Mönchengladbach – Union Berlín 4:1 (kon.) | Paderborn – Dortmund 1:6 (kon.)
konec
SC Paderborn 07
1:6 (0:0)
Borussia Dortmund
Neděle 31.05.2020, 18:00 • Benteler Arena, Paderborn • Německá Bundesliga • 29. kolo
Předzápasové kurzy
     
    S konstatováním, že Borussia ve druhém poločase zničila poslední tým bundesligové tabulky, se loučím a přeji vám příjemný zbytek nedělního večera. (20:02:48)
     
    Kdo by čekal po prvním poločase, že v tom druhém napadá celkem sedm branek. Stalo se tak a Dortmund potvrdil papírové předpoklady. Ve druhé pětačtyřicetiminutovky hře dominoval, což potvrdil také gólově. Navíc Jadon Sancho zaznamenal hattrick, čímž dotáhl Borussii k vítězství. Paderborn se sice podařilo snížit na 1:2 z pokutového kopu, ovšem po rozehrání velice rychle inkasoval potřetí.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Tak tohle už je demolice Paderbornu ve druhém poločase! JADON SANCHO mířil se spoluhráčem na jediného obránce. Nejlepší střelec Borussie vzal celou akci na sebe a střelou podél brankáře zaznamenal hattrick. Asistence: Mateu Morey.
     
    89
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Souhra střídajících hráčů končí pátou brankou Dortmundu! Na pravé straně zůstal osamocený Axel Witsel, který poslal balon před branku, kam si nabíhal MARCEL SCHMELZER, jenž se z malého vápna nemýlil. Asistence: Axel Witsel.
     
    88
    Domácí mužstvo rozehrávalo rohový kop, který byl ale odvrácen. Na druhou stranu pak pelášil Jadon Sancho, jemuž nechtěně balon sebral Mateu Morey. Střídající hráč pak vzal celou akci na sebe, ale vystřelil těsně vedle vzdálenější tyče.
     
    86
    Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Achraf Hakimí, přichází Mateu Morey.
    Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Emre Can, přichází Leonardo Balerdi.
     
    85
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Na hranici šestnáctky se k odraženému míči dostal Marcel Schmelzer, který po chvíli naznačil střelu, ale raději přihrál do strany. ACHRAF HAKIMÍ se rychle napřáhl a po zemi zamířil do zadního spodního rohu brány. Asistence: Marcel Schmelzer.
     
    84
    Troufám si říct, že o vítězi zápasu je rozhodnuto! Ovšem v Bundeslize se hraje do poslední minuty, a tak se třeba Paderbornu podaří ještě vyrovnat. Ovšem sám bych si na to nevsadil.
     
    83
    Střídání v týmu SC Paderborn 07: ze hřiště odchází Christopher Antwi-Adjei, přichází Dennis Jastrzembski.
     
    82
    U postranní čáry si míč do pohybu pustil Giovanni Reyna, kterého následně podrazil Mohamed Dräger (SC Paderborn 07).
     
    80
    Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Raphaël Guerreiro, přichází Marcel Schmelzer.
    Střídání v týmu Borussia Dortmund: ze hřiště odchází Julian Brandt, přichází Giovanni Reyna.
     
    80
    Mats Hummels se hodně zlobí na své spoluhráče, protože snadno se na levé straně uvolnil Jamilu Collins. Následovala hlavička, která mířila vysoko nad bránu.
     
    79
    Jdeme do koncovky zápasu, která by měl přinést zvýšenou aktivitu domácího celku. Jenomže zatím se hraje na polovině Paderbornu, který se navíc dál brání.
     
    77
    Leopold Zingerle musel rychle vyběhnout z branky, protože za opuštěným balonem mířil jeden z hráčů Borussie! Domácí brankář celou situaci zvládl a nepříjemnou situaci zažehnal.
     
    76
    Střídání v týmu SC Paderborn 07: ze hřiště odchází Gerrit Holtmann, přichází Kai Pröger.
     
    76
    Žlutou kartu dostává Mats Hummels (Borussia Dortmund).
     
    74
    Dortmund právě vstřelil branku!
    Znovu rychlé akce favorita na levé straně, která končí gólem! Thorgan Hazard se nacházel v náběhu a ve správném momentu přihrál na hranici šestnáctky. JADON SANCHO měl proti sobě hned dva hráče, ale výborně si míč přehodil na levou nohu a zakončil z přesně ke vzdálenější tyči. Asistence: Thorgan Hazard.
     
    72
    Paderborn právě vstřelil branku!
    Poslední mužstvo bundesligové tabulky snížilo a jeho naděje na bod zase žije! Roman Bürki si sice vybral správnou stranu, ovšem UWE HÜNEMEIER zamířil o trochu výše, a tak nedal brankáři šanci zasáhnout.

    Michal Luxa

    Branky: 72. Hünemeier (pen.) – 54. T. Hazard, 57. Sancho (Brandt), 74. Sancho (T. Hazard), 85. Hakimí (Schmelzer), 89. Schmelzer (Witsel), 90+1. Sancho (Morey)

    Karty:   60. Collins (PDN), 82. Dräger (PDN) – 57. Sancho (DOR), 71. Can (DOR), 76. Hummels (DOR)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 1:11. Střely mimo: 9:5. Rohy: 2:8. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 4:6.
    SC Paderborn 07: Zingerle – Strohdiek (C), Hünemeier, Schonlau – Dräger, Antwi-Adjei (83. Jastrzembski), Vasiliadis, Holtmann (76. Pröger), Collins – Mamba (66. Michel), Srbeny (66. Zolinski).
    Náhradníci: J. Huth – Evans, Jans, Jastrzembski, Michel, Pröger, Ritter, Sabiri, Zolinski.

    Borussia Dortmund: Bürki – Ł. Piszczek (C), Hummels, Akanji – Hakimí (86. Morey), Delaney (69. Witsel), Can (86. Balerdi), Guerreiro (80. Schmelzer) – Sancho, T. Hazard, Brandt (80. Reyna).
    Náhradníci: Hitz – Balerdi, Führich, M. Götze, Morey, Raschl, Reyna, Schmelzer, Witsel.

    Rozhodčí: Siebert – Heft, Borsch
    bahis siteleri