Dinamo Brest – BATE 1:3 (kon.)
konec
Dinamo Brest
1:3 (1:1)
BATE Borisov
Středa 20.05.2020, 18:00 • GOSK «Brestkiy» • Běloruská Vysšaja Liga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím BATE, které svého soupeře porazilo výsledkem 3:1. Průběh druhého poločasu hrál ve prospěch Borisova, který se ovšem dlouhou dobu nemohl dostat ke druhé vstřelené branky. Nakonec tomu bylo až po neproměněné šanci domácího celku, záhy se totiž Borisov dostal zpět do vedení, které během krátkého časového sledu navýšil o další přesnou trefu. Dvoubrankový náskok navíc udržel až do konečného hvizdu. (19:50:45)
     
    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 6:13. Střely mimo: 10:2. Rohy: 5:12.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Na pořadu dne byl další rohový kop domácího mužstva. Dinamo ho rozehrálo po zemi, avšak následný centr směřoval pouze do nohy protihráče.
     
    90+2
    Během nastaveného času se hostujícímu celku povedlo vybojovat další volný kop. Nastić ho rozehrál slabým odkopem na Miliće, který ovšem o balón přišel.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, na další změnu skóre to zatím moc nevypadá. Brest se však konečně usadil na útočné polovině.
     
    88
    Urychleným způsobem musel jednat hostující Filipenko, který před napadajícím protihráčem raději odkopával na druhou stranu, kde v souboji uspěl Sadovskij.
     
    87
    Po autovém vhazování na zemi skončil jeden z hráčů BATE. Hlavní sudí na to ihned zareagoval, neboť sám zavolal lékařský personál hostujícího celku.
     
    85
    Střídání v týmu Dinamo Brest: ze hřiště odchází Olexandr Nojok, přichází Vsevolod Sadovskij.
     
    83
    Střídání v týmu BATE Borisov: ze hřiště odchází Igor Stasević, přichází Dmitrij Bessmertnij.
     
    82
    Čičkan s rozehrávkou od své branky pochopitelně nikam nespěchal. Po krátké prodlevě se rozhodl odkopnout na útočnou polovinu, kde domácí vybojovali aut.
     
    81
    Na opačné straně z dobré pozice zakončoval záložník Nojok, kterému se míč svezl na vnější stranu nártu. Výsledkem bylo hodně nepřesné zakončení.
    80. MILIĆ - 1:3
     
    80
    BATE Borisov právě vstřelil branku!
    Hostující celek se dostává do dvoubrankového vedení, naopak s Dinamem to nevypadá vůbec dobře! Velký kus práce totiž odvedl střídající NEMANJA MILIĆ, který se sám protáhl přes obranu až k zakončení, jenž směřovalo mimo dosah brankáře Pavljučenka. Brestu ani v tomto případě příliš nefungovala obrana.
     
    79
    Směrem na útočnou polovinu se vrhl také střídající Milić, který využil nepozornosti obrany a vybojoval volný kop. Brest se nemůže dostat k žádnému náporu.
     
    78
    Na řadu přišlo autové vhazování z pravé strany, o které se postaral jeden z hostujících hráčů. Tomu na pomoc přispěchal Filipović, který ovšem nepřesně nahrával.
     
    77
    Střídání v týmu BATE Borisov: ze hřiště odchází Pavel Něchajčik, přichází Nemanja Milić.
     
    76
    Borisov tak dokázal využít herní převahy v průběhu druhého poločasu, zcela zaslouženě se tak opět dostal do vedení. Na tahu tak je domácí celek, jenž má ještě dost času.

    David Suchý

    Branky: 40. Milevskij (Savickij) – 31. Dragun (Stasević), 74. Něchajčik, 80. Milić

    Karty:   4. Kisljak (DMB), 36. Nojok (DMB), 47. Pavlovec (DMB), 54. Savickij (DMB) – 38. Jablonskij (BAT), 55. Skavyš (BAT)


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 6:13. Střely mimo: 10:2. Rohy: 5:12.
    Dinamo Brest: Pavljučenko – Gabi, Gordějčuk (67. Krivec), Kisljak, Laptěv, Milevskij (C) (75. Bykov), Nojok (85. Sadovskij), Pavlovec, Savickij, Vitus, Juzepčuch
    Náhradníci: Ignatović – Bykov, Chacheridi, Krivec, Pečenin, Sadovskij, Veretilo

    BATE Borisov: Čičkan – Baga (69. Willumsson), Dragun, Filipenko, Filipovć, Nastić, Něchajčik (77. Milić), Skavyš, Stasević (83. Bessmertnij), Volkov, Jablonskij
    Náhradníci: Kudravec, Ščerbickij – Berezkin, Bessmertnij, Dubajić, Filipović, Milić, Wilumsson
    ocianews.com