Vitebsk – BATE 2:2 (kon.) | Belšina Babrujsk – Dinamo Minsk 0:4 (kon.) | Soligorsk – Energetik-BGU 1:0 (kon.)
konec
FK Belšina Babrujsk
0:4 (0:2)
Dinamo Minsk
Neděle 07.06.2020, 17:00Běloruská Vysšaja Liga • 12. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (18:50:36)
     
    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 7:6. Rohy: 4:5.
     
    Je konec! Dinamo Minsk zvládlo utkání s Belšinou Babrujsk a vítězí vysoko 4:0! Hosté vstoupili do zápasu aktivněji a už v šesté minutě se prosadil Vladimir Klimovič. Poté tempo hry znatelně opadlo a hrálo se hlavně mezi šestnáctkami. Až v samotném závěru poločasu přidal druhou branku Danilo. Po změně stran navíc přidal další branku Goropevšek a o osudu utkání bylo jasno. Poslední slovo si ještě vzal Vergejčik, který napsal gólovou tečku za dnešním soubojem.
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90+1
    Belšina v nastavení zahrávala přímý kop. Jeho exekuce se ujal Kirisov, který zvolil technický obstřel kolem zdi. Jeho tvrdou střelu ukryl brankář do rukavic.
     
    90
    Nastavuje se jedna minuta!
     
    90
    V samotném závěru utkání se domácí ještě mohli dostat do zakončení, ale rána z pravé strany byla zbytečná, jelikož Bilonog stál v době přihrávky v ofsajdu.
     
    89
    Nivaldo rozkmital své rychlé nohy středem hrací plochy, dostal se až do blízkosti pokutového území, jenže jeho pokus skončil v rukavicích dobře postaveného brankáře.
     
    88
    Dinamo se opět usadilo na polovině soupeře, jenže vysoký centr z pravé strany hrací plochy skončil na hlavě prvního obránce v červeném dresu Belšiny.
     
    87
    Glebko rozehrál z levé strany na polovinu soupeře, nicméně nikdo v červeném dresu se k jeho pobídce nedostal. Hráči Dinama brání v pevném bloku.
     
    86
    Nákop hostujícího brankáře směřoval na Kozlova, který uspěl v hlavičkovém souboji s Maljarovem. Domácí hráč se ale vrátil a míč odehrál.
     
    85
    Domácí fotbalisté kombinují s míčem na kopačkách na polovině hřiště, jenže nikdo v červeném dresu si nenašel střeleckou pozici.
     
    84
    Kovel se otočil v pokutovém území, chytrou kličkou se zbavil obránce, jenže se nedostal do střelecké pozice a zasáhl jen prvního hráče v bílém dresu.
     
    82
    Kozlov si dal pozor na přihrávku na polovinu hostujícího celku, předskočil domácího hráče a rozehrál na levou stranu.
     
    81
    Bručić si dal pozor na nákop na levou stranu hrací plochy, nabral si pohyb rozběhnutého soupeře a odhlavičkoval míč do zámezí. Vhazovat budou domácí.
     
    80
    Domácí celek se stále tlačí na polovinu soupeře se snahou o vstřelení alespoň čestné branky. Hráči domácího celku si hledají pozici pro zakončení.
     
    79
    Střídání v týmu FC Dinamo Minsk: ze hřiště odchází Šikavka, přichází Bilonog.
     
    78
    Turanok si dal pozor na vysoký centr z levé strany a ukryl míč do svých rukavic. Gólman domácího celku si po delší době sáhl na míč při jiné příležitosti než při jeho lovení ze sítě.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 6. Klimovič (Goropevšek), 45. Danilo (Klimovič), 51. Goropevšek, 65. Vergejčik

    Karty:   10. Salimov (BBO) – 25. Danilo (MNK), 45. Rios (MNK)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 7:6. Rohy: 4:5.
    FK Belšina Babrujsk: Glebko – Grek, Kovel, Maljarov, Nečajev, Odeoibo (64. Nivaldo), Ročev (58.Kirisov), Salimov, Solanovič (74.Rekiš), Jasukevič
    Náhradníci: Bežonov, Boltruševič, Charitonovič, Kirisov, Nivaldo, Pysko, Rekiš

    Dinamo Minsk: Bručić – Danilo (61.Vergejčik), Goropevšek, Klimovič (73. Borodin), Kozlov, Olechnovič, Plotnikov, Rios, Šikavka (79. Bilonog), Švecov, Suchockij
    Náhradníci: Bilonog, Borodin, Davjiskiba, Děmčenko, Dinga, Chalimončik, Pavlovski, Ruděnok, Vergejčik
    thejrc.org