAKA u levé tyče. Tomu už je zbývalo doklepnout míč za záda přesouvajícího se vršovického gólmana. Asistence: Amadeu.
     
    36:17
    Tak to byla velká šance! Tomáš Drahovský v nadějné střelecké pozici ještě vrátil balón na Tihomira Novaka, který z nadějné střelecké pozice ale nedokázal zakončit balón za záda gólmana Marka Karpiaka.
     
    35:11
    Sparta právě vstřelila branku!
    TOMÁŠ DRAHOVSKÝ sebejistě uklidil balón k pravé tyči vršovické branky! Marek Karpiak se po balónu jen marně natahoval. Sparťanský kapitán tak touto trefou kompletuje hattrick v dnešním zápase.
     
    35:11
    K balónu už se staví Tomáš Drahovský.
     
    35:11
    Jan Homola (Slavia) zastavil balón rukou na brankové čáře, rozhodčí mu za to bez váhání ukázal červenou kartu, Sparta teď navíc bude kopat penaltu!
     
    34:57
    Zakončení Mladena Kociče ze středu hřiště srazil jeden z vršovických obránců nohou do zámezí
     
    34:49
    Oddechový čas pro domácí.
     
    34:26
    Mladen Kocič přihrávkou do strany našel volného Amadea, který z první orazítkoval břevno vršovické branky.
     
    33:55
    Martin Směřička (Slavia) tvrdým zákrokem zastavil unikajícího Michala Seidlera, za což mu rozhodčí bez váhání ukázal červenou kartu. Slavia teď tak bude hrát dvě minuty pouze se třemi hráči v poli.
     
    33:28
    Sparta právě vstřelila branku!
    Po pasu Michala Seidlera si TOMÁŠ DRAHOVSKÝ se štěstím obhodil vršovického gólmana Marka Karpiaka a jednoduše zakončil balón do prázdné hostující branky . Asistence: Michal Seidler.
     
    33:03
    Igor Leovski to zkusil z pozice pravého křídla, nakonec trefil pouze vnější konstrukci sparťanské branky.
     
    32:52
    Únik Radima Záruba po levé straně hřiště zastavil povedeným obranným zákrokem Slovák ve službách Sparta Gabriel Rick.
     
    32:13
    Oddechový čas pro hosty.
     
    31:27
    Slavia to zkusí bez gólmana!
     
    31:27
    Sparta právě vstřelila branku!
    Střelu Gabriela Ricka z levé strany hřiště dokázal vršovický gólman Jan Žežulka vyrazit pouze k MICHALU SEIDLEROVI, který z první umístil balón za záda přesouvajícího se hostující brankáře. Asistence: Gabriel Rick.
     
    31:10
    Mladen Kocič obětavým skluzem srazil přihrávku Marka Radovanoviče přes libeňskou branku do zámezí.
     
    30:37
    Sparta právě vstřelila branku!
    TOMÁŠ DRAHOVSKÝ se parádní přešlapovačkou uvolnil od svého obránce a přízemní střelou umístil balón za záda vršovického gólmana Jana Žežulky.
     
    29:58
    Zdeněk Sláma se prokličkoval až do zakončení ze střední vzdálenosti, jeho nadějně vypadající střela nakonec orazítkovala pravou tyč sparťanské branky.
     
    29:41
    Tomáš Drahovským centrem na hranici velkého vápna přesně našel Michala Seidlera, který svým zakončením z voleje ale nedokázal překonat vršovického gólmana Jana Žežulku.
     
    29:16
    Tihomir Novak našel na hranici velkého vápna volného střelce Michala Seidlera, který těžké pozice nakonec těsně přestřelil branku Slavie.
     
    29:04
    Dalekonosný pokus Radima Zárubu dokázal Ondřeje Vahala vyrazit mimo ohrožení vlastní branky.
     
    28:59
    Mladen Kocič (Sparta) musel po ztrátě míče na polovině hřiště zatáhnout za záchranou brzdu, když zezadu podrazil unikajícího vršovického útočníka. Rozhodčí ho za to odměnil žlutou kartou.
     
    28:33
    Slávisté si teď v útoku moc nerozuměli, Radim Záruba se po pasu do běhu vůbec nevydal, ten tak skončil v zámezí.
     
    28:16
    Tak tohle klidně mohlo skončit gólem! Michal Seidlerem se přehozením míče na pravou nohu zbavil svého obránce a šikovně procpal balón mezi nohama Jana Žežulky, jeden z vršovických hráčů ale stihl míč na brankové čáře ještě zastavit a odkopnout ho od bezpečné vzdálenosti od vlastní branky.
     
    27:42
    Tihomir Novak (Sparta) si za zdržování hry vysloužil žlutou kartu.
     
    27:32
    Lukáš Křivánek po centru z rohu z voleje trefil pouze před sebou stojícího vršovického obránce.
     
    27:29
    Sparta si po dalším nevybíravém zákroku Gabriela Ricka připisuje druhý akumulovaný faul v druhém poločase.
     
    27:00
    Gabriel Rick v souboji na polovině nevybíravě přejel Martina Směřičku, první akumulovaný faul pro Spartu.
     
    26:51
    Slavia si za předchozí zákrok připsala druhý akumulovaný faul.
     
    26:35
    Kapitán Slavie Jan Homola to zkusil ze strany, svým nízkým zakončením nakonec míč umístil těsně vedle levé tyče libeňské branky.
     
    26:03
    Gabrielu Rickovi se v nadějné střelecké pozici zamotal míč pod nohama, sparťanský hráč tak nakonec ani nevystřelil.
     
    25:46
    Gabriel Rick chtěl v nadějné střelecké pozici ještě vrátit balón na Tomáše Drahovského, jeden z dobíhajících obránců ale dokázal srazit přihrávku do zámezí na roh.
     
    25:05
    Gabriel Rick se v samostatném úniku na vršovickou branku pokusil umístit balón po zemi k pravé tyči, to se mu ale kvůli výbornému zákrok Jana Žežulky nohou nakonec nepovedlo.
     
    24:55
    Ondřej Vahala opět v akci, tentokrát zastavil nadějně vypadající pokus Marka Radovanoviče.
     
    24:33
    Mladen Kocič parádní přihrávkou našel před vršovickou brankou úplně volného Tomáše Drahovského, který ale ze stoprocentní střelecké pozice nakonec minul.
     
    23:37
    Slavia právě vstřelila branku!
    Marko Radovanovič zády ke sparťanské brance poslal balón na nabíhajícího RADIMA ZÁRUBU, který razantním zakončením uklidil balón k levé tyči sparťanské branky. Asistence: Marko Radovanovič.
     
    23:30
    Tak to byla parádní zákrok! Střelu Radima Záruby dokázal Ondřej Vahala vyrazit pouze před sebe, kde se k dorážce dostal Igor Leovski, ani on ale nedokázal překonat zkušeného reprezentačního útočníka, který si tak na své konto připisuje další důležitý zákrok.
     
    22:50
    Sparta právě vstřelila branku!
    A je tu pátá branka domácích! Michal Seidler přihrávkou ze strany našel AMADEA, který využil opožděné reakce, uvolnil se od něj a parádní zakončením vymetl levou šibenici vršovické branky. Asistence: Michal Seidler.
     
    22:29
    Kapitán Slavie Jan Homola si v souboji s Tomášem Drahovským pomohl přidržením soupeře, tohle bude první akumulovaný faul pro Slavii ve druhém poločase.
     
    22:16
    Tomáš Drahovský ihned po zisku míče zkusil překonat vracejícího se Jana Žežulku, vršovický gólman se do své branky ale stihl vrátit včas.
     
    21:49
    Pro hostující centr na zadní tyč si vyskočil kapitán Sparty Tomáš Drahovský, který odhlavičkoval balón do bezpečné vzdálenosti od vlastní branky.
     
    21:32
    Radima Záruba to zkusil ze střed hřiště, Ondřej Vahala dokázal pokus vršovického střelce srazit nohou do zámezí.
     
    21:13
    Velká šance pro Slavii! Jan Homola se dostal do zakončení ze střední vzdálenosti, svým přízemním zakončením k pravé tyči sparťanskou branku nakonec těsně minul.
     
    20:49
    Tomáš Drahovský se po přihrávce na pravé křídlo šikovně uvolnil do zakončení, svou střelou k pravé tyči ale vršovického gólmana Jana Žežulku nepřekonal.
     
    20:40
    Kapitán domácího celku, Tomáš Drahovský, chtěl ze vzduchu umístit balón za záda Jana Žežulky, to se mu ale nakonec nepovedlo.
     
    20:32
    Přihrávku Michala Seidlera před vršovickou branku srazil Martin Brychta do zámezí, Sparta tak bude kopat roh.
     
    20:10
    Úvodní výkop druhého poločasu obstarali sparťané.
     
    20:01
    Začal druhý poločas.
     
    První dějství dnešního zápasu zatím patřilo Spartě, která si jde sebejistě za vítězstvím a nad rivalem z Vršovic vede už 4:0.

    O první branku se postaral už ve 3. minutě Michal Seidler, když dokázal po dlouhé přihrávce z první skórovat. Radost sparťanských fanoušků opět propukla o dvě minuty později, když Tomáš Drahovský našel přihrávkou přes celou šířku hřiště úplně volného Tihomira Novaka, který uklidil balón za záda přesouvajícího se Jana Žežulky. O třetí sparťanskou branku se postaral po povedené otočce a naznačení pohybu do strany Mladen Kocič. V 18. minutě se po hrubce ve vršovické obraně a nahrávce od Michala Seidlera prosadil Amadeu.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 14:26.
     
    20:00
    První poločas skončil.
     
    19:55
    Jan Žežulka si teď připsal důležitý zákrok, když dokázal rukou vypíchnout míč kličkujícímu Lukáši Křivánkovi.
     
    19:13
    Po povedené sólové akci Lukáše Křivánka, kterou ale nedokázal sparťanský útočník dovést do gólového konce, bude Sparta kopat roh.
     
    19:00
    Minuta do konce prvního poločasu.
     
    18:45
    Slávistům se dnes v koncovce nedaří. Radim Záruba se po hrubce ve sparťanské defenzívě dostal do zakončení z pozice pravého křídla, domácí branku ale nakonec minul.
     
    18:17
    Tak tohle se Slavii vůbec nepovedlo! Po krátké kombinaci se k zakončení dostal Martin Směřička, který ale nedokázal prostřelit před ním stojícího obránce.
     
    18:17
    Jelikož Gabriel Rick zalehl balón bude Slavie z bezprostřední blízkosti libeňské branky zahrávat nepřímý kop.
     
    18:13
    Proti zakončení kapitána Slavie Jana Homoly zkušeně vyběhl Ondřej Vahaly, který vlastním tělem nakonec dokázal srazit míč do zámezí.
     
    17:19
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hrubka v sešívané kombinaci končí sparťanský gólem! K míči se před vršovickou brankou dostal Michal Seidler, který z nadějné střelecké pozice ještě poslal balón na úplně volného AMADEA, který z první zakončil do poloprázdné branky Slavie. Asistence: Michal Seidler.
     
    16:13
    Přihrávka Jana Křemene na pravé křídlo byla nepřesná, míč nakonec skončil v zámezí za sparťanskou brankou.
     
    15:52
    Střelu Jana Křemene z volného kopu těsně před sparťanskou brankou tečoval Marko Radovanovič hlavou do zámezí.
     
    15:51
    Mladen Kocič zezadu poslal k zemi Marka Radovanoviče, sparťané v prvním poločase tak nasbírali už tři akumulované fauly.
     
    15:48
    Amadeu zatáhl jakožto poslední obránce za záchranou brzdu a odkopl míč z první někam na tribunu.
     
    15:38
    Oddechový čas pro domácí.
     
    15:38
    Michal Seidler se svou přihrávkou ze stranou pokusil najít volného spoluhráče před vršovickou brankou, jednomu z obránců se ale nakonec povedlo míč srazit do zámezí.
     
    14:58
    Sparta právě vstřelila branku!
    Futsalová paráda v podání MLADENA KOCIČE! Sparťanský střelec se šikovně obtočil okolo vršovického obránce, uvolnil se do strany a poslal balón za záda přemisťujícího se hostujícího gólmana.
     
    14:06
    Tomáš Drahovský si po ztrátě míče pomohl přidržením Radima Záruby, druhý akumulovaný faul pro Spartu.
     
    13:49
    Důležitý obranný zákrok si teď připsal jeden ze sešívaných, když na poslední chvíli obral unikajícího Gabriela Ricka o míč.
     
    13:02
    Gabriel Rick povedeným centrem našel za hranicí vápna Tomáše Drahovského, který zakončením z voleje orazítkoval levou tyč vršovické branky!
     
    13:00
    Gabriel Rick se po povedené sparťanské kombinaci dostal do zakončení z pravé strany hřiště, Jan Žežulka dokázal nadějně vypadající pokus směřující k pravé tyči vyboxovat do zámezí.
     
    12:52
    Martin Směřička podrazil nohy Tomáši Drahovskému, čtvrtý akumulovaný faul pro Slavii!
     
    12:14
    Ani Martin Směřička neudržel nervy na uzdě a dojel souboj s Gabrielem Rickem. Sešívaní nezvládají dnešní utkání psychicky, na svém kontě totiž mají už třetí akumulovaný faul.
     
    12:11
    Jan Homola teď zbytečně dohrál souboj s Tomášem Drahovským, druhý akumulovaný faul pro Slavii.
     
    12:02
    Martin Brychta to z hranice velkého vápna zkusil z otočky, branku Sparty ale minul.
     
    11:34
    Radim Záruba to zkusil z velké dálky, Ondřej Vahala razantní pokus sešívaného střelce doprostřed branky dokázal vyrazit mimo ohrožení vlastní branky.
     
    11:18
    Lukáš Křivánek se pokusil obtočit okolo svého obránce na polovině hřiště, to se mu nakonec nepovedlo, míč mu totiž utekl do zámezí.
     
    10:48
    Tomáš Drahovský se dostal do zakončení ze střední vzdálenosti, Jan Žežulka dokázal pokus nejlepšího slovenského futsalisty vyboxovat na roh.
     
    10:43
    Jan Křemen si teď připisuje opravdu důležitý obranný zákrok, když dostihl unikajícího Mladena Kociče a odvážným zákrokem mu vypíchl míč.
     
    10:02
    Další šance pro Spartu! Tomáš Drahovský naznačením střely a potažením balónu do strany obelstil sešívaného obránce, jeho následné zakončení z hranice velkého vápna ale nebylo přesné, míč nakonec proletěl těsně vedle pravé tyče vršovické branky.
     
    09:32
    Centr Jana Křemene z levé strany hřiště srazil jeden ze sparťanských obránců přímo do náruče gólmana Ondřeje Vahaly.
     
    08:43
    Proti pasu za hostující obranu vyběhl Jan Žežulka, který skluzem na poslední chvíli dokázal odkopnout míč do zámezí.
     
    08:12
    Obrovská šance pro Slavii! Zakončení Zdeňka Slámy z pravé strany dokázal Ondřej Vahala vyrazit pouze k Martinu Směřičkovi, který ale nakonec ze stoprocentní pozice libeňskou branku těsně minul.
     
    07:42
    Radim Záruba tu zkusil z pravé strany, branku Sparty ale nakonec minul.
     
    07:30
    Tak to byla fotbalová nádhera! Mladen Kocič si v samostatném úniku na sešívanou branku jednoduchou koloběžkou položil Jana Žežulku na zem, nebýt včasného zásahu jednoho z vršovických obránců, mohla by se Sparta radovat z další vstřelené branky.
     
    06:39
    Přihrávku Mladena Kociče za sešívanou obranu vystihl gólman Jan Žežulka, který z první odkopl míč do zámezí.
     
    05:50
    Po obrovské hrubce v hostující rozehrávce se dostal Lukáš Křivánek do zakončení ze střední vzdálenosti z osy hřiště, vršovický gólman Jan Žežulka dokázal nakonec pokus sparťanského střelce vytáhnout nad břevno vlastní branky.
     
    05:44
    Amadeu to zkusil z velké dálky, branku Slavie ale nakonec minul.
     
    05:14
    Martin Směřička našel povedeným centrem za hranicí velkého vápna volného Radima Zárubu, který to zkusil z voleje. Branku Sparty ale nakonec minul.
     
    05:11
    Přihrávka vršovického gólmana před domácí branku srazil Tihomir Novak na roh.
     
    05:03
    Radim Záruba byl při svém průniku středem hřiště podražen Amadeem, Sparta si tak připisuje první akumulovaný faul v dnešním zápase.
     
    04:50
    Oddechový čas pro hosty.
     
    04:50
    Sparta právě vstřelila branku!
    A už je to o dvě branky! Tomáš Drahovský parádním pasem přes celou šířku našel u levé tyče vršovické branky úplně volného TIHOMIRA NOVAKA, který z první poslal míč za záda přesouvajícího se Jana Žežulky. Asistence: Tomáš Drahovský.
     
    04:49
    Střelu Tomáše Drahovského z pravé strany hřiště srazil jeden z hostujících obránců vlastním tělem do zámezí.
     
    04:41
    Marko Radovanovič si na polovině hřiště pomohl zpracovat míč rukou, do útoku se teď tak podívá Sparta.
     
    04:11
    Pro pas sparťanského útočníka Amadea si vyběhl vršovický gólman Jan Žežulka, který odkopl míč do stropu vršovické branky.
     
    03:25
    Mladen Kocič dokázal vybojovat balón na polovině hřiště, svou přihrávkou už ale nedokázal najít úplně volného sparťanského kapitána Tomáše Drahovského.
     
    03:09
    Pas Michala Seidlera na levé křídlo na Mladena Kociče nebyl přesný, balón tak nakonec skončil v zámezí.
     
    02:23
    Sparta právě vstřelila branku!
    A máme tu první branku utkání! Jeden ze sparťanských hráčů našel před vršovickou brankou přihrávkou přes celou délku hřiště úplně volného MICHALA SEIDLERA, který z první uklidil balón za záda gólmana Jana Žežulky.
     
    01:55
    Radim Záruba sice dokázal vystihnout přihrávku mířící na Gabriela Ricka, míč mu ale nakonec utekl do zámezí.
     
    01:44
    Tak to byla velká šance! Martin Brychta se šikovně prosmýkl okolo obránce podél pravé lajny a bodlem se pokusil umístit míč po zemi ke vzdálenější tyči, branku Sparty nakonec těsně minul.
     
    01:19
    Sešívaná kombinace na polovině hřiště byla nepřesná, míč tak skončil až u domácího gólmana Ondřeje Vahaly.
     
    00:57
    Zakončení Radima Záruba ze střední vzdálenosti domácí branku neohrozilo, míč proletěl minimálně metr vedle pravé tyče.
     
    00:21
    Martin Brychta se naznačením pohybu uvolnil k levé lajně a přes nohu obránce vystřelil. Zakončení vršovického útočníka nemělo dostatečnou přesnost, Ondřej Vahala tak bez větších problémů schoval balón v náruči.
     
    00:03
    /vodní výkop obstaral hostující útočník Radim Záruba, jako první tak půjde do útoku Slavia.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Kapitánu obou celků, Tomáš Drahovský a Jakub Hromada, si už potřásli pravicí. Na úvodním losu byl úspěšnější vršovický kapitán, výhodu úvodního výkopu tak bude mít Slavia.
     
    Hráči už jsou na hřišti. Domácí nastoupí v tradičních rudých dresech, hosté z Vršovic přijeli v červeno-bílé "sešívané" kombinaci.
     
    Úvodní sestavy:

    AC Sparta Praha: Vahala (Plecitý) – Rick, Kocič, Amdaeu, Novak, Fejzullahi, Drahovský (C), Křivánek, Hora, Seidler

    SK Slavia Praha: Žežulka (Karpiak) – Brychta, Plíšek, Směřička, Jošt, Leovski, Sláma, Radovanovič, Homola (C), Záruba, Hájek, Křemen

    Rozhodčí: Kaštánek, Lasch – Vlašič.
     
    Ještě jednou vás zdravíme, tentokrát přímo z pražské Libně, kde za necelou půlhodinu propukne duel mezi domácí Spartou a Slavií. Přejeme příjemnou zábavu.
     
    PREVIEW ZÁPASU

    Základní část nejvyšší futsalové ligy se pomalu chýlí ke svému konci. Šlágrem 20. kola VARTA Futsal ligy bude derby pražských "S" ve kterém se proti sobě postaví Sparta a Slavia. Futsalové derby se odehraje několik hodin před tím fotbalovým, lze tak očekávat poměrně solidní návštěvu.

    Favoritem nedělního utkání jsou domácí. Ti po devatenácti odehraných zápasech okupují třetí příčku, případná výhra by je navíc mohla dostat na dostřel momentálně druhé Plzně. I slávisté ale mají o co bojovat, na čtvrté Teplice ztrácí pouze bod.

    Poslední vzájemné utkání dopadlo lépe pro Spartu. Ta si z Vršovic vezla tři body za pohodlnou výhru 9:0.

    POSLEDNÍ 3 VZÁJEMNÉ ZÁPASY:

    12.01.2019 Slavia – Sparta 2:5
    15.10.2019 Sparta – Slavia 5:2
    15.11.2019 Slavia – Sparta 0:9
     
    Krásné poledne všem futsalovým fanouškům! Vítáme vás u on-line přenosu z utkání VARTA Futsal ligy mezi AC Sparta Praha a SK Slavia Praha. Zápas začíná ve 13:30 a bude vás jím provázet Libor Kokoška.

    Libor Kokoška

    Branky: 3. Seidler, 5. Novak (Drahovský), 15. Kocič, 18. Amadeu (Seidler), 23. Amadeu (Seidler), 31. Drahovský, 32. Seidler (Rick), 34. Drahovský (Seidler), 36. Drahovský (pen.), 37. Novak (Amadeu), 40. Hora – 24. Zaruba (Radovanovič), 40. Leovski (Radovanovič)

    Karty:   28. Novak (SPA), 29. Kocič (SPA), 40. Křivánek (SPA)   34. Směřička (SLA), 36. Homola (SLA)


    Sparta Praha: Vahala (Plecitý) – Rick, Kocič, Amdaeu, Novak, Fejzullahi, Drahovský (C), Křivánek, Hora, Seidler
    SK Slavia Praha: Žežulka (Karpiak) – Brychta, Plíšek, Směřička, Jošt, Leovski, Sláma, Radovanovič, Homola (C), Záruba, Hájek, Křemen

    Rozhodčí: Kaštánek, Lasch – Vlašič
    thejrc.org