Mackenzie Dernová - Hannah Cifersová Dernová (kon.) | Roosvelt Roberts - Brok Weaver Roberts (kon.)
Billy Quarantillo - Spike Carlyle Quarantillo (kon.) | Blagoy Ivanov - Augusto Sakai Sakai (kon.)
Tyron Woodley - Gilbert Burns Burns (kon.)
konec
Tyron Woodley - Gilbert Burns

Burns

Neděle 31.05.2020, 05:17UFC
Předzápasové kurzy
     
    Vítěz. G. Burns (na body) (05:49:32)
     
    Hlavní duel nakonec přinesl naprosto jednoznačnou záležitost, která přinesla suverénní výkon Gilberta Burnse. Ten do zápasu vstoupil tím nejlepším možným způsobem, povedeným úderem posadil soupeře na zem, což zřejmě bylo zlomové. Woodleymu se po zbytek zápasu nepovedlo na svého protivníka najít recept, Burns navíc ovládl všechny kola, ani v jednom neměl sebemenší problém. Woodley dnes působil hodně ospalým dojmem, za celý zápas se neprezentoval ničím zajímavým.
     
    Konec zápasu.
     
    4:35
    Burns se snaží neponechat nic náhodě, naopak to zkoušel dobrou levačkou, která ale proletěla kousek vedle.
     
    4:00
    Vstupujeme do poslední minuty tohoto zápasu. Tyron Woodley zcela jistě nezvítězí, naopak naprosto nepochopitelně drží duel v klinči u pletiva.
     
    3:21
    Woodley stále čeká na chybu svého soupeře, jenomže ta zcela jistě nepřijde. Burns se totiž jeví aktivním dojmem, navíc si po delší době vzpomněl na low kick.
     
    2:48
    Až nyní jsme se konečně dostali z klinče. Pro Burnse se jednalo o další signál k útoku, ten předvedl také Woodley, avšak o poznání pomalejším způsobem.
     
    2:20
    Objetí obou zápasníků pokračuje. Burnsovi to rozhodně nevadí, naopak se stále snaží působit aktivním dojmem, sudí Dean však klinč stále nerozpojil.
     
    1:39
    Jenomže stále tomu tak není, což je trochu překvapivé. Tyron Woodley sice přetočil klinč ve svůj prospěch, jenomže to mu k vítězství rozhodně nestačí.
     
    1:12
    Klinč u pletiva i nadále pokračuje, avšak bez větší aktivity z obou stran. Sudí zanedlouho tento spor rozpojí, měli bychom se dostal zpět do středu.
     
    0:48
    Gilbert Burns se pochopitelně pokusil duel na malý moment svázat u pletiva. Ještě předtím mu nevyšla snaha o takedown, který Woodley ubránil.
     
    0:25
    Woodley vstupuje do pátého kola s hlavou dole. Není se čemu divit, zcela jistě všechny předchozí prohrál, nutně tak potřebuje tento duel ukončit před limitem.
     
    Začalo 5. kolo
     
    Skončilo 4. kolo
     
    4:45
    Na Woodleym není znát žádná větší snaha se zápasem něco udělat. Burns tak pohodlně pracuje na zemi, zatím se k plnému mountu nedostal.
     
    4:12
    Burnsovi se povedlo dostat duel na zem, což mu v koncovce čtvrtého kola vyhovuje.
     
    3:39
    Woodley se navíc dostal do problémů u pletiva, kde byl několikrát tvrdě zasažen. Burns se snažil pokračovat, avšak jeho protivník dokázal duel svázat.
     
    2:47
    Smutný a bezradný výkon Woodleyho pokračuje. Burns má tento duel naprosto pod kontrolou, sám ale nesmí udělat žádnou fatální chybu.
     
    2:15
    Sudí Dean raději poslal duel zpět do středu oktagonu. Burns navíc vyslal dvě tvrdé levačky, zejména ta druhá skutečně dopadla přesně na obličej Woodleyho.
     
    1:48
    Klinč trvá snad minutu, nic zásadního stále nesledujeme. Oba zápasníci se opět přetočili, Gilbert Burns přidává další dílčí údery, které nejsou vůbec tvrdé.

    David Suchý

    thejrc.org