Freiburg – W. Brémy 0:1 (kon.) | Mönchengladbach – Leverkusen 1:3 (kon.) | Paderborn – Hoffenheim 1:1 (kon.)
Wolfsburg – Dortmund 0:2 (kon.) | Bayern – Frankfurt 5:2 (kon.)
konec
Bayern Mnichov
5:2 (2:0)
Eintracht Frankfurt
Sobota 23.05.2020, 18:30 • Allianz Arena, Mnichov • Německá Bundesliga • 27. kolo
Předzápasové kurzy
     
    74
    Bayern právě vstřelil branku!
    Svým způsobem završil MARTIN HINTEREGGER hattrick ve druhém poločase. Akorát teď se poprvé trefil do té špatné brány...

    Gnabry si seběhl na nahrávku spoluhráče do levé poloviny vápna, Trapp mu skočil pod nohy a Müller chtěl penaltu. Tu sudí Fritz neodpískal, v důsledku Gnabryho akce se poté balón od nohy MARTINA HINTEREGGERA dokutálel k přední tyči hostující brány.
     
    61
    Bayern právě vstřelil branku!
    Vypadalo to na sólo ALPHONSA DAVIESE. Když už ALPHONSO DAVIES přišel o balón vinou zákroku Fernandese tak na hostujícího kapitána pořád dotíral, přiměl ho k chybě a jeho hrubici potom potrestal po zemi z pravé strany vápna na vzdálenější tyč, když byl naprosto sám před Trappem.
     
    55
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    Eintracht je zpět v zápase a Bayern si hodně hraje s ohněm! MARTIN HINTEREGGER si naskočil na roh zprava mezi dvěma hráči domácích a hlavou o zadní tyč překonává podruhé Neuera – 3:2.
     
    52
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    Při rohu z pravé strany nepokryla obrana Bayernu Tourého, ten hlavičkoval a dílo dokonal MARTIN HINTERREGER, který po zpracování balónu druhým dotekem poslal balón o zem do pravé poloviny brány za přispění chybujícího Alaby – 3:1.
     
    46
    Bayern právě vstřelil branku!
    Müller nahrál na pravou stranu. Fernandes zaváhal, Coman odcentroval na střed vápna, kde dva hráči hostů nepohlídali náběh ROBERTA LEWANDOWSKIHO a ten hlavou pod břevno doprostřed brány (asi) rozhoduje zápas – 3:0.
     
    41
    Bayern právě vstřelil branku!
    Při centru Daviese z levé strany se THOMAS MÜLLER odpoutal od stopera, zvedl hlavu, najednou byl sám před Trappem a z druhého doteku zakončil k brankářově pravé tyči.

    Frankfurtu se nelíbil zákrok Müllera na obránce hostů a zároveň bylo docela hraniční, jestli se jednalo o ofsajd či nikoliv. Sudí Fritz po konzultaci s kolegou u videa branku potvrdil a Bayern vede 2:0.
     
    17
    Bayern právě vstřelil branku!
    Všechno to začalo tím, že Perišič pustil balón Müllerovi na levou stranu. Müller potom centroval těsně za penaltu a balón šel pod kopačkou Lewandowskiho přímo na nohu LEONA GORETZKY. Jeho tvrdý halfvolej z jedničky zaplul pod břevno směrem do pravé části brány z pohledu německého hráče. S tímhle nemohl Trapp vůbec nic dělat.

    Vít Muzikář

    Branky: 17. Goretzka (T. Müller), 41. T. Müller (A. Davies), 46. Lewandowski (Coman), 61. A. Davies, 74. Hinteregger (vla.) – 52. Hinteregger (Rode), 55. Hinteregger (Rode)

    Karty:   35. Hinteregger (FRN)


    Držení míče: 63 % : 37 %.
    Střely na branku: 11:4. Střely mimo: 13:7. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 10:7.
    Bayern Mnichov: Neuer (C) – Pavard, J. Boateng (73. Lucas Hernández), Alaba, A. Davies – Kimmich (85. Cuisance), Goretzka – Coman (85. Zirkzee), T. Müller, Perišić (64. Gnabry) – Lewandowski.
    Náhradníci: Ulreich – Odriozola Arzallus, Javi Martínez, Cuisance, Lucas Hernández, Gnabry, Mai, Batista Meier, Zirkzee.

    Eintracht Frankfurt: Trapp – A. Touré, Hinteregger, N'Dicka (46. Chandler) – D. da Costa (76. Durm), G. Fernandes (C), Ilsanker, Rode (71. Kamada), Kostić – Gaćinović (71. Sow) – André Silva.
    Náhradníci: Rönnow – de Guzmán, Sow, Dost, Kamada, Torró, Hasebe, Chandler, Durm.

    Rozhodčí: Fritz – Schaal, Petersen
    thejrc.org