Chicago – San Jose 6:2 (kon.) | Edmonton – Winnipeg 2:4 (kon.) | Colorado – NY Rangers 3:2 (po pr.)
Anaheim – St. Louis 2:4 (kon.) | Los Angeles – Ottawa 3:2 (kon.)
zrušeno
VHK ROBE Vsetín
0:0 (-:-, -:-, -:-)
HK Mladí Draci Šumperk
Čtvrtek 12.03.2020, 14:00 • Zimní stadion Na Lapači • Extraliga dorostu - play-down • 21. kolo
Partner:
     
    Výkonný výbor Českého svazu ledního hokeje z.s. na svém dnešním jednání dne 12.3.2020 rozhodl s okamžitou platností o zrušení všech zbývajících utkání ELIOD extraligy dorostu.

    Tímto rozhodnutím se tedy ruší i dnešní utkání Vsetína a Šumperku.

    My se tedy s vámi pro tuto sezónu loučíme, a doufáme, že se brzy setkáme u dalšího onlajn přenosu v další sezóně. (13:18:58)
     
    VHK ROBE Vsetín
    Vsetínský dorost se v minulém týdnu utkal s Technikou. Zápas byl v první třetině gólově vyrovnaný, ale lépe na tom byli Brněnští, kteří byli týmem, jenž se dostal do vedení. Ve druhé periodě se vše obrátilo a ve vedení byli Vsetínští, kteří svůj náskok udrželi až do konce utkání. Ve druhém zápasu jim štěstí již nepřálo. Po většinu první periody se vsetínskému dorostu dařilo držet Jihlavu zkrátka, ale nakonec se jí podařilo prosadit. Ve druhé periodě žádný gól nepadl. Až v poslední části zápasu se Vysočané opět dostali k úspěšným střelám, díky kterým se jim podařilo ještě třikrát prosadit.

    HK Mladí Draci Šumperk
    Šumperský dorost na tom podobně jako Vsetín. Drakům se ale nejprve nepovedlo první utkání, a to s Třemošnou. První třetina končila za vyrovnaného stavu 1:1. Ve druhé periodě byli šumperští zaskočeni, neboť jim soupeř během této třetiny nastřílel hned 4 góly. Tento stav se drakům do konce utkání nepodařilo vyrovnat. Druhý zápas s Kladnem byl o něco veselejší. Soupeři se podařilo prosadit pouze jednou, zatímco Šumperk byl hned od počátku utkání ve vedení, které po zbytek utkání jen navyšovali.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu, kdy se v rámci ELIOD extraligy dorostu–o udržení proti sobě postaví VHK ROBE Vsetín a HK Mladí Draci Šumperk. Utkání začíná v 14:00.
    Branky a nahrávky:


    VHK ROBE Vsetín:
    HK Mladí Draci Šumperk:
    ocianews.com