Toronto – Nashville 0:0 (odl.) | Montreal – Buffalo 0:0 (odl.) | Tampa – Philadelphia 0:0 (odl.)
New Jersey – Carolina 0:0 (odl.) | Washington – Detroit 0:0 (odl.) | Columbus – Pittsburgh 0:0 (odl.)
Minnesota – Vegas 0:0 (odl.) | Dallas – Florida 0:0 (odl.) | Calgary – NY Islanders 0:0 (odl.)
Arizona – Vancouver 0:0 (odl.)
odloženo
Tampa Bay Lightning
0:0 (-:-, -:-, -:-)
Philadelphia Flyers
Pátek 13.03.2020, 00:00 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Předzápasové kurzy
Videopřenos
Partner:
     
    Nakonec se dnešní zápas opravdu neodehraje! Z důvodu pandemie Koronaviru je NHL přerušena, s tím, že opatření se týká už dnešních zápasů. Kdy se Národní hokejová liga znovu rozjede, zůstává otázkou... (18:42:29)
     
    V současné době je však otázkou, jak to bude s NHL dále! Ve Spojených státech už byla přerušena NBA, jelikož jeden z hráčů byl pozitivně testován na Koronavirus. Samotná NHL bude jednat s hráčskou asociací, výsledek by měl být znám snad někdy k večeru. Ve hře je posunutí dnešních zápasů, či dokonce přerušení/zrušení probíhající sezóny!
     
    Československá stopa v utkání

    Ondřej Palát (TBL) 69 zápasů, 17+24
    Erik Černák (TBL) 67 zápasů, 5+7
    Jan Rutta (TBL) 33 zápasů, 1+6 (zranění)

    Jakub Voráček (PHI) 69 zápasů, 12+44
     
    Poslední vzájemný zápas:

    Tampa – Philadelphia 5:3

    Branky a nahrávky: 4. Killorn (Shattenkirk, Sergačjov), 15. Paquette (T. Johnson, Maroon), 23. Verhaeghe (Hedman, Gourde), 53. B. Point (Stamkos, Kučerov), 60. Kučerov (Stamkos) – 29. Provorov (Giroux, Couturier), 56. J. van Riemsdyk (Niskanen, Sanheim), 57. Giroux (Provorov, Konecny).

    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (McElhinney) – Černák, Hedman (A), Sergačjov, Shattenkirk, Coburn, L. Schenn – Stamkos (C), B. Point, Kučerov – Palát, Cirelli, Killorn (A) – Paquette, T. Johnson, Maroon – Verhaeghe, Stephens, Gourde.

    Philadelphia Flyers: Hart (Elliott) – Provorov, Niskanen, Sanheim, P. Myers, Hägg, Braun – Giroux (C), Couturier (A), Voráček – Farabee, K. Hayes (A), Konecny – J. van Riemsdyk, Laughton, Pitlick – M. Raffl, Bunnaman, Aube-Kubel.
     
    Philadelphia Flyers

    Philadelphia taktéž neměla vůbec dobrý start do sezóny, ale nyní hraje opravdu dobře. Po šedesáti devíti zápasech má totiž na svém kontě devětaosmdesát bodů, které ji řadí na druhé místo Metropolitní divize. Na třetí Pittsburgh má náskok bodů tří. Flyers brali z posledních tří zápasů výhry dvě, když porazili Carolinu 4:1 a Buffalo 3:1. V zatím posledním utkání ale padli na svém ledě v duelu s Bostonem 0:2.

    Nejproduktivnější hráči:
    Travis Konecny – 61 bodů (24+37)
    Sean Couturier – 59 bodů (22+37)
    Jakub Voráček – 56 bodů (12+44)
     
    Tampa Bay Lightning

    Tampa znovu ukazuje, že je jedním z hlavních adeptů na zisk Stanley Cupu. Začátek sezóny byl sice hodně špatný, avšak nyní se drží na druhém místě Atlantické divize, když v sedmdesáti zápasech získala dvaadevadesát bodů. Na třetí Toronto má už nyní náskok bodů jedenáct. Lightnings dokázaly vyhrát z posledních tří zápasů jen jednou, když porazily Boston na jeho ledě 5:3. Následovali však porážky s Detroitem 4:5 a s Torontem 1:2.

    Nejproduktivnější hráči:
    Nikita Kučerov – 85 bodů (33+52)
    Steven Stamkos – 66 bodů (29+37)
    Brayden Point – 64 bodů (25+39)
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 00:00.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky:


    Tampa Bay Lightning:
    Philadelphia Flyers:
    ocianews.com