Jablonec – Liberec 0:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Zlín 1:1 (kon.) | Příbram – Slavia 0:1 (kon.)
konec
FK Jablonec
0:1 (0:0)
FC Slovan Liberec
Úterý 02.06.2020, 18:00 • Stadion Střelnice, Jablonec nad Nisou • FORTUNA:LIGA • 27. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Zdravím všechny fanoušky českého fotbalu! Tahákem 27. kola FORTUNA:LIGY bude Podještědské derby, v němž se střetnou tradiční rivalové – FK Jablonec a FC Slovan Liberec. Utkání navíc bude přímým soubojem o třetí místo tabulky! Kdo se bude radovat?
     
    FK JABLONEC

    Tým kouče Petra Rady se aktuálně vyhřívá na skvělém třetím místě ligové tabulky, k čemuž zatím více přispěla podzimní část. Na jaře se Jablonečtí nemohou dostat na vítěznou vlnu a před koronavirovou pauzou porazili jen Příbram. Po návratu do akce pak zdolali Zlín těsně 1:0, načež bez mnoha opor základní sestavy utržili výprask 0:5 na Slavii.

    Také proti Liberci se zelenobílí nejspíše nebudou moci spolehnout na svého nejlepšího střelce Martina Doležala, kterého trápí zranění. Velice nepravděpodobný je rovněž start další opory útočných řad Vladimira Jovoviće. I přes všechny nepříjemnosti se ovšem Jablonec bude snažit v derby naplno bodovat, aby odrazil právě tlak ze strany svého regionálního vyzyvatele.
     
    FC SLOVAN LIBEREC

    Slovan se nachází ve skvělém rozpoložení a rázem se vyškrábal až na čtvrtou příčku tabulky, pouhý bod za svého dnešního soupeře. Nucená přestávka mu skočila do série čtyř ligových výher v řadě, nicméně i po návratu to celku ze severočeské metropole šlape. Začal spíše nešťastnou prohrou v Teplicích (0:2) a poté nenechal žádný bod Budějovicím (1:0) ani Slovácku (3:1).

    Případným vítězstvím na Střelnici by se Liberečtí kromě předskočení rivala v tabulce mohli radovat také z upevnění pozice ve skupině O titul. Budou moci navíc nastoupit v takřka nejsilnější možné sestavě, na marodce totiž aktuálně najdeme pouze Matěje Chaluše. Nejproduktivnějším hráčem týmu je Tomáš Malinský, jenž k šesti brankám přidal skvělých sedm asistencí.
     
    Také tento zápas se odehraje s omezeným počtem lidí na stadionu, tedy téměř bez diváků.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Jablonec: V. Hrubý – Li. Holík, Jugas, Plechatý, Krob – Hübschman, Považanec – Pleštil, Matoušek, Sýkora – Doležal.
    Náhradníci: Hanuš – Jeřábek, Hämäläinen, Černák, T. Pilík, Dočekal, Chramosta.

    FC Slovan Liberec: Nguyen – Koscelník, Kačaraba, Karafiát (C), Mikula – Hromada, Mara, Malinský, A. Baluta – Pešek, Kuchta.
    Náhradníci: Knobloch – Alibekov, Beran, Michal, Mashike Sukisa, Rondić, Ma. Zeman.

    Rozhodčí: Rejžek – Kotalík, Pečenka.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Obě základní jedenáctky už nastoupily na hrací plochu. Jablonec oblékl tradiční zelené dresy, hosté se představí v modré barvě.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Jablonečtí se hned po úvodním výkopu uchýlili k dlouhému nákopu na útočnou polovinu. Jan Krob si nicméně míč pouze odkopl do autu.
     
    2
    Na balonu se zatím drží výhradně domácí. Jakub Hromada ale přes střed hřiště vyrazil do rychlého brejku a už na útočné polovině se nechal nedovoleně zastavit.
     
    3
    Libor Holík viděl po lajně sprintujícího Dominika Pleštila. Přihrávka na něj však byla příliš dlouhá a doskákala až do zámezí. Filip Nguyen tedy může v klidu vykopávat.
     
    4
    Tomáš Malinský hledal křižným nákopem Peška, před kterého se včas stihl dostat Libor Holík a dobrým obranným zákrokem zabránil potenciálnímu nebezpečí.
     
    5
    Jan Matoušek byl faulován u levé autové čáry a domácí měli k dispozici standardku. Skvělým centrem ji rozehrál Jan Krob, jehož pobídka přistála přímo na hlavě Tomáše Hübschmana! Jablonecký matador ale zblízka hlavičkoval vysoko nad břevno.
     
    6
    Liberec tak dlouho váhal s centrem, až se o případnou šanci připravil sám. Prostrkávačka Baluty totiž nenašla vůbec nikoho.
     
    7
    Jan Krob dlouho váhal s rozehrávkou, čehož využil Jan Kuchta a dobře se jej vydal napadat. Jablonecký bek o něj nakonec napálil míč do autu.
    7. Fanoušci hostů za stadionem spustili dýmovnici
     
    8
    Slovan dělily centimetry od velice šťastného a zároveň nádherného gólu! Jakub Pešek pláchl po levém křídle a odcentroval. Míč si to ale namířil přímo na bránu povyběhnutého Hrubého, prolétl souběžně s brankovou čárou a odrazil se zpět do hřiště!
     
    10
    Domácí se pokusili dostat zpátky ke slovu, avšak Jan Krob nezvládl velice těžké zpracování. Liberec tedy mohl vhazovat.
    10. Fanoušci za ploty přihlížejí derby
     
    11
    Krob se po Sýkorově přihrávce dostal zleva až do pokutového území. Škoda pro zelenobílé, že poté svůj centr přetáhl a nenašel Doležala ani Pleštila.
     
    12
    Martin Doležal se chtěl hned po zranění uvést velkou parádou. Ve vápně patou tečoval přízemní nástřel, avšak míč nakonec projel přece jenom poměrně daleko od tyčky.
     
    13
    Jablonec se snaží najít cestu skrz modrý val. Ten zatím odolává, a to také kvůli tomu, že nákop Považance na Matouška postrádal patřičnou přesnost.
     
    14
    Jan Krob rozehrával standardku z podobného místa, ze kterého v úvodu utkání připravil šanci Hübschmanovi. Teď však odcentroval o něco hůře a Jan Kuchta odhlavičkoval míč do bezpečí.
     
    15
    Jakub Pešek zůstal po střetu ležet na hřišti. S pomocí zdravotníků se dostal za postranní čáru. Uvidíme, jak na tom bude.
     
    16
    Filip Nguyen vyboxoval další nepříjemný Krobův centr jen před sebe. Balon doletěl za šestnáctku k Hübschmanovi, jenž se ke střele neodhodlal a z akce nakonec nic nebylo.
     
    17
    Zajímavý souboj probíhá také za branami stadionu, kde se v podpoře svých oblíbenců předhánějí fanoušci obou mužstev.
     
    18
    Kuchta vyslyšel pokyny trenéra Hoftycha a vydal se napadat jabloneckou rozehrávku. Také díky němu se domácí uchýlili k nákopu, který jim nic nepřinesl.
     
    19
    Vlastimil Hrubý si ve svém pokutovém území udělal pořádek a došel si pro centrovaný míč z levé strany. Nyní to Jablonec zkouší postupnou kombinací.
     
    20
    Tomáš Malinský byl na ose hřiště neobsazen, avšak mělo to svůj důvod – stál totiž v ofsajdu. Následný pokus o dalekonosnou střelu už se tedy do statistik počítat nebude.
     
    21
    Slovan znovu výborně presoval. Tentokrát dostali hosté do časové tísně Jakuba Považance, od jehož kopačky zamířil balon jen do autu.
     
    22
    Jan Kuchta si nejprve skvěle pokryl míč před Jugasem. Poté se ke své smůle unáhlil a těžká křižná přihrávka se stala kořistí pozorného Jana Kroba.
     
    23
    Liberec se už radoval z branky, jenže VAR jeho emoce znovu zchladil! Jan Kuchta dostal skvělý míč do běhu a v úniku prostřelil Hrubého, jenže si při zpracování pomohl rukou, což pozornosti rozhodčího u videa neuniklo. Pokračujeme tedy za stavu 0:0.
    23. Kuchta otevírá skóre… jenže branka není uznána, míče se dotkl rukou
     
    25
    Jakub Pešek se tentokrát přemístil na pravou stranu a zamotal hlavu Krobovi. Následný centr byl ale příliš dlouhý a přeletěl všechny v modrém.
     
    27
    Pleštil se v souboji srazil s Mikulou a oba se ze střetu chvíli oklepávali. Když se znovu začalo hrát, dopustili se hosté postavení mimo hru.
     
    28
    Balon se odrazil za pokutové území před Jakuba Považance. Ten ho okamžitě poslal na branku, něco mezi přihrávkou a střelou ale snadno zpacifikoval Nguyen.
     
    29
    Jan Sýkora využil volného prostoru a prohnal se levým křídlem. Následně hledal na malém vápně Matouška, před kterým výborně zasáhl Mikula! Vše zakončil příliš vysoký projektil Považance ze střední vzdálenosti.
    29. Sýkorův centr na poslední chvíli odvrátil Mikula, Považanec pálil mimo
     
    29
    Ondřej Karafiát (LIB) ve vzdušném souboji fauloval Doležala. Rozhodčí mu za zákrok na polovině hřiště udělil žlutou kartu, celkově již sedmou v sezóně.
     
    31
    Libor Holík dobře vystoupil proti Balutově přihrávce. Rumunský záložník se ale znovu dostal k míči a po jeho nákopu byl Jugasem faulován Kuchta. Slovan má tedy standardku z levé strany.
     
    32
    A ta se proměňuje v roh, poté, co Hrubý zasáhl před nepříjemně dotírajícím Mikulou. Z rohového kopu už nic nebylo.
     
    33
    Považanec měl plné ruce práce s nepříliš povedenou rozehrávkou Dominika Plechatého. Balon si však dokázal dobře pokrýt a domácí míří vpřed.
     
    34
    Aktuálně sledujeme spíše méně záživnou pasáž utkání. O něco lepším dojmem působí liberecký celek, také jemu nicméně schází více přesnosti v předfinální fázi.
     
    36
    Postupná rozehrávka Jablonce se vrátila až k Vlastimilu Hrubému, po jehož dlouhém nákopu musel Alexandru Baluta svést sprinterský souboj s Považancem.
     
    37
    Hübschmanův bochánek zvládl do pokutového území z druhé strany vrátit Libor Holík. Nejvýše ze všech ale vyšplhal Ondřej Karafiát, který míč odhlavičkoval za vápno.
     
    38
    Taras Kačaraba krásnou patičkou prostrčil balon na rozeběhnutého Hromadu, jehož kolmici na poslední chvíli odvrátil Holík. Vlastimil Hrubý pak sebral míč do ruky, o malou domů se však nejednalo.
     
    39
    Libor Holík slabou malou domů vystavil do velkých potíží gólmana Hrubého. Ten byl u míče jen o chloupek dříve než Kuchta, načež Tomáš Malinský zpoza šestnáctky netrefil balon dobře a branku, kam už se stihl Hrubý vrátit, minul!
    39. Pešek chtěl nachytat Hrubého, ale netrefil bránu
     
    40
    Jan Matoušek se neohroženě vydal mezi dva liberecké beky za nákopem z domácí obranné poloviny. Nakonec mu byl odpískán faul na Koscelníka.
     
    42
    Zdá se, že se přestávka bude hodit oběma týmům. Na obou stranách se totiž stále kupí nepřesnosti. Ideální přihrávku teď nedostal Považanec, kterého ale fauloval Baluta.
     
    43
    Vlastimil Hrubý bez problémů sebral slabý přízemní centr Jakuba Peška. Následuje kombinace v jablonecké defenzivní linii.
     
    44
    Jan Matoušek na polovině hřiště podrazil Kamsa Maru, což rozhodčí dobře viděl. Slovanisté budou mohou v klidu rozehrát.
     
    45
    Matouškovi se nepovedlo zpracování a Liberec vyrazil do brejku. Tomáš Malinský obdržel přihrávku do běhu a na samé hraně pokutového území se srazil s Vlastimilem Hrubým, kterého při snaze o teč kopl do ruky.
    45. Malinský jako Hunt na Čecha? Při náběhu trefil Hrubého kolenem
     
    45+1
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Máme za sebou hodně vyrovnaný poločas, ve kterém jsme však po hříchu mnoho zajímavých situací neviděli. Blíže k úvodnímu gólu byli hosté. Hned v osmé minutě zaskočil brankáře Hrubého liberecký Pešek, jehož centr překvapivě zastavila až vzdálenější tyč. Když už se zdálo, že Slovan skóre opravdu otevřel, odhalil VAR Kuchtovo zpracování rukou. Pokračovat tedy budeme za stavu 0:0.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 19:02.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Dominik Pleštil v rychlostním souboji pořádně prohnal Mikulu. Rozhodčí mu ale odpískal útočný faul, takže bude rozehrávat Slovan.
     
    47
    Jakub Pešek se z levé strany hezky protáhl až na hranu pokutového území. Posléze hledal Jana Kuchtu, jenž byl ale zády k brance a nedokázal zakončit.
     
    48
    Taras Kačaraba trošku podcenil nákop Jakuba Považance a byla z toho obrovská šance! Janu Matouškovi už totiž v cestě stál pouze Filip Nguyen, který dobře povyběhl a přízemní zakončení dokázal zlikvidovat!
     
    49
    A tutovka i na druhé straně! Alexandru Baluta výborně roztáhl hru doprava na Tomáše Malinského, který moc dobře viděl, že má ve vápně nabíhajícího Jana Kuchtu. Ten ale ve vyložené pozici trestuhodně vůbec netrefil branku!
     
    51
    Jablonečtí se nikam neženou a snaží si vybudovat převahu spíše pomalejší kombinací. Vše ale končí pouze autem Liberce.
     
    52
    Matoušek se vydal napadat Mikulu, který si na vlastní obranné polovině malinko zahrával. Jablonecký hráč jej nakonec zezadu přistrčil a píská se faul.
     
    53
    Nákop Jana Mikuly už po cestě na chvíli opustil hrací plochu. Jablonec ale krátce po vhazování přišel o balon a bude se muset bránit.
     
    54
    Žlutou kartu už si prohlédl také domácí kapitán. Tomáš Hübschman (JAB) totiž v souboji nepříjemně přišlápl nohu Balutovi.
     
    55
    Po standardní situaci se míč chvíli odrážel jabloneckou šestnáctkou, až se do něj složitým volejem opřel Ondřej Karafiát. Vysoko ale přestřelil.
     
    56
    Ze střední vzdálenosti to zkusil rovněž Jakub Pešek, který si míč navedl na pravou nohu a kroutil ho ke vzdálenější tyči. Klec ale také o kus minul.
    56. Pešek si hezky zasekl a zkoušel obstřelit Hrubého
     
    57
    Tomáš Malinský představuje pro domácí nemalou hrozbu. Nyní poslal z pravé strany další povedený centr. Do správného prostoru si naběhl Jan Kuchta, který v rychlosti nedokázal míč pořádně trefit.
     
    58
    Další centr Malinského a další nebezpečí pro Jablonec. Kuchtu tentokrát nepustil k zakončení Dominik Pleštil, který se vydal pomoci obraně.
     
    59
    Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Jakub Pešek, přichází Martin Zeman.
     
    60
    Martin Zeman hned zahrál standardní situaci. Po jeho centru se balon odrazil k Marovi, jehož střelu domácí odklonili na roh. Ten Slovan rozehrál velmi povedeně a po sklepnutí se do míče opřel Ondřej Karafiát, jehož parádní rána zamířila jen těsně nad!
    60. Karafiát se po rohu efektně opřel do míče z první
     
    61
    Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Dominik Pleštil, přichází Tomáš Pilík.
     
    61
    Jablonec si pořádně koleduje, zatímco Liberečtí prahnou po gólu. Jakub Jugas předvedl v roli posledního hráče obrovskou chybu a nechal se obrat Janem Kuchtou. Ten šel úplně sám na branku, leč ani tuto šanci neproměnil, reflexivně nohou jej totiž vychytal vyběhnuvší Hrubý!
     
    62
    Žlutou kartu dostává Martin Zeman (FC Slovan Liberec).
     
    64
    Zatímco nad stadionem vysvitlo sluníčko, stahuje se jablonecký blok stále hlouběji. Alexandru Baluta obdržel hezkou přihrávku pod sebe, za hranice vápna nicméně nepropálil hráče před sebou.
    64. Balutovu ránu ze skvělé pozice zblokoval Plechatý
     
    65
    Jan Matoušek zvládl silový souboj a chvíli se rýsovala situace dvou na jednoho! Přihrávka na Sýkoru však přišla pozdě a Jan Mikula předvedl dobrý poziční zákrok.
     
    66
    Domácí se po delší době usadili na útočné polovině a hned získali roh. Rozehrál jej Jan Krob, jehož centr rezolutně vyboxoval Filip Nguyen.
     
    67
    Hned poté Jablonec kopal také od druhého praporku. Pilíkův centr doputoval až k Janu Krobovi, který z hranice vápna prověřil Nguyenovu pozornost! Škoda pro domácí, že šla rána přímo do středu klece.
    67. Krobovo dělo vyprášilo Nguyenovy rukavice
     
    68
    Tým Petra Rady konečně trošku přitápí pod kotlem. Po hezké výměně míče tlačil Jan Sýkora centr před branku a nebýt zákroku Karafitáta, mohlo být veselo. Po rohu hlavičkoval Doležal vysoko nad.
     
    69
    Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Jan Kuchta, přichází Imad Rondić.
     
    69
    Rondić hned okusil tvrdost kolíků Tomáše Pilíka (JAB), který za své dohrání souboje inkasuje žluté napomenutí.
     
    71
    Jan Sýkora centroval z levé strany. Proti dvěma bekům se protlačil k hlavičce Pilík, v hodně těžké pozici ale branku neohrozil.
     
    72
    Martin Zeman si pečlivě připravil balon ke střele, razantním pokusem zpoza šestnáctky následně trefil záda blokujícího Jakuba Jugase.
    72. Hübschman se obořil na spoluhráče. “Udělejte přečíslení!” zněl pokyn
     
    74
    Po pasáži plné nepřesností může vykopávat Hrubý. Kamso Mara totiž dlouhou přihrávkou nikoho nenašel.
     
    75
    Na centr Tomáše Hübschmana, který mířil útočícím hráčům spíše na paty, nejvýše vyšplhal Jan Mikula. Následně po nepříjemné srážce zůstal ležet Jakub Jugas.
     
    76
    Za dobu Jugasova ošetřování se hráči obou celků občerstvili. Doufejme, že nás čeká zajímavý závěr duelu.
     
    77
    Alexandru Baluta (LIB) na polovině hřiště takticky zastavil Pilíka, který mohl jít do brejku. Rozhodčí to ocenil žlutou kartou.
     
    78
    Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Jakub Jugas, přichází Michal Jeřábek.
    Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Martin Doležal, přichází Tomáš Dočekal.
    Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Jan Matoušek, přichází Kasper Hämäläinen.
     
    79
    Kamso Mara chtěl dlouhou přihrávkou najít nabíhajícího spoluhráče, jenže k míči měl mnohem blíže Vlastimil Hrubý, který si pro něj došel až na hranici vápna.
     
    80
    Střídání v týmu FC Slovan Liberec: ze hřiště odchází Jakub Pešek, přichází Achmed Alibekov.
     
    80
    Liberec právě vstřelil branku!
    Slovan se deset minut před koncem po zásluze dostává do vedení! Kamso Mara přihrál na levou stranu TOMÁŠI MALINSKÉMU, který to vzal na sebe, vydal se rovnou do šestnáctky, obešel Holíka a technickou střelou zakroutil míč pravou nohou ke vzdálenější tyči! Hrubý plachtil vzduchem marně.
    80. Tomáš MALINSKÝ - 0:1
     
    82
    Balutův centr doputoval až k Martinu Zemanovi, který chtěl z druhé strany napodobit Malinského. Obranný val Jablonce nicméně neprostřelil.
     
    83
    Kamso Mara vyřešil protiútok přihrávkou na Malinského. Ten ale tentokrát akci pokazil a nacentroval zcela mimo hřiště.
     
    84
    Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Jakub Považanec, přichází Jan Chramosta.
     
    86
    Imad Rondić (LIB) po ztrátě balonu sestřelil Hübschmana a žlutá karta jej neminula.
     
    86
    Hned po ubráněné standardce mohl Slovan rozhodnout zápas! Imad Rondić v akci tří proti jednomu nepřihrál Balutovi zrovna nejpřesněji, přesto se rumunský hráč už musel vypořádat jen s gólmanem. Před Hrubým dlouho váhal se zakončením, až si přehodil míč na levou nohu a minul bránu!
     
    87
    Liberec velmi dobře brání a soupeře vlastně k ničemu nepouští. Jablonec už má na případné vyrovnání jen pár minut, hosté každopádně působí poměrně jistým dojmem.
     
    88
    Taras Kačaraba neponechal nic náhodě a před Chramostou odkopl míč do autu. Následoval centr, který odhlavičkoval Kamso Mara.
     
    89
    Příliš nízký Holíkův centr nepředstavoval pro libereckou obranu žádnou vážnější hrozbu. Hráči v modrých dresech se vydávají do protiakce.
     
    90
    Martin Koscelník ve středu hřiště nevěděl, kde je míč. Po zákroku Kroba to tedy vypadalo na zajímavou příležitost pro domácí, jenže Krobovi byl odpískán faul.
     
    Nad rámec druhého poločasu je nastaveno pět minut!
     
    90+1
    Zelenobílí si dlouho přihrávali, až Kasper Hämäläinen odevzdal míč do rukavic Nguyena, který v klidu chytil vysoký centr finského záložníka.
     
    90+2
    Tomáš Malinský předvedl další krásnou individuální akci a po průniku z levého křídla naservíroval vyloženou šanci hned dvojici spoluhráčů! Rondič ovšem z malého vápna vůbec nedokázal namířit míč na branku.
    90+2. Neuvěřitelná minela! Hosté se v tutovce nedomluvili
     
    90+3
    Liberečtí nadále brání svoji tvrz. Filip Nguyen drží míč v rukavicích a i když ho špatným výkopem nasměroval do autu, krátí se Jablonci čas.
     
    90+4
    Zřejmě poslední šance pro Jablonec! Je tu standardní situace od levé postranní lajny.
     
    90+5
    Rozehrávku na sebe vzal Tomáš Pilík, jehož kvalitní centr odvrátil Jan Mikula na horní síť vlastní branky!

    Na následný rohový kop se do pokutového území vydal i jablonecký gólman Hrubý. Míč se odrážel hostující šestnáctkou, k vytoužené střele se ovšem zelenobílí nedostali.
    90+5. Dočekalova hlavička se snesla nad bránu
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    Je hotovo! Jablonec v dnešním dramatickém derby více držel míč, jenže v pokutovém území byl bezzubý a tak se z vítězství může radovat v útočné fázi o poznání nebezpečnější Liberec. Tři body, díky kterým se hosté v tabulce posouvají na třetí místo právě před regionálního rivala, vystřelil svému týmu hezkou samostatnou akcí Tomáš Malinský.
     
    Děkuji za pozornost a přeji hezký večer. (20:00:07)

    Ondřej Belák


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Jablonec. Více informací zde.

    Branky: 80. Malinský (Mara)

    Karty:   54. Hübschman (JAB), 69. T. Pilík (JAB) – 29. Karafiát (LIB), 62. Ma. Zeman (LIB), 77. A. Baluta (LIB), 86. Rondić (LIB)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 4:5. Rohy: 4:3.
    FK Jablonec: V. Hrubý – Li. Holík, Jugas (78. Jeřábek), Plechatý, Krob – Hübschman (C), Považanec (84. Chramosta) – Pleštil (61. T. Pilík), Matoušek (78. Hämäläinen), Sýkora – Doležal (78. Dočekal).
    Náhradníci: Hanuš – Jeřábek, Hämäläinen, Černák, T. Pilík, Dočekal, Chramosta.

    FC Slovan Liberec: Nguyen – Koscelník, Kačaraba, Karafiát (C), Mikula – Hromada (80. Alibekov), Mara, Malinský, A. Baluta – Pešek (59. Ma. Zeman), Kuchta (69. Rondić).
    Náhradníci: Knobloch – Alibekov, Beran, Michal, Mashike Sukisa, Rondić, Ma. Zeman.

    Rozhodčí: Rejžek – Kotalík, Pečenka
    thejrc.org