Buffalo – Washington 3:2 (2:1 po s.n.) | Winnipeg – Arizona 4:2 (kon.) | St. Louis – Florida 1:2 (kon.)
Edmonton – Vegas 2:3 (po pr.) | Los Angeles – Colorado 3:1 (kon.)
konec
Mountfield HK
3:5 (0:1, 2:1, 1:3) Stav série: 1:1
HC Energie Karlovy Vary
Úterý 10.03.2020, 19:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Generali play off Tipsport extraligy • Předkolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mne je to pro dnešek vše. S konstatováním, že nás čekají ještě přinejmenším dva zápasy této vyrovnané osmifinálové série se s vámi loučím a přeji vám pěkný zbytek úterního večera a příjemný zbytek týdne. Někdy brzy se budu opět těšit u dalšího textového přenosu. Z prázdné ČPP Arény se s vámi do té doby loučím, na počtenou. (21:43:41)
     
    Střely na bránu v třetí třetině (celkem):

    Mountfield HK – 10 (31)
    HC Energie Karlovy Vary – 12 (34)
     
    Nejlepší hráči utkání:

    Mountfield HK – Aleš Jergl
    HC Energie Karlovy Vary – Václav Skuhravý
     
    Druhý duel osmifinálové série mezi Hradcem a Vary je u konce. Oba celky v něm ukázaly hodně síly a utkání se několikrát překlopilo z jedné strany na druhou. V závěru to však byli Energetici, kteří byli na ledové ploše dominantní, a tak lze jejich vítězství hodnotit jako zasloužené. Na západ Čech se tak pojede za vyrovnaného stavu na utkání – 1:1. O dnešní výhře týmu trenéra Pešouta rozhodla bleskurychlá dorážka Vojtěcha Poláka minutu a půl před koncem základní hrací doby.
     
    Konec zápasu.
    59:54 Tomáš VONDRÁČEK - 3:5
    Zdroj: Hokejka TV
     
    59:54
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Lev na buly neuspěl, Vary získaly puk a po pravé straně ho vyhodily ven. TOMÁŠ VONDRÁČEK za ním vystartoval jako raketa a v brankovišti jej sklepl do prázdné klece Lvů – 5:3. Máme rozhodnuto! Asistence: Dominik Graňák.
     
    59:46
    Eklund vystřelil z levého kruhu a Novotný vyjel, aby dal najevo, že si pro střelu jde. Následně ji zkrotil na hrudi. Vary jsou blízko těsné výhře.
     
    59:18
    Mazanec spěchá na střídačku, Hradec se natlačil do útočného pásma a hraje se šesti bruslaři v poli!
     
    59:06
    54 sekund před koncem základní hrací doby se vhazuje u útočné modré Lvů. Ti tentokrát nedokázali touš získat a Eklund musí znovu založit akci od své klece.
     
    58:56
    Ještě minutu a čtyři vteřiny se bude hrát ve třetí třetině. Buly před Mazancem vyznělo lépe pro Lvy, Eklund zatáhl hru ke své kleci a sám jde nyní kupředu, hru ale zastavuje ofsajd.
    58:26 Vojtěch POLÁK - 3:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    58:26
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Západočeši šli za výhrou a po této akci si ji nejspíš odnesou, protože vedou 4:3! Tlak v pásmu Lvů měli nyní obrovský. Nakonec Černoch bekhendem vystřelil z mezikruží, Mazanec betonem vykopl jen k VOJTĚCHU POLÁKOVI, jenž rychle vrátil puk do sítě! Asistence: Jiří Černoch, Martin Kohout.
     
    58:05
    Nepříjemně teď Karlovy Vary zatápí před Mazancem, dvě rány od modré čáry však byly sraženy chumlem hráčů před hradeckou svatyní.
     
    57:29
    Novotný vyjel za svou bránu a rozehrává do rohu pro své beky, ti dlouhým pasem přenesli hru a Energie motá Mountfield v jeho pásmu.
     
    57:15
    Další vhazování tentokrát po pravé ruce gólmana Energie vyznělo lépe pro Hradec. Šalda hned po buly pálil z levé strany od modré čáry vysoko nad!
     
    56:58
    Buly před Novotným vyznělo lépe pro Energetiky, kteří vyhodili po pravém hrazení na další icing, takže se hra vrací na původní místo.
     
    56:52
    Další nahození na svou branku si Filip Novotný pohlídal a následuje komerční pauza a poslední úklid hrací plochy v základní hrací době.
     
    56:35
    Pěkná kombinace útočného tria Energetiků. Puk dostal na osu hřiště Koblasa, který tísněn pálil jen těsně vedle!

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 22. Perret (Jergl), 27. Jergl (TS), 56. Koukal (Smoleňák) – 1. Flek (Gríger), 37. Eminger (V. Polák, Graňák), 42. Skuhravý (Vondráček), 59. V. Polák (Černoch, Kohout), 60. Vondráček (Graňák)


    Mountfield HK: Mazanec (Š. Lukeš) – Nedomlel (A), Eklund, Cibulskis, Čáp, F. Pavlík (A), Šalda, Šidlík – Smoleňák (C), Koukal, Dragoun – Jergl, Klíma, Perret – Orsava, Cingel, R. Pavlík – M. Chalupa, Lev, R. Pilař.
    HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný (Bednář) – Stříteský, Šenkeřík, Plutnar, Graňák (A), M. Rohan, Eminger, Šafář – Flek, Gríger, T. Rachůnek (A) – Koblasa, T. Mikúš, O. Beránek – Kohout, Černoch, V. Polák – Vondráček, Skuhravý (C), Osmík.

    Rozhodčí: Kika, Svoboda – Bryška, Špringl
    Mountfield HK 1 1 K. Vary
    #1 Pondělí 09.03.2020 • 19:00
    Mountfield HK - K. Vary 3:1
    #2 Úterý 10.03.2020 • 19:00
    Mountfield HK - K. Vary 3:5
    bahis siteleri