Sparta – Slavia 11:2 (kon.) | Svarog Teplice – Hodonín 8:1 (kon.)
konec
Sparta Praha
11:2 (4:0)
SK Slavia Praha
Neděle 08.03.2020, 13:30 • UNYP Arena, Praha • 1. Futsal liga • 20. kolo
Předzápasové kurzy
     
    39:48
    Sparta právě vstřelila branku!
    A máme tu jedenáctou domácí branku! MARTIN HORA se šikovně uvolnil obránce a zakončením doprostřed branky prostřelil i vršovického gólmana Marka Karpiaka.
     
    39:22
    Slavia právě vstřelila branku!
    Marko Radovanovič našel na volného IGORA LEOVSKIHO, který zakončením k tyči uklidil balón za záda Ondřeje Vahaly. Asistence: Marko Radovanovič.
     
    36:35
    Sparta právě vstřelila branku!
    A máme tu desátou domácí branku! Mladen Kocič našel Amadea, který z pozice pravého křídla poslal z první balón na úplně volného TIHOMIRA NOVAKA u levé tyče. Tomu už je zbývalo doklepnout míč za záda přesouvajícího se vršovického gólmana. Asistence: Amadeu.
     
    35:11
    Sparta právě vstřelila branku!
    TOMÁŠ DRAHOVSKÝ sebejistě uklidil balón k pravé tyči vršovické branky! Marek Karpiak se po balónu jen marně natahoval. Sparťanský kapitán tak touto trefou kompletuje hattrick v dnešním zápase.
     
    33:28
    Sparta právě vstřelila branku!
    Po pasu Michala Seidlera si TOMÁŠ DRAHOVSKÝ se štěstím obhodil vršovického gólmana Marka Karpiaka a jednoduše zakončil balón do prázdné hostující branky . Asistence: Michal Seidler.
     
    31:27
    Sparta právě vstřelila branku!
    Střelu Gabriela Ricka z levé strany hřiště dokázal vršovický gólman Jan Žežulka vyrazit pouze k MICHALU SEIDLEROVI, který z první umístil balón za záda přesouvajícího se hostující brankáře. Asistence: Gabriel Rick.
     
    30:37
    Sparta právě vstřelila branku!
    TOMÁŠ DRAHOVSKÝ se parádní přešlapovačkou uvolnil od svého obránce a přízemní střelou umístil balón za záda vršovického gólmana Jana Žežulky.
     
    23:37
    Slavia právě vstřelila branku!
    Marko Radovanovič zády ke sparťanské brance poslal balón na nabíhajícího RADIMA ZÁRUBU, který razantním zakončením uklidil balón k levé tyči sparťanské branky. Asistence: Marko Radovanovič.
     
    22:50
    Sparta právě vstřelila branku!
    A je tu pátá branka domácích! Michal Seidler přihrávkou ze strany našel AMADEA, který využil opožděné reakce, uvolnil se od něj a parádní zakončením vymetl levou šibenici vršovické branky. Asistence: Michal Seidler.
     
    17:19
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hrubka v sešívané kombinaci končí sparťanský gólem! K míči se před vršovickou brankou dostal Michal Seidler, který z nadějné střelecké pozice ještě poslal balón na úplně volného AMADEA, který z první zakončil do poloprázdné branky Slavie. Asistence: Michal Seidler.
     
    14:58
    Sparta právě vstřelila branku!
    Futsalová paráda v podání MLADENA KOCIČE! Sparťanský střelec se šikovně obtočil okolo vršovického obránce, uvolnil se do strany a poslal balón za záda přemisťujícího se hostujícího gólmana.
     
    04:50
    Sparta právě vstřelila branku!
    A už je to o dvě branky! Tomáš Drahovský parádním pasem přes celou šířku našel u levé tyče vršovické branky úplně volného TIHOMIRA NOVAKA, který z první poslal míč za záda přesouvajícího se Jana Žežulky. Asistence: Tomáš Drahovský.
     
    02:23
    Sparta právě vstřelila branku!
    A máme tu první branku utkání! Jeden ze sparťanských hráčů našel před vršovickou brankou přihrávkou přes celou délku hřiště úplně volného MICHALA SEIDLERA, který z první uklidil balón za záda gólmana Jana Žežulky.

    Libor Kokoška

    Branky: 3. Seidler, 5. Novak (Drahovský), 15. Kocič, 18. Amadeu (Seidler), 23. Amadeu (Seidler), 31. Drahovský, 32. Seidler (Rick), 34. Drahovský (Seidler), 36. Drahovský (pen.), 37. Novak (Amadeu), 40. Hora – 24. Zaruba (Radovanovič), 40. Leovski (Radovanovič)

    Karty:   28. Novak (SPA), 29. Kocič (SPA), 40. Křivánek (SPA)   34. Směřička (SLA), 36. Homola (SLA)


    Sparta Praha: Vahala (Plecitý) – Rick, Kocič, Amdaeu, Novak, Fejzullahi, Drahovský (C), Křivánek, Hora, Seidler
    SK Slavia Praha: Žežulka (Karpiak) – Brychta, Plíšek, Směřička, Jošt, Leovski, Sláma, Radovanovič, Homola (C), Záruba, Hájek, Křemen

    Rozhodčí: Kaštánek, Lasch – Vlašič
    thejrc.org