Regensburg – Kiel 2:2 (kon.) | Bochum – Heidenheim 3:0 (kon.) | Aue – Sandhausen 3:1 (kon.)
Karlsruher SC – Darmstadt 2:0 (kon.)
konec
VfL Bochum
3:0 (2:0)
1.FC Heidenheim 1846
Sobota 16.05.2020, 13:00 • Rewirpowerstadion, Bochum • 2. německá Bundesliga • 26. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (14:53:48)
     
    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 5:5. Rohy: 2:6. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 15:12.
     
    Je konec! Bochum zvládla restart druhé nejvyšší německé soutěžě na výbornou a poráží Heidenheim vysoko 3:0. Fotbalisté v černých dresech se do vedení dostali ve 12. minutě hlavičkou Losilly. Hosté mohli bleskově vyrovnat, ale domácí brankář zlikvidoval tvrdou střelu ze střední vzdálenosti. Deset minut před přestávkou navíc přidal druhý domácí zásah Jordi Osei-Tutu. Po změně stran se sice Heidenheim tlačil do útoku, ale po chybě v obraně přidal třetí branku Bochumi útočník Silvere Ganvoula.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Heidenheim v závěru nastavení kombinuje na levé straně hrací plochy, jenže nikdo v červeném dresu se zatím není schopen dostat do pokutového území.
     
    90+1
    Nastavují se dvě minuty!
     
    90
    Tobias Mohr si došel pro přihrávku na vlastní polovinu, obratně se s míčem otočil a rozehrál na levé křídlo. Ani tato akce Heidenheimu nevedla k centru do velkého vápna.
     
    89
    Manuel Riemann odkopl míč před dobíhajícím soupeřem daleko z vlastní poloviny hrací plochy. Fotbalisté Heidenheimu však ihned rozjeli novou akci.
     
    88
    Před branku domácího celku přiletěl nadýchaný centr z pravé strany hrací plochy, ale domácí obrana si bez problémů poradila a odehrála míč na roh.
     
    87
    Maurice Multhaup dostal přihrávku na polovinu soupeře, krásnou kličkou se jej zbavil a rozehrál na pravou stranu. Hosté se snaží alespoň o čestný zásah.
     
    86
    Silvere Ganvoula se v souboji po autovém vhazování dopustil útočného faulu, za který dostává žlutou kartu.
     
    85
    Do rozehrávky hostujícího mužstva se opět musel zapojit také Kevin Müller. Gólman Heidenheimu vyhodil míč na levou stranu, kde ale nebyl nikdo v červeném.
     
    84
    Danilo Soares prošel z levého křídla na hranici velkého vápna, kde se odpoutal od obránce, jenže už neměl dostatek času na zakončení.
     
    83
    Marnon-Thomas Busch dostal přihrávku na pravou stranu hrací plochy, nicméně nikdo v červeném dresu se k jeho pobídce nedostal. Domácí hlavičkáři jsou bezchybní.
     
    82
    Marnon-Thomas Busch nakopl míč z poloviny hrací plochy na hranici velkého vápna, jenže tam nebyl nikdo v červeném dresu Heidenheimu. Na trávníku nyní kralují defenzivy.
     
    81
    Střídající Bella-Kotchap sprintoval za nákopem za obranu hostujícího celku. Jeden z obránců se s ním ale stačil vrátit a odkopl míč do zámezí.
     
    80
    Střídání v týmu 1.FC Heidenheim 1846: ze hřiště odchází Timo Beermann, přichází Kevin Sessa.
    Střídání v týmu VfL Bochum: ze hřiště odchází Cristian Gamboa, přichází Armel Bella-Kotchap.
    Střídání v týmu VfL Bochum: ze hřiště odchází Jordi Osei-Tutu, přichází Tom Weilandt.
     
    79
    Silvere Ganvoula si naběhl na krásnou přihrávku mezi obránce v červených dresech, jenže vinou špatného zpracování zapomněl míč za sebou. V opačném případě by postupoval sám na brankáře.
     
    78
    Heidenheim se usadil na polovině soupeře a kombinuje s míčem na kopačkách. Nikdo v červených dresech ale není schopen zakončit.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 12. Losilla, 35. Osei-Tutu, 65. Ganvoula

    Karty:   40. Lambropoulos (BOC), 86. Ganvoula (BOC)


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 5:5. Rohy: 2:6. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 15:12.
    VfL Bochum: Riemann – Gamboa (80. Bella-Kotchap), Lambropoulos, Leitsch, Soares – Osei-Tutu (80. Weilandt), Losilla (C), Tesche, Žulj (74. Maier), Zoller (68. Pantovič) – Ganvoula.
    Náhradníci: Drewes – Bella-Kotchap, Maier, Weilandt, Fabian, Eisfeld, Celozzi, Pantovič, Wintzheimer.

    1.FC Heidenheim 1846: K. Müller – Busch, Mainka, Beermann (80. Sessa), Föhrenbach – Griesbeck, Dorsch – Schnatterer (C) (71. Multhaup), Leipertz (46. Schimmer), Kerschbaumer (46. Mohr) – Kleindienst (71. Otto).
    Náhradníci: Eicher – Multhaup, Sessa, Feick, Strauß, Otto, Schimmer, Theuerkauf, Mohr.

    Rozhodčí: Heft – Maibaum, Braun

    Diváci: Hráno bez diváků
    thejrc.org