W. Brémy – Frankfurt 0:3 (kon.)
konec
Werder Brémy
0:3 (0:0)
Eintracht Frankfurt
Středa 03.06.2020, 20:30 • Wohninvest Weserstadion, Brémy • Německá Bundesliga • 24. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji krásný zbytek středečního večera a u dalších online přenosů z fotbalu se budu těšit zase někdy na shledanou. (22:30:15)
     
    Vzhledem k opatřením kvůli koronaviru se zápas odehrál bez diváků.
     
    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 8:8. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 6:2. Fauly: 14:21.
     
    Je dobojováno. Po bezbrankovém prvním poločase jsme se nakonec dočkali tří branek a o všechny se postarali hosté. André Silva poslal Frankfurt do vedení v jednašedesáté minutě po pěkném centru a hlavou pak umístil míč za záda Pavlenky. O dvacet minut později se mezi tři tyče trefil Stefan Ilsanker, jenž byl na hřišti sotva minutu. A stejný hráč se pak ještě v samotném závěru prosadil znovu a pečetil tak tři body pro Eintracht Frankfurt. Domácí naopak na svém hřišti nezískali ani bod.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Kostić o chvilku později zahrál rohový kop, ale v pokutovém území nikdo z jeho spoluhráčů na balon nedosáhl. Následuje tak pouze odkop od branky Jiřího Pavlenky.
     
    90+3
    Nepřesně si počínal také Filip Kostić na druhé straně, ale rozhodně ho to mrzet nemusí. Frankfurt má pohodlný náskok a o něj už jen těžko přijde.
     
    90+2
    Milot Rashica zahrál volný přímý kop, ale Kevina Trappa vůbec neohrozil. Do míče dal příliš velkou razanci a ten branku hostů pouze přeletěl.
     
    90
    Nastavovat se bude ještě pět minut navíc.
     
    90
    Frankfurt právě vstřelil branku!
    Hosté ještě navyšují své vedení a berou tříbrankový náskok. Po volném kopu nacentroval míč de Guzmán přímo na hlavu STEFANA ILSANKERA, který poté přehlavičkoval Jiřího Pavlenku – 0:3. Troufám si napsat, že je už opravdu hotovo. Asistence: Jonathan de Guzmán.
     
    88
    Kroucený centr se pak dostal na hlavu Almamyho Tourého, jenž ale nezakončil přesně. Jiří Pavlenka si sebral míč a poté ho odkopl daleko od svého zařízení.
     
    88
    Hosté už jsou hodně blízko třem bodům. Mají stále dvoubrankový náskok a zápas jde pomalu, ale jistě do svého finále. Hráči Frankfurtu nyní zahrají rohový kop.
     
    88
    Střídání v týmu Eintracht Frankfurt: ze hřiště odchází Mijat Gaćinović, přichází Jonathan de Guzmán.
     
    87
    Veljković nečistě poslal k zemi Djibrila Sowa, kterého podkopl zezadu. Od hlavního rozhodčího tak dostává žlutou kartu.
     
    86
    Agilní Ilsanker se dostal ke střele kousek u velkého vápna, ale ta skončila pouze na obraně Brém. Domácí celek pak díky odkopu Pavlenky mohl jít znovu do akce.
     
    85
    Hosté se už nikam příliš neženou, Martin Hinteregger si tak dovolil i poslat míč na malou domů pro Kevina Trappa. Ten poté odkopem poslal hráče Frankfurtu ještě do akce.
     
    84
    Dělovka z kopačky domácího Ludwiga Augustinssona jen přeletěla hostující branku. Domácím se tak znovu nepovedlo dostat se hostům na dostřel jediné branky.
     
    83
    Střídání v týmu Werder Brémy: ze hřiště odchází Kevin Vogt, přichází Nick Woltemade.

    Vendula Zdražilová

    Branky: 61. André Silva (Kostić), 81. Ilsanker (Dost), 90. Ilsanker (de Guzmán)

    Karty:   3. Bartels (BRM), 87. Veljković (BRM) – 14. Hinteregger (FRN)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 3:4. Střely mimo: 8:8. Rohy: 5:6. Ofsajdy: 6:2. Fauly: 14:21.
    Werder Brémy: Pavlenka – Gebre Selassie, Veljković, Friedl (76. Augustinsson) – N. Moisander (C), Vogt (83. Woltemade), M. Eggestein, Klaassen – Bartels (61. Rashica), Osako (76. Bittencourt), Selke (61. Sargent).
    Náhradníci: Kapino – Langkamp, Groß, Augustinsson, Bittencourt, Bargfrede, Rashica, Woltemade, Sargent.

    Eintracht Frankfurt: Trapp – A. Touré, D. Abraham (C), Hasebe – Hinteregger, Gaćinović (88. de Guzmán), Kohr, Kostić – Rode (81. Ilsanker) – Kamada (77. Sow), André Silva (77. Dost).
    Náhradníci: Rönnow – N'Dicka, Chandler, de Guzmán, D. da Costa, Sow, Ilsanker, Durm, Dost.

    Rozhodčí: Ittrich – Thielert, Grudzinski
    ocianews.com