UFC
Eddie Wineland - Sean O’Malley O’Malley (kon.) | Neil Magny - Anthony Rocco Martin Magny (kon.)
Aljamain Sterling - Cory Sandhagen Sterling (kon.) | Raphael Assuncao - Cody Garbrandt Garbrandt (kon.)
Amanda Nunesová - Felicia Spencerová Nunesová (kon.)
konec
Aljamain Sterling - Cory Sandhagen

Sterling

Neděle 07.06.2020, 05:14UFC
Předzápasové kurzy
     
    Tak tohle byl dnes druhý bleskový zápas večera. Aljamain Sterling vlétl do zápasu jako bouře, dostal soupeře na zem a na druhý pokus utáhl rear naked choke. Parádním výkonem si tak zasloužil titulovou šanci, naopak Cory Sandhagen poprvé v UFC poznal trpkou chuť porážky. (05:20:25)
    Sterlingovo ukončení
     
    Zápas skončil.
     
    1:28
    Aljamain Sterling se však soupeři dokázal znovu dostat do zad a tentokrát už rear naked choke utáhl přes krk. Sandhagen byl po chvilce nucen odklepat!
     
    0:45
    Sterling dokázal dostat Sandhagena na zem a nasadil škrcení. Šlo to však přes bradu a Sandhagen unikl.
     
    0:10
    Sterling neztrácí čas a i hned jde dopředu. Chce využít menšího oktagonu, který je dnes v APEX Centru postaven.
     
    Zápas začal.
     
    Cory Sandhagen (bilance v UFC 5-0) vlétl do UFC jako střela a ve své pětizápasové sérii porazil jména jako Iuri Alcantara, Mario Bautista, John Lineker, nebo naposledy Raphael Assuncao. V UFC předvedl dvě KO, jednu submisi a poslední dva zápasy urval na body. I u něj platí, že pokud vyhraje, mohl by se těšit na titulový zápas. Z toho plyne, že dnešní duel by mohl být slušnou štípanou, aby si borci vybojovali svou velkou šanci.
     
    Aljamain Sterling (bilance v UFC 10-3) je v současné době dvojka bantamové váhy a může tak pozvolna vyhlížet titulovou šanci. Má čtyřzápasovou sérii výher v řadě a pokud dnes porazí Sandhagena, dá se předpokládát, že mu Dana White dá šanci zabojovat o uvolněný opasek. Bitva proti Corymu ale nebude nikterak jednoduchá, čtyřka váhy nebude žádné ořezávátko.
     
    Dobré ráno u MMA. Sportovní svět se pozvolna probouzí ke svému životu a UFC patří k nejaktivnějším organizacím. Dnes se podíváme na číslovanou akci, UFC 250, a nyní je na řadě duel v bantamové váze mezi Aljamainem Sterlingem a Corym Sandhagenem.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 05:00.

    Aleš Pur

    bahis siteleri