Olomouc – Příbram 1:2 (kon.) | Liberec – Slovácko 3:1 (kon.) | Zlín – Ostrava 1:1 (kon.)
Plzeň – Mladá Boleslav 7:1 (kon.) | Slavia – Jablonec 5:0 (kon.)
konec
FC Viktoria Plzeň
7:1 (4:0)
FK Mladá Boleslav
Sobota 30.05.2020, 18:00 • Doosan Arena, Plzeň • FORTUNA:LIGA • 26. kolo
Předzápasové kurzy
    84. Jiří KLÍMA - 7:1
     
    84
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    JIŘÍ KLÍMA nabídnutou šanci využívá, Hruška skočil po své levé ruce, Klíma ale míč poslal na druhou stranu a snižuje na rozdíl šesti branek.
    80. Ondřej MIHÁLIK - 7:0
     
    80
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tomáš Chorý si na pravé straně u čáry "odmítl" Pudila, dokázal pokračovat s míčem kupředu a nakonec přesně namířil prudký míč do malého vápna, kam si nasprintoval ONDŘEJ MIHÁLIK, který se dostal před obránce a překonal bezmocného brankáře – 7:0. Asistence: Tomáš Chorý.
    56. Tomáš CHORÝ - 6:0
     
    56
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí nezastavila ani trojice střídání, naopak čerstvý útočník TOMÁŠ CHORÝ se bleskově prosazuje! Milan Havel dostal na pravé straně dlouhý pas přímo do nohy, kolem prvního obránce poslal zakroucený přízemní centr k Chorému, který ideálně na bližší tyč zakončil – 6:0. Asistence: Milan Havel.
    52. Aleš ČERMÁK - 5:0
     
    52
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Dlouho ALEŠ ČERMÁK na třetí gól v zápase čekat nemusel! Jean-David Beauguel si opět pro míč seběhl do křídla, z levé strany nerušeně nacentroval a našel Čermáka, který se náběhem dostal před Pudila – 5:0. Asistence: Jean-David Beauguel.
    43. Milan HAVEL - 4:0
     
    43
    Plzeň právě vstřelila branku!
    To je kanonáda! Kovařík z levé strany centrem za obranu hledal Čermáka, Šeda ale jeho úmysl vystihl a míč vyrazil, jenže balón jako první získal dobíhající MILAN HAVEL, jehož zblokovaný pokus Šeda jen přizvedl a míč doplachtil přes bezmocného Pudila až do sítě – 4:0!
    31. Jean-David BEAUGUEL - 3:0
     
    31
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Bleskový protiútok končí další brankou v síti hostí! Bucha s míčem dosprintoval až před velké vápno, poslal míč doprava na Kayambu, který střelou z první protáhl Šedu, který sice zasáhl, na dorážku JEANA-DAVIDA BEAUGUELA ale už reagovat nemohl!
    23. Aleš ČERMÁK - 2:0
     
    23
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Teď už to ale vyšlo a ALEŠ ČERMÁK zvyšuje na 2:0! Joel Kayamba si na pravé straně počkal, přes dva obránce perfektně nahrál do malého vápna, kde našel právě Čermáka, který levačkou poslal míč za bezmocného Šedu! Asistence: Joel Kayamba.
    8. Aleš ČERMÁK - 1:0
     
    8
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí se rychlou kombinací dostali do útočného vápna, Jean-David Beauguel dostal krátkou přihrávku zády k brance a srazil míč pro ALEŠE ČERMÁKA, který teď s druhou velkou šancí domácích naložil lépe a posílá domácí do vedení! Asistence: Jean-David beauguel.

    Lukáš Kratochvíl

    Branky: 8. Al. Čermák (Beauguel), 23. Al. Čermák (Kayamba), 31. Beauguel, 43. M. Havel, 52. Al. Čermák (Beauguel), 56. Chorý (M. Havel), 80. Mihálik (Chorý) – 84. Jiří Klíma (pen.)


    Držení míče: 73 % : 27 %.
    Střely na branku: 14:1. Střely mimo: 4:4. Rohy: 8:0. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 5:2.
    FC Viktoria Plzeň: A. Hruška – M. Havel, Hejda (C) (53. Pernica), Brabec (75. R. Hubník), J. Kovařík – Bucha (61. Mihálik), Kalvach, Al. Čermák (53. Chorý) – Kayamba, Beauguel (53. Hořava), J. Kopic.
    Náhradníci: Sváček – Hloušek, R. Hubník, Pernica, Hořava, Chorý, Mihálik.

    FK Mladá Boleslav: Šeda – Křapka, Mazuch (66. Túlio), Pudil, Zelený – Jakub Klíma, Hubínek (C) – Douděra (81. Stránský), Ladra (46. Krobot), Fulnek (86. Arroyo) – Wágner (46. Jiří Klíma).
    Náhradníci: Stejskal – Jiří Klíma, Stránský, Budínský, Arroyo, Túlio, Krobot.

    Rozhodčí: Pavel Orel – Petr Blažej, David Hock
    bahis siteleri