Stuttgart – Osnabrück 0:0 (kon.) | Hannover – Heidenheim 2:1 (kon.) | Aue – Karlsruher SC 1:0 (kon.)
konec
Hannover 96
2:1 (2:0)
1.FC Heidenheim 1846
Neděle 07.06.2020, 13:30 • HDI-Arena. Hannover • 2. německá Bundesliga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (15:26:58)
     
    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 10:7. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 16:12.
     
    Je konec! Hannover nakonec zvládl domácí souboj s Heidenheimem a vítězí 2:1. Dlouhou dobu jsme sledovali bojovné utkání plné nepřesností. Po půlhodině hry však po krásné akci otevřel skóre Marvin Ducksch. Hannoveru po vstřelení úvodní branky narostla křídla a tři minuty před přestávkou se prosadil ještě Edgar Prib. Po změně stran mohli domácí několikrát navýšit vedení, ale zejména střídající Hendrik Weydandt měl obrovské problémy s trefením branky. Hosté ještě závěr zdramatizovali brankou Schimmera, ale dalších úspěchů už se nedočkali.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Žlutou kartu dostává Sebastian Griesbeck (1.FC Heidenheim 1846).
     
    90+2
    Linton Maina dostal přihrávku na levou stranu pokutového území, zpětnou pobídkou našel Haragučiho, jenže jeho následnou střelu zablokoval obránce.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Také Timo Beermann ještě zkusil odcentrovat do pokutového území, ale ani jeho nákop nenašel nikoho v modrém dresu hostujícího Heidenheimu.
     
    89
    Patrick Mainka skvěle obešel Haragučiho, dostal se na polovinu soupeře a pokračoval ve sprintu s míčem. Jeho následný centr prolétl velkým vápnem bez teče.
     
    88
    Jannes-Kilian Horn dostal přihrávku na levou stranu a snažil se rozehrát za obranu Heidenheimu. Jeho pobídku bez problémů zastavila obrana.
     
    87
    Hendrik Weydandt se dostal do dalšího zakončení. Střídající fotbalista si tentokrát přehodil míč na levačku, ale technickým pokusem netrefil zařížení.
     
    86
    Domácí mohli přidat pojistku! Hendrik Weydandt dostal fantastickou přihrávku do běhu, hnal se sám na brankáře, ale jeho rána pravačkou prolétla kolem pravé tyčky!
     
    85
    Julian Korb neodkopl míč z vlastní poloviny. Ten se naopak dostal k rozběhnutému Buschovi, který odcentroval před branku, ale Timo Hübers opět zakročil.
     
    84
    Patrick Mainka si došel pro přihrávku na pravé straně a odkopl míč daleko na polovinu Hannoveru. Heidenheim by v těchto minutách měl spíše držet míč.
     
    83
    Julian Korb vhazoval na pravé straně hrací plochy. Maina mu okamžitě vrátil míč, jenže centr prvního jmenovaného prosvištěl do rukavic brankáře.
     
    82
    Také s dalším centrem před branku Hannoveru si bez problémů věděl rady Timo Hübers, jež míč odhlavičkoval do bezpečí. Tlak hostujícího celku stále sílí.
     
    81
    Heidenheim zahrával další rohový kop. Centrovaný míč se snesl na malé vápno, kde bez problémů zasáhli obránci v červených dresech Hannoveru.
     
    80
    Genki Haraguči si naběhl na nadýchaný centr z pravé strany hrací plochy, jenže v tísni neusměrnil svou hlavičku mezi tři tyče.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 31. Ducksch, 42. Prib – 76. Schimmer

    Karty:   26. Hübers (HAN), 51. Prib (HAN), 77. J.-K. Horn (HAN), 78. Ph. Ochs (HAN) – 51. Kleindienst (HEI), 90+3. Griesbeck (HEI)


    Držení míče: 48 % : 52 %.
    Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 10:7. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 16:12.
    Hannover 96: Zieler – Korb, Franke, Hübers, J.-K. Horn – Kaiser (75. Ph. Ochs), Anton, Haraguči, Prib (C) (62. Maina) – Guidetti (68. Weydandt), Ducksch (75. Teuchert).
    Náhradníci: Ratajczak – Ostrzolek, Teuchert, M. Stendera, Muslija, S. Jung, Ph. Ochs, Weydandt, Maina.

    1.FC Heidenheim 1846: K. Müller – Busch, Mainka, Beermann, Theuerkauf (46. Föhrenbach) – Griesbeck, Dorsch – Schnatterer (C) (46. Leipertz), Kerschbaumer (70. Schimmer), Mohr (46. Otto) – Kleindienst.
    Náhradníci: Eicher – Multhaup, Föhrenbach, Otto, Strauß, Feick, Schimmer, Leipertz, Sessa.
    thejrc.org