Knejzlík (LIB) - Bartošák (ZLN) 10:1 (7:1) (kon.) | Žitný (TEP) - Nečas (BOH) 3:0 (2:0) (kon.)
Bartošák (ZLN) - Matoušek (JAB) 3:1 (2:0) (kon.) | Nečas (BOH) - Číž (OVA) 1:1 (1:0) (kon.)
Knejzlík (LIB) - Matoušek (JAB) 13:3 (5:1) (kon.) | Žitný (TEP) - Číž (OVA) 3:2 (1:1) (kon.)
konec
Knejzlík (LIB) - Matoušek (JAB)

13:3 (5:1)

Sobota 04.04.2020, 19:00FIFA 20: Datart e:LIGA Challenge • Skupina B
     
    Zastaví někdo Karla Knejzlíka? Liberecký hráč hraje s velkým sebevědomím, v sobotním programu Datart e:LIGY Challenge nastřílel neuvěřitelných 23 branek, když po vítězství 10:1 nad Bartošákem deklasoval v podještědském derby 13:3 Jana Matouška. Knejzlík má na kontě šest bodů, díky čemuž si zajistil postup do vyřazovací fáze, neboť lze jen těžko předpokládat, že oba jeho soupeři by mohli mít při shodném počtu bodů lepší skóre. Matoušek naopak bude muset v odvetách pořádně zabrat, kromě derby totiž prohrál i se zlínským Bartošákem. (19:22:16)

     
    Konec zápasu.
     
    19:18
    KONEC: Knejzlík (LIB) – Matoušek (JAB) 13:3

    Desítka skutečně padla. A ani u té nezůstalo. Karel Knejzlík si podmanil podještědské derby ve velkém stylu, rivala Jana Matouška zničil 13:3.
     
    19:13
    Knejzlík (LIB) – Matoušek (JAB) 8:2

    O vítězi není pochyb. Londýnská Chelsea vstřelila Neapoli už osm gólů a ve vzduchu je další dvouciferný výsledek. Italský celek z brejků zaznamenal alespoň dva čestné zásahy. Do konce zápasu zbývá poslední půl hodina.
     
    19:08
    Knejzlík (LIB) – Matoušek (JAB) 5:1

    Jabloneckému fotbalistovi se sice podařilo snížit na rozdíl jediné branky, jenže následovaly další tři úspěšné zásahy jeho soupeře. Karel Knejzlík hraje s velkým klidem, po první půli vede 5:1.
     
    19:03
    Knejzlík (LIB) – Matoušek (JAB) 2:0

    Liberecký hráč potvrzuje roli favorita. Zatím to není taková kanonáda jako proti Bartošákovi, Matouškovi vstřelil po dvou krásných kombinačních akcích zatím "jen" dva góly.
     
    19:00
    Knejzlík (LIB) – Matoušek (JAB) 0:0

    Karel Knejzlík neměl žádný důvod měnit tým, pokračuje s londýnskou Chelsea. Jan Matoušek hrál proti Bartošákovi za Manchester City, nyní zvolil Neapol.
     
    Utkání začalo.
     
    Karel Knejzlík je v podještědském derby obrovským favoritem. V prvním duelu porazil 10:1 Lukáše Bartošáka, zatímco Jan Matoušek se stejným hráčem 1:3 prohrál.
     
    Sobotní program skupiny B uzavře severočeské derby mezi Karlem Knejzlíkem a Janem Matouškem. Liberecký záložník bude favoritem, avšak jak známo, v derby se může stát úplně cokoliv.
     
    Ve skupině hraje každý s každým dvakrát. Z každé skupiny postupují top 2 hráči do playoff. Za výhru jsou klasicky tři body, za remízu jeden.
     
    Hráči budou hrát ze svých domovů a budou se připojovat online. Komentáře všech duelů se zhostí jeden z nejlepších profesionálních hráčů FIFY v Česku Emerickson, jinak hráč Sparta eSports.
     
    Obsazení základních skupin Datart e:LIGA Challenge:

    Skupina A: Provod (SLA), Trmal (SLO), Železník (OPA)
    Skupina B: Bartošák (ZLN), Knejzlík (LIB), Matoušek (JAB)
    Skupina C: Beneš (OLO), Kopic (PLZ), Kříž (PRI)
    Skupina D: Číž (OVA), Nečas (BOH), Žitný (TEP)
     
    V první fázi turnaje Datart e:LIGA Challenge se hráči utkají v základních skupinách, když proti sobě nastoupí dvakrát ve dvou hracích dnech. Nejlepší dva hráči ze tříčlenných skupin pak postoupí do klasického play-off, které se odehraje v polovině dubna již systémem BO3, tedy na dva vítězné zápasy. Do všech soubojů vstoupí hráči s rovnými podmínkami, jelikož se bude hrát v hracím formátu tzv. 85rated kickoff, což spočívá v pravidle, že si soupeři před utkáním zvolí libovolný klub ze hry, jehož hráči pak uměle obdrží shodné kvality všech parametrů srovnané na úroveň 85.
     
    Všem fotbalovým fanynkám a fanouškům přeju krásný sobotní podvečer! Ještě chvíli potrvá, než se ligoví fotbalisté kvůli pandemii koronaviru vrátí na trávníky, proto vznikl turnaj s názvem Datart e:LIGA Challenge, v němž se bude soupeřit ve virtuální hře FIFA 20. Do akce se zapojí po jednom hráči ze dvanácti klubů FORTUNA:LIGY a ten vítězný bude moci rozhodnout o příjemci daru ve výši 100 tisíc korun, který věnuje Ligová fotbalová asociace ze svého nadačního fondu Zelený život na podporu aktuálního boje proti koronaviru.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 19:00.

    Milan Huppert

    thejrc.org